2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geçmiş olsun,bende süt diyetimi bozdum geçen hafta kaka mukuslanmadı ama yüzünde minik kabarcıklar çıkınca yeniden başladım. Belkide sütten değil atopik cilttir. 4 ay kontrolünde test yapılmasını isteyeceğim. Benim iznimde 4 kasımda bitti. Maaşım çalışmadan önce yattığı için, geri ödeme yapmayım diye ayın onbeşine kadar rapor aldım. Poliklinik gibi olan küçük yerler daha kolay veriyor. 2 ayrı poliklinikten alıp verdim raporu. Şimdi ücretsiz izindeyim. İlk defa koca parası yiycem, değişik bir duygu:)))

Benimki dokuz buçukta uyuyor cnm. En fazla yarım saat sarkıyor. Sabah ona kadar da hep aynı düzeni.. ama sonrasını biz de oturtamadık fazla :)
Oğlum da o civarda uyuyor yarım saat değişiyor belki ama geç mi sanki diye düşünüyorum sabah 5-6 dan sonra pek uyumuyor çünkü erkene mi almaya çalışsam sence

Tepkiden kastı ne acaba? Çok ağlamazsa mı yani? Anlamadım ben onlara tepki verse de rotayı içmez mi ki zaten?
Valla 3. Ay kontrolünde aynen böyle söyledi.2. ayda aşılar vurulurken ağladı sadece, üstünü giydirirken gülüyordu. Rota aşısınıda bi çekişte götürdü kusmadı. Aşıya karşı çok tepki vermediği için öyle dedi galiba.

Bu gece tekrar doktora gıttık sanki hırıldıyor gibime geldi korktuğum basıma geldi hava vermeye başladık ventolin ve pulmicort. Oysaki bu ilaçları hiç görmek istemiyordum. Maalesef ki abımızde de astım bronşit olduğu için Ahmet’te de kalıtsal olması kaçınılmazmış.balgam dolmuş kuzumun göğsüne fakat çok ufak olduğu için ilaç kullanmayacağız . İnşallah çabuk atlatırız

Oğlum da o civarda uyuyor yarım saat değişiyor belki ama geç mi sanki diye düşünüyorum sabah 5-6 dan sonra pek uyumuyor çünkü erkene mi almaya çalışsam sence
Bizim babamızın gelmesi, yemek yememiz vs sekizi buluyor cnm. Sonra da uzunca bir emzirme seansı, alt değiştirme, biraz oyun falan derken bu saat çok ideal oluyor. Bir de erkene aldıkça sabah da daha erken uyanır diye korkuyorum. Eğer seni yormuyorsa bence iyi bir saat. Ayşe’ye de okulun rehberlik biriminden uyku düzeniyle alakalı bir yazı ve tablolar geldi bu arada. Orada da yatak saati 21.00-21.30 mesela. Demek ki uygun diye düşünüyorum haliyle. Tabi o yaşa kadar böyle kalırsalar :))

Çok geçmiş olsun cnm. Buhar hemen iyileştirecektir oğluşu inşallah

Rotayı benimki de direk yuttu :) nasıl tadı acaba ki bu kadar seviyorlar?

Geçmiş olsun. Hemen toparlar inşallah yavrucak.

Canim cok gecmis olsun bu lanet bronsitin falan adini duymak istemiyorum kardesimden dolayi bebekken bi kaptirdik 12 senedir ne cekoyoruz insaAllah hemen gecer dewam etmez yoksa zor bu pis hastalik

Yok dusunmuyorum vallabu acidan bakmaya calisicam saol canim

7-7,5 gibi kalkıyordu tabii 2saatte bir de uyanıyordu emmek icin.uzun uyuması icin emzirme+biberon deniyordum ama eMzirdikten sonra mümkün deil biberonu almıyordu :\

A AysheDuru Simge 84
Kızlar yarın oluyor ameliyatımız.
Çok dua istiyorum sizden.
Müsait olabilirsem gelişmeleri yazarım.
Duamdasınız canım her sey güzel olacak hiç endişelenme o zaten mucize bebek hayırlısıyla da sonuclanacak insallah.
Evet kesinlikle bir bön geliyor yapabileceklerim film şeridi gibi gözumün önünden geçiyor ama ben öylece oturuyorum
Rabbim acil şifalar versin kıyamam minnaklara yaa. Neyse ki hemen gitmissinizde tedaviye başladınız cabuk toparlar insallah

Hmm o mu rahatlatıp ,uykuya iyi dalmasına yardımcı oluyor acaba...
ben 8 gibi yatırıyorum bir kac gündür sonra fix 30-40 dk sonra gözler faltaşı gibi acık , hayır yani diorum kızım bu saatte şekerleme olmaz yat uyu yooook... sonra artık 10-11 ancak uyuyor ehh yavas yavas düzene girecek insallah,sabırla bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…