Aslında benim büyük hiçbirinden etkilenmedi ama ona rağmen stres yapıyorum. Bazı şeyler ne kadar tecrübe edersen et konu çocuk olunca yine de ağır geliyor insana demek ki
Başladım arıya bakalım ben başlayınca çok uzatmayı sevmem tezcanlıyımdır ama bebiş izin verdiği müddetçe artık :) Onun iplerine sıkıntı olmaz canım özellikle bu oyuncaklar için satıyorlar zaten istediğini yapabilirsin :)
Sabah evden çıkmadan kayınvalide ve kayınpeder geliyor bebekle onlar ilgileniyor hatta yemek yapıyorlar beren i oynatıyorlar ben ilk gün zorlandım ama sonra yarım gün işe gitmenin bana iyi geldiğini farkettim süre kısa olduğu için ikimiz için de sorun olmadı. Ama yarım gün bitince sanırım biraz ücretsiz izin alacağım. Güvendiğin biri varsa evden çıkmak iyi gelecektir canım
Nasılsınız? Sizlere arka plandaki süpürge sesi eşliğinde yazıyorum :) Yeni bir huyumuz oldu, süpürge sesi olmadan uyuyamıyoruz:))
Kitap tavsiyeleri için çok teşekkürler. Ben de böyle bir liste arıyordum. Almak için sabırsızlanıyorum. Özellikle iş bankası hareketli kitaplarla başlıcam sanırım :) ellerinize sağlık kızlar. MutellaGgunesli gunler
Aslında benim büyük hiçbirinden etkilenmedi ama ona rağmen stres yapıyorum. Bazı şeyler ne kadar tecrübe edersen et konu çocuk olunca yine de ağır geliyor insana demek ki
Sabah evden çıkmadan kayınvalide ve kayınpeder geliyor bebekle onlar ilgileniyor hatta yemek yapıyorlar beren i oynatıyorlar ben ilk gün zorlandım ama sonra yarım gün işe gitmenin bana iyi geldiğini farkettim süre kısa olduğu için ikimiz için de sorun olmadı. Ama yarım gün bitince sanırım biraz ücretsiz izin alacağım. Güvendiğin biri varsa evden çıkmak iyi gelecektir canım
Canım ben 6ay ücretsiz izindeyim şuan. Yarım çalışma nasıl oluyor, şirketler onay vermek mecburiyetinde mi aynı ücretsiz izin gibi? Bir de ücretsizden sonra yarım gün kullanılabiliyor mu? Yarım gün izin boyunca süt izni de kullanabiliyor musun? Bir de günde kaç saat çalışıyorsun?
Canım ben 6ay ücretsiz izindeyim şuan. Yarım çalışma nasıl oluyor, şirketler onay vermek mecburiyetinde mi aynı ücretsiz izin gibi? Bir de ücretsizden sonra yarım gün kullanılabiliyor mu? Yarım gün izin boyunca süt izni de kullanabiliyor musun? Bir de günde kaç saat çalışıyorsun?
Eskinin süt izni aslında bu ekstra süt izni olmuyor tabi yarım çalışırken. 2 ay boyunca yarım gün 8.30-12.30 bizde sonraki 4 ay 3 saat erken sonraki 6 ay ise 1.5 saat erken çıkıyorsun. Ben devletteyim ama özelde de geçerli diye biliyorum bir araştır istersen.
la rosa
bu iznin kullanımı devlette amir insiyatifine bağlı değil yasada sadece saatlere amirle beraber karar verilmesi gerektiğini söylüyor insiyatif geçerli olmadığı için özelde de vardır diye düşünüyorum
la rosa
bu iznin kullanımı devlette amir insiyatifine bağlı değil yasada sadece saatlere amirle beraber karar verilmesi gerektiğini söylüyor insiyatif geçerli olmadığı için özelde de vardır diye düşünüyorum
Bugün yine serviste bir çocuk unutulmuş. Servisi kontrol etmek çok mu zor ya...servis ablaları var birde. Anaokulu çağına gelince, umarım işini iyi yapan insanlara denk geliriz.
Bugün yine serviste bir çocuk unutulmuş. Servisi kontrol etmek çok mu zor ya...servis ablaları var birde. Anaokulu çağına gelince, umarım işini iyi yapan insanlara denk geliriz.
Ben anlamıyorum bu işi nasıl gözden kaçıyor. Servislere hiç güvenemiyorum oğlum 1 sınıfa gıdıyor hale ben götürüyorum ıkıkere servisle görüştüm vazgeçtim artık insanlarda fobi oluşturdular
Ya bu bebenin gündüzle alıp veremdiği ne acaba çok merak ediyorum. Bir saat uyusa yeter vallaha fazlasını istemiyorum. Tamam gece iyi. Ama gündüzde bir saat uyusa hiç fena olmaz. Çok mu şey istiyorum yaaa
Ya bu bebenin gündüzle alıp veremdiği ne acaba çok merak ediyorum. Bir saat uyusa yeter vallaha fazlasını istemiyorum. Tamam gece iyi. Ama gündüzde bir saat uyusa hiç fena olmaz. Çok mu şey istiyorum yaaa
Kızlar tv konusundaki düşüncelerinizi merak ettim? Nasıl davranacaksınız. Iki yaşına kadar önerilmiyor biliyorum ama mesela bir yerde bir kaç dakika bakmasının zararı olur mu? Çok mu katı olacaksınız yoksa biraz esnek mi olacaksınız? Cep telefonu mesela. Görüntülü konuşma olayı zararlı değil diyorlar ama mesela bu konuda taviz verir mısınız vermez mısınız? Bu konuda sohbet edelim biraz. Fikirlerinizi merak ediyorum.