2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bana da oluyor canim arada. hatta esime diyorum bana bir sey olursa anama emanet et emiri diyorum. sacma sacma konusma diyor:)
Benim eşim de aynısını fer herhalde
7.5 civarı huggies 7-14 kilo daha erken başlasam olurdu o yüzden
Anladım prima 9dan başlıyor da ben de o yüzden afalladım :)
Annelik canım depresyon değil çoğu kez bende yaşıyorum aynı duyguyu
Geçmiyor my peki hiç?

Gretchen Grundler yaa çok teşekkür ederim hepsini tek tek yüklemişsin zahmet oldu.
Olur mu zahmet uygulamayı da senden öğrenmiştim zaten galiba. Teşekkür yerine say
Ben de düşündüm bunu geçen gün. Hatta babası ölürse ne olur diye bile düşündüğüm olmuştu beni bırak. Depresyon değil bence de.
Onun öldüğünü düşünemem ben ya, ne Defne'yle ne eşimle ilgili öyle şeyler düşünmeye tahammül edemem.

Link olmuyorsa çok saçma değil mi ama. Valla olmuyormuş kk yönetimi ama bu çok saçma
http://fiyuvfit.blogspot.+com.tr/2015/11/bebegi-buyume-atag-gecirirken-kendimi.+html?m=1

+ işaretini silip deneyin

Sağ ol :)
Ya insan konduramıyor ama bilmiyorum ben bazen düşünürüm öyle sevdiklerim olmasa hayatıma nasıl devam ederim diye. Sonra da en iyisi ben öleyim derim işin içinden çıkamayıp.

Ya insan konduramıyor ama bilmiyorum ben bazen düşünürüm öyle sevdiklerim olmasa hayatıma nasıl devam ederim diye. Sonra da en iyisi ben öleyim derim işin içinden çıkamayıp.
İşte ben de hep öyle derdim hatta o zaman ona acı yaşatmış olurum diye birlikte olelim kimse arkada kalmasın derdin ama şimdi onu da düşünemiyorum çünkü Defne var. Allah çocuklara anne baba ailelere de çocuk acısı yaşatmasın ya düşüncesi bile çok zor.

Defne ilk bebeğin dimi. Bende de oluyor ilk çocuğumda başladı. Kaybetme korkusu annesiz birakma korkusu depresyon değil bu hep söylerim annelik delilik isi diye buda bir parçası sanırım anneliğin. Kendı kendime acil durum planı yapıyorum. Ya deprem olursa diye .

Amin gerçekten de öyle. Düşünmesi bile insanın canını çok sıkıyor.

Aynı ben :) bu ara baysğı arttı o düşünce kendime bişey olursa oğlum ne yapardan ziyade tersini çok düşünüyorum dillendirmeyeyim onu korkunç çünkü bende size soracaktım oluyor mu o herkeste bi bende mi acaba Gretchen Grundler

Burası da deprem bölgesi nisanda bayağı sallanmıştık hamileydim aklım çıktı çocuğa bişey olursa diye şimdi sürekli deprem olursa çocuğun yanına gitmem lazım diyorum eşime de söyledim deprem olursa hemen oğlanın yanına git diye bayağı bozuldu psikolojim her gün en az bir defa deprem planı yapıyorum:)

Bende de var bu bahsettiğiniz gibi düşünceler. Özellikle eşime bişey olursa nasıl yaparım diye düşünüyorum o da hep söyler işte ben ölürsem bankadan şu kadar para alcaksin onunla şöyle yap falan diye. Bildiğin deli gibi plan kuruyorum yani Kereme tek başıma nasıl güzel bir gelecek kurabilirim diye. Bana bişey olursa diye de düşünüyorum eşimi tembihliyorum anneme emanet et diye. Gerçekten çok üzücü ve yorucu düşünceler ama oluyor işte

Günaydın bugün beni sağlık ocağı aşı için aradı.Doğum öncesi yapmışlardı şimdi yine yapilacakmis sizi de çağırdılar mi aşı için

Üşümesin diye bence cnm. Çünkü sonraki kontrolde de sadece vücudunu yıkayın dedi. Üçüncü gittiğimizde tamamen yıkayabilirsiniz dedi. Tabi o arada da konak oldu başında
ben yıkamıştım , özel bir sebeb açıkladı mı dıe merak ettım doktorunuz.

Günaydın bugün beni sağlık ocağı aşı için aradı.Doğum öncesi yapmışlardı şimdi yine yapilacakmis sizi de çağırdılar mi aşı için
Bana da 23 kasıma gün vermişlerdi gidince yaptırırım çok gerek var mı bilmiyorum ama

Benim kız 7 kilo civarı boyu 64cm di bir hafta önce aslinda cok tontik degil boyu kaldırıyor ama bezin bacak kısmı yetismiyor. Bu ara biriktirerek ve ayni saatlerde yapiyor o yüzden birkac kez taşırdığı için 3+ al dedim esime bulamamis 4 denedim biraz beli uzun oldu ama zaten ben katlıyorum bantların ustunden göbegini kesmesin diye. Bu arada molfix 3 numara 6 9 ama 4 nunara 7 14 yani 9 dan baslamiyor

Bu deli düşünceler bir tek bende var sanıyordum kendimi takıntılı sanıyordum demek ki normalmiş. Uyurken çocuğumun nefesini dinliyorum. Rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…