2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kıyamam ya doktoru aradın mı tekrar? Şu an buhara devam mı peki? Biberon daha az yorar belki, denedin mi??
Aramadim canim emmesi hastanede de boleydi 50 grdan fazla vermedigi surece serum takmiycam demisti.Bi degisiklik olmayinca aramadim.Cuma kontrolu var zaten.
Ya aklima geldi biberon da ben korkuyorum yaBade reddetmisti memeyi ve sadece 2 3 biberon denemesinden sonraalistirma bardagiyla denedim hastanede biraz hic beceremedi anlamadi.Kasikla devam ettim .Yarisi dokuldu ziyan oldu.Bilemedim ben de

Bos kalmaya alıskın deglyz ya cnm ondan:)

Ne guzel delilik valla . Bi kahve biraz kitap oku bence

Ben de dokuyorum valla Hatta su anda ole bi sabit sulu bezim var.Buharlasmasin diye de hatta sardim guzelce:)Ondan biraz fazlasini hedef ve baz aliyorum ben.Hakkaten cok az cunku.Yalniz bekleyince biraz daha agir oluyo.
Off psikopat gibi oldum

Ya bence sıcak olur daraltır cocugu yaa
Bak düsününce ben bile daraldım,hem ev cok soguk oluyor mu ki?

Ne guzel delilik valla . Bi kahve biraz kitap oku bence
Buraya yazdım ya anında geldi büyüğüm :) minnoş minnoş uzandı ayak ucuma :))) anca o da uyuyunca artık keyif vakti :) 4 aydır Tesla’yı okuyacağım güya,, aynen dediğin gibi yapayım bari :))

Yarın götürmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa cnm. Aylık kontrolü de geldi zaten. Acaba kaç aşı vardı 4. Ayda,, biliyor musun?

3 aşı yapılıyor cnm 4.ayda
KPA 2 – (Pnömokok) Bacağa kas içine enjekte edilir
DaBT – İPA – HİB 2- (BEŞLİ KARMA AŞI)Bacağa kas içine enjekte edilir
ROTAVİRÜS 2 – Ağızdan verilir

Ya kızlar bebeleri her aksam düzenli sekilde aynı saatte yatırabiliyor musunuz? O kadar deniyorum olmuyor bir düzeni olsun istiyorum artık
Benimki dokuz buçukta uyuyor cnm. En fazla yarım saat sarkıyor. Sabah ona kadar da hep aynı düzeni.. ama sonrasını biz de oturtamadık fazla :)

Benimki dokuz buçukta uyuyor cnm. En fazla yarım saat sarkıyor. Sabah ona kadar da hep aynı düzeni.. ama sonrasını biz de oturtamadık fazla :)

Ya bizim bi oturmadı su yatma saati
Bir ara 8bucuktu 1 hafta 10 gün öyle devam etti ama 20 gündür fln hep bir düzensiz.. iyi bi ayarlama yapmam lazım benim:S

Ben de dokuyorum valla Hatta su anda ole bi sabit sulu bezim var.Buharlasmasin diye de hatta sardim guzelce:)Ondan biraz fazlasini hedef ve baz aliyorum ben.Hakkaten cok az cunku.Yalniz bekleyince biraz daha agir oluyo.
Off psikopat gibi oldum
Ay kıyamam canım benim ya, sen kilo verdi falan yazıyorsun ya içim gidiyor. Bizde de bu ara alerji olayları olunca tetikteyim sürekli çiş konusunda. Çok zor günler kesinlikle anlıyorum ama geçeceğini düşün, böyle böyle büyüyecekler. Burada hemen hemen herkes bi şekilde badire atlattı, atlatıyor. Allah beterinden korusun diyelim ve geçeceğini düşünelim. Büyüdüklerinde anlatacağımız bi anı olacak sadece bu üzüntüler.

Çok güzel olmuş bayıldım.
Yapılışını biraz anlatırmısın?
Paketten suyla karıştırılacak iki toz paketi çıkıyor. Bi tanesiyle kalıp alıyorsun çabucak donuyor ama silikon gibi bi kıvam. Yani el içinden çabuk çıkarılabiliyor iz alındığında. Sonraki tozu da suyla karıştırıp içine döküyorsun anlatabldm mi bilmiyorum:)

Ya kızlar bebeleri her aksam düzenli sekilde aynı saatte yatırabiliyor musunuz? O kadar deniyorum olmuyor bir düzeni olsun istiyorum artık

off canim off. ayni saati birak yatsin yeter diyorum birkac gundur.
gece gunduz belli bi saati yok. istedigi zaman uyuyor. istedigi zaman uyaniyor. duzen nasil olusturacagiz ben de bilmiyorum.
annemin okuldan ogretmen arkadasinin esi 2 aylik cocuga uyku egitimi vermis
kendi kendine uyuyormus.darisi basimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…