2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Erken değilmi 4 no için kızlar doğa en son 6400 dü 9 kiloya kadar baya var diye düşünüyorum ben

Kızlar geçen gün aklıma salak bir şey takıldı, kızım için söylediğim şarkıları, ona uyarladığım ninnileri falan kaydettim. Bana bir şey olursa kızım onun için bir şeyler yaptığımı bilsin ve sesim hatıra kalsın niyetiyle yaptım. Bu bir tek bana mı oluyor ya, bazen bir şey oluyor 'ya bana bir şey olursa kızım ne yapar' diye üzülüyorum. Her zaman olmuyor ama olduğu zaman bol bol kokluyorum kızımı ağlamamak için. Salak gibi hissediyorum kendimi, kimseye de söylemedim, insan bu saçma hissi nasıl açıklar ki. Depresyonda mıyım diye düşündüm ama her zaman olan bir şey değil, bazen duyduğum okuduğum şeylerle gün yüzüne çıkan ve zihnimde bensiz büyüyen kızımın birkaç karesiyle desteklenen bir şey. İşte böyle... Eskiden daha kolaydı böyle şeyleri hazmetmek, her insan ölecek ne var ki derdim ama şimdi ölürsem sanki Defne'ye kazık atıcakmışım gibi geliyor.

bana da oluyor canim arada. hatta esime diyorum bana bir sey olursa anama emanet et emiri diyorum. sacma sacma konusma diyor:)

Annelik canım depresyon değil çoğu kez bende yaşıyorum aynı duyguyu

Ben de düşündüm bunu geçen gün. Hatta babası ölürse ne olur diye bile düşündüğüm olmuştu beni bırak. Depresyon değil bence de.

Canim bu ne diye geçiyor? Gelen giden olursa aldirayim
Magical magnet diye geçiyor cnm. Farklı yerlere toplamış kadın heralde, hepsini bulamadım, üçgen şeklinde olanları da var normalde ve onlar iyi oluyor şekil yapmak için. Bir de her kutudan bir kitapçık çıkıyor. Youtube’da da videoları var nasıl yapılacağını gösteren. Epey sanatsal şeyler yapıyolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…