off canim off. ayni saati birak yatsin yeter diyorum birkac gundur.
gece gunduz belli bi saati yok. istedigi zaman uyuyor. istedigi zaman uyaniyor. duzen nasil olusturacagiz ben de bilmiyorum.
annemin okuldan ogretmen arkadasinin esi 2 aylik cocuga uyku egitimi vermis
kendi kendine uyuyormus.darisi basimiza.
Biz rota asisina gittigimizde ben enjekte edilecek sanmistim öyle görünce doktora aaaaa bunu nasil icsin tadi kötüdür dedim. Doktor da tadina bakabilirsiniz kötü degil dedi, ben de baktim onayladimRotayı benimki de direk yuttu :) nasıl tadı acaba ki bu kadar seviyorlar?
Bence Duru da bor kaç imza atsın derimYa ben de İkea’dan almıştım o çakma oyuncağını,, Ayşe odasının duvarına resimdeki oyukları miras bıraktı :)) sonra biz bir iki kere yapma dedik,, geldi “kendimi tutamıyorum, alın şunu” der gibi bir ifadeyle çekici bize teslim etti :))) sonra arkadaşımın oğluna verdim de şimdi de Duru’ya alıp bir duvarı daha feda etsem mi bilemiyorum :)) ama çok eğlenceli bir şey gerçekten :)) en alttakini de İkea’dan almıştım, onun yüzünden de ayağım takılıp düştüm, sonra onu da gizliden eltimin oğluna verdim :))) yalnız o da ince motor gelişimi için çok faydalı,, galiba tekrar alınacaklar listesine koyacağım sayende :)
Ya aslında amaç bebeğin ellerini bol bol kullanması o çizgilerde minik oyuncakları gezdirirken. Motor gelişimi için yani AysheDurunun da dediği gibi.Ya yeğenine aldığını ben ikea da hep görüyorum ama nasıl oynandığını hala çözemedim. Biliyorsan tam olarak nasıl bir oyun oynayabileceğini beni de aydınlatır mısın? :))
Tamam ben ekleyip paylaşacağım.G gunesli gunler kitap listesi göndersem drive'a yükler misin? Kitap soran arkadaşlar var M MrsAsli pearson yayınlarının dokun hisset serisi çok iyidir mikado'nun da var ama onu inceleme vaktim olmadı
Aaa hadi ya. Zaten ama yaş aralığı için de baya 18 ay filan diyor ama.Çekiçli olanı eşim geçen geldiğinde almıştı güzel ama zor giriyor içine bayağı güç lazım neyse hevesini alır en azından alttakinin benzerini de AliExpresste ekledim sepete duruyor alacam inşallah :) burada ne kadar fiyatı
Ay çok güzel olmuş yaaa bu baya güzel görünüyor. Benimki amatör:))Ben böyle el ve ayak yaptım. Bu boyasız hali. Pano yapıcam yada bi fanusu değerlendirmeyi düşünüyorum
Facebook da aktüel ürünler sayfasını takip ediyorum da orada görüyorum:)Cnm bu arada nasıl takip ediyorsun bu bime ne geliyor olayını? Katalog falan mı bırakıyorlar?
Hahaha tamam ben bir fikir buldum. Siz bana özelden mesaj atın kullanici adlarinuzi ben sizleri kendi hesabimda (bazi seyleri takip etmek icin filan actigim dandik bir hesabim var adimla ilgili kullanici adi da) en son ekledigim fotoğrafta etiketleyecegim. Oradan anlarsınız:) Insallah banlanmam. Amin. :))G gunesli gunler bizim sınıf başkanı :)
Yarım saatten fazla tutma. Bir de çok katı olmasın hamur :) Hayırlı mevlütler bu arada.Cuma gunü kızımın mevlütü var ben temizlik işlerindeyim biraz yoğunum. Hafta sonu yorgunluğu atınca yapacam insallah. Fırından çıkarmak mı gerekiyor acaba?
:))O tontik parmakları ye annesi maşallah masallah
Allah kolaylık versin. Inşallah çok güzel gecer her şey. Bol şifalar.
Ben yatirmazsam aç yatıyor uyanınca daha kolay emiyor. Her yarım saatte bir veriyorum uzun süredir emmediyse önce 1 saatten başlıyor azalıyor süre giderek, 15 dakikaya da düşüyor uzun surunce. Oyun halısında ya da egzersizle ve konusmayla yoruyorum uykusu gelince daha çok emmeye yöneliyor.kac saat emzirme denemeleri yapiyosun?
yani kac saat uyumadan kalmasina izin veriyosun?
emmedigi zaman sagip kasikla falan da vermiyosun sanirim. ac olarak uykuya daliyor mu?
Evde birine teslim et kendine de dinlenme zamanı ayırmaya çalış.canim sag tarafim iptal nerdeyse. sadece sol tarafla da hemen yoruluyorum,ayakta duramiyorum
cürüge çiktim resmen ya
Ne güzel olmuş elone saglik, nasıl şekil alırdın? Daha once yazdıysan cevaplamana gerek yok yavaş yavaş okuyorum görürüm.Ben böyle el ve ayak yaptım. Bu boyasız hali. Pano yapıcam yada bi fanusu değerlendirmeyi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun cnm. Buhar hemen iyileştirecektir oğluşu inşallah
Geçmiş olsun. Hemen toparlar inşallah yavrucak.
Canim cok gecmis olsunbu lanet bronsitin falan adini duymak istemiyorum kardesimden dolayi bebekken bi kaptirdik 12 senedir ne cekoyoruz insaAllah hemen gecer dewam etmez yoksa zor bu pis hastalik
amin kızlar inşallah toparlayıp bir daha tekrarlamaz .Duamdasınız canım her sey güzel olacak hiç endişelenme o zaten mucize bebek hayırlısıyla da sonuclanacak insallah.
Evet kesinlikle bir bön geliyor yapabileceklerim film şeridi gibi gözumün önünden geçiyor ama ben öylece oturuyorum
Rabbim acil şifalar versin kıyamam minnaklara yaa. Neyse ki hemen gitmissinizde tedaviye başladınız cabuk toparlar insallah
Var canım kayınvalidem bakıcak ama ben en azından 1 ay daha oğlumun yanında olmak istiyordummecbur baslarsan bakacak biri var mi canim?
Mutella nin kitap listesi icin tiklayiniz. (Pdf olan/diğerlerini ben ekledim)
M MrsAsli
https://drive.google.com/folderview?id=1xtx9QxqpWjmRDnejEuB-szbgDFFD9yms
İnşallah çok güzel geçecek ameliyat göz açıp kapayana kadar. Güzel haberlerini bekliyoruz müsait olduğun bir anda.
Geçmiş olsun inşallah çabuk geçer ve tekrarlamaz.Bu gece tekrar doktora gıttık sanki hırıldıyor gibime geldi korktuğum basıma geldi hava vermeye başladık ventolin ve pulmicort. Oysaki bu ilaçları hiç görmek istemiyordum. Maalesef ki abımızde de astım bronşit olduğu için Ahmet’te de kalıtsal olması kaçınılmazmış.balgam dolmuş kuzumun göğsüne fakat çok ufak olduğu için ilaç kullanmayacağız . İnşallah çabuk atlatırız
Ben rapor almadım başladım işe yarım gün çalışıyorumKızlar merhaba biz bugün Kaka tahlili verdik ve herşey temiz çıktı ama süt alerjisimi amip mi bilmiyoruz 10 gündür sütlü hiç bişey tüketmedim bunun yanında amiple ilgili ilaçta kullandık şimdi sütlü şeyler ye dedi doktorum deneyelim dedi bakalım kendime süt Partisi yapıcam :)))) süte alerjimiz varsa uzun bir süre yiyeneyceğim tatlılar vs :))))
Birde Doğum izni bitip işe başlayan varmı.
Rapor alabildinizmi benim kadın Doğum doktorum vermedi ona ayrı sinirledim bugün gıcık adam. rapor alamazsam pazartesi işbaşı yapmak zorundayım ohalden dolayı kolay kolay vermiyorlar((
Çok geçmiş olsun çok giremiyorum foruma bu aralar yeni yazabildim çok üzüldüm yavruna bunla geçsin gitsin inşallah bir daha da uğramasın hastalıkIns. Canim benim nasi icim gidiyo tahmin ediyosundur.Oyle oluyo gercekten gectikten sonra ama gecene kadar iste yiyip bitiriyo insan kendini.Evet Allah beterinden korusun dermansiz dert vermesin.
Cok saol canim
Rahat benim için o saatten sonra dinleniyorum bayağı yetiyor gece sürekli kalksa da yatma saatinin belli olması iyiBizim babamızın gelmesi, yemek yememiz vs sekizi buluyor cnm. Sonra da uzunca bir emzirme seansı, alt değiştirme, biraz oyun falan derken bu saat çok ideal oluyor. Bir de erkene aldıkça sabah da daha erken uyanır diye korkuyorum. Eğer seni yormuyorsa bence iyi bir saat. Ayşe’ye de okulun rehberlik biriminden uyku düzeniyle alakalı bir yazı ve tablolar geldi bu arada. Orada da yatak saati 21.00-21.30 mesela. Demek ki uygun diye düşünüyorum haliyle. Tabi o yaşa kadar böyle kalırsalar :))
Enerjisini atar en azından alalım dursun:)Bence Duru da bor kaç imza atsın derim
Şaka bir yana dediğin gibi bu tarz oyuncaklar motor gelişimi için çok önemli. Zaten eller ne kadar çalışırsa bebeğin zekası da o kadar artıyor. O yüzden bu tarz oyuncaklar önemli ya. Alırız heralde.
Ya aslında amaç bebeğin ellerini bol bol kullanması o çizgilerde minik oyuncakları gezdirirken. Motor gelişimi için yani AysheDurunun da dediği gibi.
Tamam ben ekleyip paylaşacağım.
Aaa hadi ya. Zaten ama yaş aralığı için de baya 18 ay filan diyor ama.
Ay çok güzel olmuş yaaa bu baya güzel görünüyor. Benimki amatör:))
Facebook da aktüel ürünler sayfasını takip ediyorum da orada görüyorum:)
Hahaha tamam ben bir fikir buldum. Siz bana özelden mesaj atın kullanici adlarinuzi ben sizleri kendi hesabimda (bazi seyleri takip etmek icin filan actigim dandik bir hesabim var adimla ilgili kullanici adi da) en son ekledigim fotoğrafta etiketleyecegim. Oradan anlarsınız:) Insallah banlanmam. Amin. :))
Yarım saatten fazla tutma. Bir de çok katı olmasın hamur :) Hayırlı mevlütler bu arada.
:))
Allah kolaylık versin. Inşallah çok güzel gecer her şey. Bol şifalar.
Çok geçmiş olsun cnm ins çabuk atlatırsınızBu gece tekrar doktora gıttık sanki hırıldıyor gibime geldi korktuğum basıma geldi hava vermeye başladık ventolin ve pulmicort. Oysaki bu ilaçları hiç görmek istemiyordum. Maalesef ki abımızde de astım bronşit olduğu için Ahmet’te de kalıtsal olması kaçınılmazmış.balgam dolmuş kuzumun göğsüne fakat çok ufak olduğu için ilaç kullanmayacağız . İnşallah çabuk atlatırız
Bnmki midesi bulandı ya korkt kusacak diye yavaş yavaş verdikRotayı benimki de direk yuttu :) nasıl tadı acaba ki bu kadar seviyorlar?
Fiyil verdi hic kullanmadimparanox fitil
sab simnux
nurse harvey's
gaz icin bunlari verdi doktor. kullanan var mi kizlar?
Bu gece tekrar doktora gıttık sanki hırıldıyor gibime geldi korktuğum basıma geldi hava vermeye başladık ventolin ve pulmicort. Oysaki bu ilaçları hiç görmek istemiyordum. Maalesef ki abımızde de astım bronşit olduğu için Ahmet’te de kalıtsal olması kaçınılmazmış.balgam dolmuş kuzumun göğsüne fakat çok ufak olduğu için ilaç kullanmayacağız . İnşallah çabuk atlatırız
Duamdasınız canım her sey güzel olacak hiç endişelenme o zaten mucize bebek hayırlısıyla da sonuclanacak insallah.
Evet kesinlikle bir bön geliyor yapabileceklerim film şeridi gibi gözumün önünden geçiyor ama ben öylece oturuyorum
Rabbim acil şifalar versin kıyamam minnaklara yaa. Neyse ki hemen gitmissinizde tedaviye başladınız cabuk toparlar insallah
Benimki de biberonla versek hepsini içecek gibiydi. Ya benimki vitaminine de bayılıyo bu arada ,, obur mudur nedir :)))Bnmki midesi bulandı ya korkt kusacak diye yavaş yavaş verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?