2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim ben qenelde tv izletmemeye calisiyorum ama mesela wc ye qitmek qerekiyo 2 dk dursun diye trt cocuk varya onu aciyorum qaliba renkler hareketler dikkatini cekiyo duruyo biraz snra kapatoyorum tabi :):)

Ben gündüz tv açmıyorum artk akşam eşim açıyor hemen kafa tv tarafına dönüyor:) kapatıyoruz şimdi çok sorun değil gibi ama sürünme vs başlayınca açmamayı düşünüyorum eşimi ikna etmem lazım tabi önce kapatıyor ama çocuk tv süs olarak duruyor sansın istiyorum onu hallederim evde dışarda da kapattırmaya çalışırım ama birkaç dk izlemesi çok sıkıntı değil sanki yani o arada kapatana kadar ne görürse artk çok zor ama uzak tutmak ya kuzeni tv başından kalkmıyor mesela yemek oyun hep tv karşısında korkuyorum öyle olur diye tv kapalıyken yemek yemiyor çocuk kesinlikle bide kv fln gidip beraber kalıyoruz en az bir hafta bayramlar vs vs o bakarken mutlaka denk gelecek ona da yasaklayacaz sanırım :)
Telefonda görüntülü konuşuyoruz bazen ama ekran kısmını çok görmüyor kamera kısmını görüyor bide sürekli foto video çekiyoruz alıştı sanırım poz verip duruyor sıpa:) telefonu da yine 6 ay civarı bu kadar kullanmamaya çalışacam yanında çok göstermeden kullanıyorum zaten yavaştan benim de uzaklaşmam lazım telefondan :) ne kadar yapabilirim bilmiyorum ama aklımdan geçen bu şekilde bişey :)

@AysheDuru Simge 84
Kızlar yarın oluyor ameliyatımız.
Çok dua istiyorum sizden.
Müsait olabilirsem gelişmeleri yazarım.

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzuna. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

Ya kızlar bebeleri her aksam düzenli sekilde aynı saatte yatırabiliyor musunuz? O kadar deniyorum olmuyor bir düzeni olsun istiyorum artık

Ben her akşam 6:30-7:00 arası uyku zamanı diyip odaya gidiyoruz rurinleri yapıyoruz ve en geç 20:00 de uyumuş oluyor.

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.

Ben ilk oğluma 2 yaşına kadar izletmedim canım.

Kızlar ameliyatımız iyi geçti çok şükür.
Ne kadar zormuş yavrunu ameliyathane kapısında bırakmak.hiç tanımadığın insanlara teslim etmek..
Yavrumun hiç bişeyden haberi yoktu.gülerek gitti hemşire ablasıyla ameliyata.
Ama benim gözyaşları sel oldu aktı tabi.

Çıktığında çok üşümüştü çenesi titriyodu ağlıyodu.kendine tam gelememişti.
Kucağıma bile alamadım korkumdan.
Babasıyla ananesi aldı kucağına.onlar sakinleştirdi biraz.
Korktuğumdan daha iyi geçti ama yinede kolay değil tabi.ağrısı oluyo ağzı acıyodur haliyle.
Allahım güç kuvvet versin yavruma..

çok geçmiş olsun , inşallah dahada iyi olacak amin canım amin

geçmiş olsun canım çok şükür atlattınız

İki aylikken ananesi ile görüntülü konuştu bizim sıpa. Hem de bilmis bilmis Bir de bir ninni var YouTube ta orda bebek resimleri filan var Metehan inanılmaz bakıyor inceliyor bebeleri sanırım çok katı olamayacagim bu konularda :)

Geçmiş olsun. İyi olmasına sevindim..

Çok geçmiş olsun, ah anne olmak ne zor değil mi, annelerimizin anne olunca anlarsın sözü ne kadar doğruymuş. Ameliyatın iyi geçmesine sevindim, rabbim dermansız dert vermesin inşallah.

gecmis gitmis olsun canim. agrisiz bir sekilde atlatirsiniz insallah. allahim tum bebekleri korusun.

Çok geçmiş olsun canım inşallah minikkuş tez zamanda toparlanır

Bu aşı bizi baya sarstı ya ateş düştü ama çocukta bi halsizlik mizmizlik çok üzülüyorum böyle gördükçe sanki hep yorgun gibi. Etkisi geçse bir an önce
Deme yaa
Bizimki de hasta diye olmadı, yarın olacak aşısını
Bizimkinin normal hali öyle, aşıdan sonra coco jambo o zaman

Ohhhh çok sükür,iyi gecmis ya cok sevindim
Yoluna girer yavas yavas ,üzülme...
Kıyamam ben ona ya,ana kuzusu yavrum
Beslenmesi ne sekilde oluyor suan?

Geçmiş olsun canım. Tez vakitte iyileşsin kuzun

Cok cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…