2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şu an belki de sütü artırmak için emiyor. Ben her istediğinde emzirmekten yanayım çünkü anne sütü onun için cooook faydalı bir besin. Mahrum kalması iyi değil. Mesela atak zamanında daha çok emiyor. Dediğin gibi 2 saat emzirdigim oldu ama bu hep böyle devam etmiyor. Bazen artıyor bazen azalıyor. Bebek aslında kendi ihtiyacına göre belirliyor.
Sen aliskanlik yapmasın diyenlere bakma. Bundan güzel alışkanlık mı olurmuş:))

Kızlar dün haber izlediniz mi kadının biri yasak aşkıyla yatakta oğluna yakalanmış boğarak öldürmüş çocuğu 10 yaşında yok belki çok üzüldüm ya hala şoktayım

Rahat benim için o saatten sonra dinleniyorum bayağı yetiyor gece sürekli kalksa da yatma saatinin belli olması iyi
Annesine çekerse aman sabahlar olmasın der okul dönemi bakalım nasıl bi düzeni olacak :)
Saatinin belli olması bence de erken veya geç olmasından çok daha iyi.. Ya valla buraya her yazdığımda akşam sapıtıyor çocuk ama son bir deneyeyim :) Duru bu gece dört buçuğa kadar aralıksız uyudu, kalktı beş dk emdi, tekrar uyudu ve sekiz buçukta Ayşe’nin sesine uyandı. Bunların olayı doymak bence ya,,, ne kadar uzun emerse o kadar uzun uyuyor benimki. İşin garip yanı bebeği halletmiş olmamıza rağmen Ayşe’nin hala bayılma noktasına geldiğinde uyuması

Kaç ay ücretsiz izin aldın canın

Dün 2 saatte bir uyandı yine ve kutlıktan çıkmış gibi emdi her seferinde 5-6 dan sonra zorla uyuyor zaten bi ara 4 saati gördük ama coştu yine inşallah düzene girer duruya da kocaman maşallah diyelim böyle gitsin :)

Amin cnm,, inşallah. Saol Tek olsa problem değil ama iki tane olunca birinin uyuması elzem oluyor :) sizin de iyice toparlanır bu aydan sonra inşallah; bizim de önce sabah dörde sabitledi, sonra altı buçuğa,, son günlerde de sekizleri görür olduk. Yavaş yavaş uzuyor yani. Yatma saati sabit kalsın da tek, gerisi kolay :)

Kızlar dün haber izlediniz mi kadının biri yasak aşkıyla yatakta oğluna yakalanmış boğarak öldürmüş çocuğu 10 yaşında yok belki çok üzüldüm ya hala şoktayım
Sırf bu yüzden tv de haberleri izlemiyorum dehset verici ve piskolojim etkileniyor. Gerci bizde tv de yok ben fazla dramli dizileri bile izlemiyorum

Evet cnm almak lazım mümkün olduğunca. Gerçekten etki ediyor. Çocuğunuza kaliteli kıyafet almayın, kaliteli oyuncak alın derler ki kesinlikle katılıyorum. Alınmasa, imkan olmasa bile evde o kadar güzel şeyler yapılabiliyor ki bu anlamda instagramdaki falan etkinlik sayfalarının da çok faydası oldu aslında..

Sırf bu yüzden tv de haberleri izlemiyorum dehset verici ve piskolojim etkileniyor. Gerci bizde tv de yok ben fazla dramli dizileri bile izlemiyorum
Aynen ben de öyle, tv izlemiyorum kaç yıldır evde tv'de yoktu yeni aldık ama uydu bağlatmadık oyun oynuyoruz ya da seçmece dizi ve film izliyoruz vakit bulursak. Önceden de haber izlemezdim vicdanım elvermiyor haberleri izlemeyi, bir de ülke gündemini fazla ayrıntısıyla takip etmeyi tabi.

Çok çok gecmis olsun cnm,insallah gecer de bi daha tekrarlanmaz..

Çok geçmiş olsun yeni gördüm ya Inşallah hemen atlatır minnak kuzu
Sağolun kızlar maşallah toparlanmaya başladı bile , rabbim dermansız dertten korusun.
ben böyle haberler görünce çok üzülüyorum keşke yayınlamasalar diyorum böyle şeyler olmasa

Başladım arıya bakalım ben başlayınca çok uzatmayı sevmem tezcanlıyımdır ama bebiş izin verdiği müddetçe artık :) Onun iplerine sıkıntı olmaz canım özellikle bu oyuncaklar için satıyorlar zaten istediğini yapabilirsin :)

Ee ağızlarının tadını şimdiden biliyorlar tabi :)) benimki coliaxtan nefret ediyor bir tek.. o da zaten kekik kokuyor buram buram. Ama zavallım hastayken makrolu bile şapırdatarak içti

Cnm onu benimki de yapıyor. Ama daha çok yedi gibi. Resmen uykuya ön hazırlık olarak düşünüyorum ben. O sırada da akşam yemeği yiyoruz çok iyi oluyor. Bence o şekerlemeyi erkene alırsan gece uykusu da erkene kayıcaktır.

Bu akşam için dünya kadar plan yaptım kendimce. Bakalım becerebilecek miyim :) işe yararsa öyle yaparım artık :))) basit gündelik şeyler ama olsun,, kal gelmesin dediğin gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…