- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Bize ilk amip teşhisi kondugunda kan çıkmamıştı kakada. Kaka rengi çok çeşitli oluyordu sarı, yeşil, kahverengi ve tonları. Bir de doktor tekrar koku olursa ya da rengi degisirse gelin demişti.Ya 3 _4 gune bi biriktirip kaka yapiyodu ..2 gundur daha sık yesil mukuslu yapiyo..Amip mi var alerji mi var..dun doktora soyledim ama pek tinlamadi sanki,kan gorursen kaka sayisi da fazlalasirsa gel dedi..Tahlil yaptirim diyorum ama az az yapiyo,primada delikli ic yuzeyi icine cekiyo, nasil tupe alinipta tahlil yapilacak bilemedim
Yookidoo aldım. Memnunum. Aktivite halisi olandan aldım kurbağa birens ve piremsesi var.kizlar yookido ve fisher price mi aldi herkes?
Memeyi reddettiği gibi emziği de reddetti benim kız.Meme reddi yaşayanlar emzik işini naptınız bu süreçte emzik vermeyin diyorlar ama
Ben oyuncak olarak bundan acayip memnunum,su ara cok oyalanıyor.bir göndereyim dedim:) bir de yarım litrelik pet su şişesi hahahahah ,onun da resmini göndereyim mi
Büyüyen bebek uygulamasında ayına uygun egzersizler var onları yapıyorum. Ayşe Öner'in bebek egzersizleri videosu var Youtube'da onları yapıyorum. Camdan dışarı bakıp renkleri sayıları söylüyorum geçen insan ve arabalara göre. Zıt kavramlar için erken mi bilmiyorum ama yeni eski temiz, kısa uzun, genç yaşlı vs şeyleri söylüyorum. Her gün oyuncaklarını tutsun sallasin diye antrenman yapıyoruz. Şarkı söylüyorum bol bol. Ayna karşısında kendisiyle konuşuyor. Sohbet ediyoruz, kitap okuyorum. Ne yaparsam yapayım anlatıyorum; bırakıp çıkacaksam odadan kesinlikle yalan söylemeden ne yapacağımı söylüyorum. Ellerimi yikayacağım, bezini atıp geleceğim ya da tuvalete gidip ellerimi yikayacip geleceğim, cok yoruldum biraz dinlenip geleceğim vs.Bebeklerinizle yaptığınız aktiviteler/ oynadığınız oyunlar nelerdir hanımlar? Bebeğin zeka gelişimi için ay ay yaptığınız şeyler var mıdır? Varsa paylaşalım isterim..
O da farklı değilmiş bizimki de sağ seviyor, sol düşmanı kesildi küçümen.Canım birebir Ege'yi anlatmışsın sanki. Tek fark bizimki sağ memeci, solu sevmiyor. Ya kucak ya oyun istiyor :) Gece yenidoğan gibi uyanıyor. Ben de çok yoruldum. Nasıl atakmış böyle bu:/ maf olduk.
Ya büyüyen bebek bende açılmıyorBüyüyen bebek uygulamasında ayına uygun egzersizler var onları yapıyorum. Ayşe Öner'in bebek egzersizleri videosu var Youtube'da onları yapıyorum. Camdan dışarı bakıp renkleri sayıları söylüyorum geçen insan ve arabalara göre. Zıt kavramlar için erken mi bilmiyorum ama yeni eski temiz, kısa uzun, genç yaşlı vs şeyleri söylüyorum. Her gün oyuncaklarını tutsun sallasin diye antrenman yapıyoruz. Şarkı söylüyorum bol bol. Ayna karşısında kendisiyle konuşuyor. Sohbet ediyoruz, kitap okuyorum. Ne yaparsam yapayım anlatıyorum; bırakıp çıkacaksam odadan kesinlikle yalan söylemeden ne yapacağımı söylüyorum. Ellerimi yikayacağım, bezini atıp geleceğim ya da tuvalete gidip ellerimi yikayacip geleceğim, cok yoruldum biraz dinlenip geleceğim vs.
O da farklı değilmiş bizimki de sağ seviyor, sol düşmanı kesildi küçümen.
Canim bu ne diye geçiyor? Gelen giden olursa aldirayimBunlarla ben de oynuyorum :))) daha erken ama yurtdışına giden gelen olursa aldırmanızı tavsiye ederim şimdiden. Burada hem pahalı hem de bulması zor. (Bizim oyuncakçılarımız eğitici yaratıcı vs oyuncakları satmayı fazla tercih etmiyor nedense, çözemedim sebebini hala.)
Bugün 4 e başladım huggies 3 stoğunun bitmesini bekledim daha erken geçebilirdim aslında iz yapmaya ve taşırmaya başlamıştı 1 haftadırKızlar ani bir kararla bezde 4 numaraya geçtikbez bitti almadan 4 numara stogumuz vardı bi deneyeyim dedim gayet rahat oldu sanki başka geçen var mı?
Geciş surecindeyiz bizde. Aslında 4 ideal oluyor ama elimde hala 3 numara var bayağı o yüzden kaka yapmıcanı tahmin ettigim zamanlarda 3 baglıyorum kaka saatlerinde 4Kızlar ani bir kararla bezde 4 numaraya geçtikbez bitti almadan 4 numara stogumuz vardı bi deneyeyim dedim gayet rahat oldu sanki başka geçen var mı?
Ben de elimdekiler bitince 4 numara mi alsam diye dusunuyorum aslindaGeciş surecindeyiz bizde. Aslında 4 ideal oluyor ama elimde hala 3 numara var bayağı o yüzden kaka yapmıcanı tahmin ettigim zamanlarda 3 baglıyorum kaka saatlerinde 4
Kumaşı tutma, ayicigi tutma ve oyuncağı tutma önce kas.Ya büyüyen bebek bende açılmıyordördüncü ayın içeriğini zahmet olmazsa bir ara paylaşabilir mısın? Googleplayde baktım bazı kullanıcılarda aynı problem.var ve çözemedim hala.
Çağırınca gel, adımı söyle ve duyguları tanıma sosyal-duygusalYa büyüyen bebek bende açılmıyordördüncü ayın içeriğini zahmet olmazsa bir ara paylaşabilir mısın? Googleplayde baktım bazı kullanıcılarda aynı problem.var ve çözemedim hala.
forum izin vermiyor sanirim. kopyalayip acabilirsin bir de onu deneBende açılmıyo cnm, neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?