2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu tayzikten ben de cok cektim cocuklarim da. Emiyor, 1 dakika sonra falan hissediyorum ben de zaten sütün tazyiklendigini. Genzine kaciyor sut, oksuruyor. O ara meme agzindan cikiyor ya; sutu gorsen nasil fiskiriyor boyle 3-4 yerden. Sanki sut savasi yapmis gibi oluyoruz. Cocugun surati, saci hep sut oluyor. Iki gogsumde de ayni seyi yasiyor ama saginki daha tazyikli.

Ben başından beri damaklı kullanıyorum ne gibi zararı varmış cihicco nun tamamen silikon emziğini aldım bu sefer ucu daha güzel diğer damaklılara göre daha ufak

sorma canim sorma. gunduz uykusuna dusman oldu emir buyudukce. saatlerce uykusuz kaliyor. ne yapmali bilmiyorum ki. bi yerde hata mi yapiyoruz acaba diye dusunuyorum.

baris da damakliyi daha rahat tutuyor ama meme reddi gibi bisey olmadi. bence damla'da da olmaz. hatta daha rahat tuttuklari icin agzindan dusup uyandirmiyor :) biz rahat ettik damakli ile

Doğa doğduğunda annem küçük bir yastık getirmişti bende onu yan yatırırken arkasına destek yapıyordum sırt üstü yatmaya başlayınca da koltuktan düşmesin diye yine yanına koydum hep farkegmeden uyku arkadaşı olmuş sanırım az önce mızırdanırken yanına koydum sarıldı resmen inşallah uyur :)

Merhaba hoşgeldin ayrı odada yaptırmayı denedinmi arada kontrol edersin hatta ablaya görev verirsin kardeşini sessizce kontrol et uyanmasın ki seninle oynayabilelim dersen daha dikkatli olmazmı
Başka odaya yatırınca kontrolüm dışında gibi kalıyor. Mesela uyanıyor, hemen hafif hafif sallayınca tekrar dalıyor. Diğer türlü uyanıyor ağlamıyor. Ben denk gelirsem farkedersem uyandığını görüyorum. Bir de bu zamana kadar uyku rutini yoktu. Yeni yeni oluşuyor. Bundan sonra tekrar tekrar demeyim, bakalım belki başka odada yatarsa uzun süreli uyur :) Teşekkür ederim canım

Hoş geldiniz hanımlar. Iki bebeli tecrübeli analar çoğalıyor:)
Estağfirullah canım. İnan ki her çocuk farklı oluyor. Tek fark daha özgüvenli oluyorsun. Zerene doğuma annemler gelmişti. Artık gideceklerini söylediklerinde günlerce ağlamıştım. Nasıl bakacağım diye :) bu sefer ağlamadım :))

Hoşgeldin şerife :) adaşın olan arkadaşım var

Güle güle kullanın arabanızı damla hanımcık gezsin gezerken de uyusun doğa arkadaşı gibi ağlamasın :)
Hoşbulduk canım:) ne güzel bi şerife arkadaşın olmaya aday :)

hoşbulduk canım:) ah bu sorular :))

Merhaba,, hoşgeldin :) belki soran olmuştur ama kaçırdım.. bebeğin ne kadarlık oldu? kız erkek? Başka var mı çocuk?
hoşbulduk canım :) ikisi de kız teyzesi elinden öperler :)) biri 4 yaşına yakın diğeri 4 aylık

sorma canim sorma. gunduz uykusuna dusman oldu emir buyudukce. saatlerce uykusuz kaliyor. ne yapmali bilmiyorum ki. bi yerde hata mi yapiyoruz acaba diye dusunuyorum.
Benim kızımda öyle canım. Gündüz uyumayan bebek ablası çok ses yapıyor, sürekli konuşuyor. Arkadaşlarımızdan farklı odada yatırma fikri geldi. Bakalım tekrar tekrar deneyeceğim. Büyükle de artık etkinlikler yapacağım. Yoksa iyice bu düzene alışırsa işimiz zor.

Benim minik kuş elini emiyor. Gece uyandığında ağlamıyor. Parmağını emmidiği için şapur şupur sesine uyanıyorum emziriyorum. Gündüzlerde farksız. Uykusu geliyor, acıkıyor ama ağlamıyor. O parmak ağıza giriyor ve emerek uykuya dalmaya çalışıyor. Her zaman yanında başucunda olamıyorum. Ablasıyla ilgileniyorum, evin işleri, yemek falan derken bazen kaçırıyorum elini emdiğini. Ne yapmalıyım sizce? Gündüz eline eldiven mi geçirsem gece yarım kundak yapıyım diyorum. Bir hafta böyle devam etsem unutur mu ya..

Artık emme süreleri üzüyor canım merak etme o açıksa seni uyandırirdı zaten

dogru valla,emir icin yapicam
bu zorluklari bastan yasayabilecek miyim emin degilim:))
allahim yazmistir da iste biz bilmiyoruz. hayirlisi neyse o olsun.
Ben de aynı durumdayım yaş 35 ilk çocuk olunca ikinciyi istersem ara verme gibi bir lüksüm yok ama benim ikinci için acele edesim de yok. Eşim kardeşsiz olmaz diyor ama her anlamda yıpranan kadın oluyor.En son eşine şindiden bunun hesabını yapanam, Allah verirse belki 3 yul sonra neden olmasın dedim, bunu o zaman konuşma kararı alıp, konuyu kapattık.Yoksa kendimi baskı altında hissetmek hiç iyi gelmiyor. Bir de illa ki kardeşi olmakı mı ki şu zamanda. Benim 3 kardeşim var mesela ama hepimiz ayrı şehirlerdeyiz, kimsenin kimseye faydası yok.

Arkadaslar merhaba.Ben de sessiz takipci bir agustos annesiyim.5 asilama sonrasi 2.tup bebek denememizde hamile kaldim ve 28 agust ta oglum dunyaya geldi.35 yasindayim ve Ankara da yasiyorum.bebislerinizle ilgili olumlu paylasimlariniza masallah diyor ;zorlandiginiz zamanlarda allah yardimcilari olsun diyorum:) ayni seyleri ben de yasiyorum zaten..Sunnet mevzuu acilmisken kendi deneyimimi paylasmak istedim.Biz 45 gunlukken klips yontemiyle yaptirdik sunneti.Ankarada yasayanlar icin faydali olabilir.nerede ve hangi doktorda yaptiracagimiz konusunda bayagi arastirdik biz.Doc dr ferda şenel muayenehanesinde lokal anestezi ile yapti.klips yonteminin avantaji kesi yok dikis yok.bu yuzden cabuk iyilesiyor ve enfeksiyon kapma olasiligi azaliyor.ayni gun banyo bile yaptirabilecegimizi soylediler.kopuk bardak bantladilar pipisini icine alacak sekilde.5 gun sonraki kontrole kadar 1 beden buyuk 2 bezi ustuste bagladik.lokal anestezi etkisinin gecmesinin beklendigi saatten yarim saat once baslamak uzere 2 saatte bir jel surduk.5-6 defa surduk bitti.ikinci bir jel acmamiza gerek olmadigini soylediler.bebek max sanciyi lokal anestezi etkisi gectikten sonraki 4-5 saatte hissedermis ki bebegin 4.ve 5.saat arasi aglamasi artti.cok aglarsa 1/3 fitil verin dediler.oyle yaptik ve gecti.sonrasinda hic aglamadi ama yavrum hep emmek istedi sabaha kadar kucagimda tuttum bende.emdi uyudu emdi uyudu.hic aglamadi.onemli olan rahatlamasi sonucta bir operasyon gecirdi.sabah uyandiginda sunnet ile ilgili hic bir agri sizisi yoktu.
Sunnet ne kadar erken o kadar iyi...buyudukce genel anestezi ile yapiliyor ve sunnet sancisini daha cok hissediyorlar.uzerine bir de genel anestezinin sebep oldugu gaz sancisi.her bakimdan zor. hem bebek hem anne baba icin travma oluyor.ben oglumdan cok agladim yavrum anestezi ignesi batarken bir iki mizirdandi o kadar.
Benim deneyimim bu sekilde oldu.insalah siz de benim gibi kolaylikla atlatirsiniz sureci sevgilerimle.

Canım bende kozanlıyım. Ailem kozanda yaşıyorlar adanada yaşıyordum 4 yıldır anada dışındayım evlilik medeni ile.teşekkir ederim önerin için.

kac saat uykusuz kaliyor canim sarp?
emir sabah 10dan beri 1 saat uyudu. canimi cikardi bugun. boyun moyun kalmadi bende.
Canım maksimum 2 saat uykusuz kalıyor ama sadece yarım saag uyuyor.

kendin mi vereceksin yoksa yine destek mi alacaksin?
ç
İlk kendim deneyeceğim çözemezsem yine destek almayı düşünüyorum.

hosgeldin canim:)
nerden nereye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…