2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar merhaba biz bugün Kaka tahlili verdik ve herşey temiz çıktı ama süt alerjisimi amip mi bilmiyoruz 10 gündür sütlü hiç bişey tüketmedim bunun yanında amiple ilgili ilaçta kullandık şimdi sütlü şeyler ye dedi doktorum deneyelim dedi bakalım kendime süt Partisi yapıcam :)))) süte alerjimiz varsa uzun bir süre yiyeneyceğim tatlılar vs :))))
Birde Doğum izni bitip işe başlayan varmı.
Rapor alabildinizmi benim kadın Doğum doktorum vermedi ona ayrı sinirledim bugün gıcık adam. rapor alamazsam pazartesi işbaşı yapmak zorundayım ohalden dolayı kolay kolay vermiyorlar ((

Buraya yazdım ya anında geldi büyüğüm :) minnoş minnoş uzandı ayak ucuma :))) anca o da uyuyunca artık keyif vakti :) 4 aydır Tesla’yı okuyacağım güya,, aynen dediğin gibi yapayım bari :))
Hadi ya:)bi suru kitap siparisi verdim ben de.Ne zaman okuycam acaba.Guzel gunler gorecegimize dair hala umudum varsa demekki

Ins. Canim benim nasi icim gidiyo tahmin ediyosundur.Oyle oluyo gercekten gectikten sonra ama gecene kadar iste yiyip bitiriyo insan kendini.Evet Allah beterinden korusun dermansiz dert vermesin.
Cok saol canim

Bu aşı bizi baya sarstı ya ateş düştü ama çocukta bi halsizlik mizmizlik çok üzülüyorum böyle gördükçe sanki hep yorgun gibi. Etkisi geçse bir an önce

Tesekkur ederim canım söylediğin pozisyonu deneyecegim. Çok sagmamaya çalışıyorum dışarda isim olursa anca Ama artık diğerini sagarim. Binde benimki obur ya her ikisini emmeden doymuyor ondan hep ağlamalı geçiyor emme seansları onu nasıl yapcam bilemedim

mecbur baslarsan bakacak biri var mi canim?

Ya bizim bi oturmadı su yatma saati
Bir ara 8bucuktu 1 hafta 10 gün öyle devam etti ama 20 gündür fln hep bir düzensiz.. iyi bi ayarlama yapmam lazım benim:S
Bizimki dokuz gibi gözleri ovuşturmaya başlıyor cnm. Tipik hareketi oldu artık. Yalnız biz coliaxı kesemedik hala. Arada birkaç gün vermedim düzeni kayınca nöb eczane aradık gece gece. Bir hafta sonra tekrar deneyeceğim. Onun da etkisi var yani muhtemelen. Bu arada garip bir şekilde gündüz yatağında uyumuyor. Mamaroo’nun araba modu var, kalp sesi eşliğinde onda uyuyor. Ama gece gayet güzel yatağında yatıyor. Anakucağı zamanı geçince ne olur bilemiyorum

peki bunu nasil yaptiniz?
Aslında kendi kurdu bu düzeni galiba cnm. Sadece hastayken bozuldu. Bir kere resmen çatlayana kadar emiyor. Yani artık hiçbir şekilde meme istemediğine emin oluyoruz. Ayrıca babası uyutuyor. O kucağına aldığında uyuyacağını biliyor artık ve en fazla beş dk sürüyor uyuması. Ama tabi eşim o beş dk boyunca kucağında pışpışlıyor. Üstüste hep bu şekilde aynı saatte uyuttuk. Şimdi de zaten kendi dokuz gibi gözlerini ovuşturup esnemeye başlıyor. O anı kaçırmamaya çalışıyoruz. Tabi bu saatte uyumaya alışana kadar her akşam yıkadık, hemen emzirdim ve uyuttuk. Hastalandığında kestik her gün yıkamayı. İyileşince de yavaş yavaş aynı düzene döndü. Şimdi iyice anlasın diye uyku tulumuna geçicem bir de. Ayşe’ye de almayı bekledim kıskanmasın diye de pazar günü bulduk aldık yaşına göre çok şükür :)

Hadi ya:)bi suru kitap siparisi verdim ben de.Ne zaman okuycam acaba.Guzel gunler gorecegimize dair hala umudum varsa demekki
Olsun tabi cnm,, çok güzel günler göreceğiz inşallah :) bir kere üçüncüyü düşünmüyorsan kardeş olayı kafamızdan çıkmış oldu. Bunları da büyütüp sonra rahatımıza bakıcaz Allah büyük bir dert vermezse inşallah.. :)

Değildir bence ya.. orada grup kurma, sohbet etme vs şansı yok ki.. farklı kulvarlar bence,,, hem Mune bilgilendirir mi bizi acaba?

Bu konuya üyelik sözleşmesindeki maddeyle açıklık getireyim, maddedeki sosyal medyaya instagram, Twitter gibi yerlerde girmektedir ve bu sebeple sosyal medya hesaplarınızı buradan paylaşmanız uygun değildir.

"WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!"

3 aşı yapılıyor cnm 4.ayda
KPA 2 – (Pnömokok) Bacağa kas içine enjekte edilir
DaBT – İPA – HİB 2- (BEŞLİ KARMA AŞI)Bacağa kas içine enjekte edilir
ROTAVİRÜS 2 – Ağızdan verilir
Saol cnm. Bizim rota beşinci ayda,, iki tane olucaz demek ki aman ilk yıl hep böyle işte ya

Anlaşıldı :) teşekkürler

Yoo gündüz 24- 25 derece, gece de en düşük 22 derece falan oluyor.
Canım bence bütün gece kan akışını etkileme ihtimali olan bir kıyafet giydirmek çok doğru değil. Bizim ortalama 24 derece evin sıcaklığı. Penye pijama takımı üstüne yün battaniye yatıyor. Gece de battaniyeyi tepip atıyor. Çorap bence fazla.

biz de ayni seyleri yapiyoruz her gun ama yok yani olmayinca olmuyor demekki. uykusu gelince uyuyor,acikincs uyaniyor. belli bir saati yok. gecenin 4ü de olabilir bu,aksam ustu 7 de olabilir.

Simge 84 aksam 8.5ta yatinca kacta kalkiyordu?

Denk gelmiş olabilir mi acaba cnm? Benimki günde 2 veya 3 biberon içiyor mecburen ama tok olduğu zamanlar hariç reddetmedi hiç. Belirli bir düzende verirsen sıkıntı olmaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…