2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ne bebeler var yaa,masallah... Allah bize de nasip etin insallah böyle uyuyanı.
Amiiinnnn:)

Rotayı benimki de direk yuttu :) nasıl tadı acaba ki bu kadar seviyorlar?
Biz rota asisina gittigimizde ben enjekte edilecek sanmistim öyle görünce doktora aaaaa bunu nasil icsin tadi kötüdür dedim. Doktor da tadina bakabilirsiniz kötü degil dedi, ben de baktim onayladim Sekerli güzel bir tadi vardi :)

Bence Duru da bor kaç imza atsın derim
Şaka bir yana dediğin gibi bu tarz oyuncaklar motor gelişimi için çok önemli. Zaten eller ne kadar çalışırsa bebeğin zekası da o kadar artıyor. O yüzden bu tarz oyuncaklar önemli ya. Alırız heralde.
Ya yeğenine aldığını ben ikea da hep görüyorum ama nasıl oynandığını hala çözemedim. Biliyorsan tam olarak nasıl bir oyun oynayabileceğini beni de aydınlatır mısın? :))
Ya aslında amaç bebeğin ellerini bol bol kullanması o çizgilerde minik oyuncakları gezdirirken. Motor gelişimi için yani AysheDurunun da dediği gibi.
G gunesli gunler kitap listesi göndersem drive'a yükler misin? Kitap soran arkadaşlar var M MrsAsli pearson yayınlarının dokun hisset serisi çok iyidir mikado'nun da var ama onu inceleme vaktim olmadı
Tamam ben ekleyip paylaşacağım.
Aaa hadi ya. Zaten ama yaş aralığı için de baya 18 ay filan diyor ama.
Ben böyle el ve ayak yaptım. Bu boyasız hali. Pano yapıcam yada bi fanusu değerlendirmeyi düşünüyorum
Ay çok güzel olmuş yaaa bu baya güzel görünüyor. Benimki amatör:))
Cnm bu arada nasıl takip ediyorsun bu bime ne geliyor olayını? Katalog falan mı bırakıyorlar?
Facebook da aktüel ürünler sayfasını takip ediyorum da orada görüyorum:)
Hahaha tamam ben bir fikir buldum. Siz bana özelden mesaj atın kullanici adlarinuzi ben sizleri kendi hesabimda (bazi seyleri takip etmek icin filan actigim dandik bir hesabim var adimla ilgili kullanici adi da) en son ekledigim fotoğrafta etiketleyecegim. Oradan anlarsınız:) Insallah banlanmam. Amin. :))
Cuma gunü kızımın mevlütü var ben temizlik işlerindeyim biraz yoğunum. Hafta sonu yorgunluğu atınca yapacam insallah. Fırından çıkarmak mı gerekiyor acaba?
Yarım saatten fazla tutma. Bir de çok katı olmasın hamur :) Hayırlı mevlütler bu arada.
O tontik parmakları ye annesi maşallah masallah
:))
A AysheDuru Simge 84
Kızlar yarın oluyor ameliyatımız.
Çok dua istiyorum sizden.
Müsait olabilirsem gelişmeleri yazarım.
Allah kolaylık versin. Inşallah çok güzel gecer her şey. Bol şifalar.

Son düzenleme:
kac saat emzirme denemeleri yapiyosun?
yani kac saat uyumadan kalmasina izin veriyosun?

emmedigi zaman sagip kasikla falan da vermiyosun sanirim. ac olarak uykuya daliyor mu?
Ben yatirmazsam aç yatıyor uyanınca daha kolay emiyor. Her yarım saatte bir veriyorum uzun süredir emmediyse önce 1 saatten başlıyor azalıyor süre giderek, 15 dakikaya da düşüyor uzun surunce. Oyun halısında ya da egzersizle ve konusmayla yoruyorum uykusu gelince daha çok emmeye yöneliyor.

canim sag tarafim iptal nerdeyse. sadece sol tarafla da hemen yoruluyorum,ayakta duramiyorum
cürüge çiktim resmen ya
Evde birine teslim et kendine de dinlenme zamanı ayırmaya çalış.
Ben böyle el ve ayak yaptım. Bu boyasız hali. Pano yapıcam yada bi fanusu değerlendirmeyi düşünüyorum
Ne güzel olmuş elone saglik, nasıl şekil alırdın? Daha once yazdıysan cevaplamana gerek yok yavaş yavaş okuyorum görürüm.

Çok geçmiş olsun cnm. Buhar hemen iyileştirecektir oğluşu inşallah

Geçmiş olsun. Hemen toparlar inşallah yavrucak.

Canim cok gecmis olsun bu lanet bronsitin falan adini duymak istemiyorum kardesimden dolayi bebekken bi kaptirdik 12 senedir ne cekoyoruz insaAllah hemen gecer dewam etmez yoksa zor bu pis hastalik

amin kızlar inşallah toparlayıp bir daha tekrarlamaz .

A AysheDuru Simge 84
Kızlar yarın oluyor ameliyatımız.
Çok dua istiyorum sizden.
Müsait olabilirsem gelişmeleri yazarım.
İnşallah çok güzel geçecek ameliyat göz açıp kapayana kadar. Güzel haberlerini bekliyoruz müsait olduğun bir anda.

Geçmiş olsun inşallah çabuk geçer ve tekrarlamaz.

Ben rapor almadım başladım işe yarım gün çalışıyorum

Ins. Canim benim nasi icim gidiyo tahmin ediyosundur.Oyle oluyo gercekten gectikten sonra ama gecene kadar iste yiyip bitiriyo insan kendini.Evet Allah beterinden korusun dermansiz dert vermesin.
Cok saol canim
Çok geçmiş olsun çok giremiyorum foruma bu aralar yeni yazabildim çok üzüldüm yavruna bunla geçsin gitsin inşallah bir daha da uğramasın hastalık

Rahat benim için o saatten sonra dinleniyorum bayağı yetiyor gece sürekli kalksa da yatma saatinin belli olması iyi
Annesine çekerse aman sabahlar olmasın der okul dönemi bakalım nasıl bi düzeni olacak :)

Enerjisini atar en azından alalım dursun:)

Çok geçmiş olsun cnm ins çabuk atlatırsınız

gecmis olsun canim

en iyisi de oylece oturmak oluyor bazen:)
bos bos oturmayi da ozledim ben:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…