2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba,, hoşgeldin :) ne kadar güzel yazım dilin,, keşke daha önce de yazsaydın :))

Ne kadar detaylı, güzel anlatmissin teşekkür ederim.Screenshot alıyorum yazdıklarını .Eşime de okutayim bende yaptırayim o zaman.
Bu arada eve gelince videosunu seyrettik. Bi tane hemsire ablasi elini tutmus, oglumla konusuyor. Oglum ses cikariyor hemsire de ayni sekilde karsilik veriyor. O kadar cok ilgilenmisler ki ameliyathanede.
Buyuk oglum 6 aylikken sunnet olmustu, kucuk 40 gunlukkenn. Iyilesme suresi acisindan arada dAglar kadar fark vardi. Cok geciktirmemenizi oneririm o yuzden.

Rica ederim.. kolayca atlatirsiniz insallah :)

Sorma biraz daha fazla uyusun diye yapmadigimiz kalmadı aşıyı olmaduniz sanırım daha inşallah olunca artmaz huysuzlugu

Teşekkür ediyorum önümüzde hepimizin 26.hafta atağı var o da 23 te basliyormus onu da atlatirsak biraz rahatlariz inşallah.

Kızlar fisher price in masalı anlatan tırtılını kullanan var mi memnun musunuz bir de alıp memnun kaldığınız oyuncak veya görsel materyal varsa tavsiyede bulunur musunuz

Sabahtan beri uyumayan bir bebek, uyuması için eğitim veren bir anne, en sonunda uykusuzluktan yorgun düşen bebeğine dayanamayıp ayakta sallayarak uyutma durumu.. Hanımlar uyku eğitimde başarılı olan, başlayan var mı? Bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? Bu konuda ciddi sıkıntılarımız başladı

İnşallah ya ağlatmayı istemiyorum hiç iyice bağımlı olduk zaten ama kaçınılmaz gibi görünüyor uyku eğitimi. Aynı senin için kızın gibi 12 yi buluyor uyuması, baba gezdiriyor sersemleyip memede uyuyor ama son günlerde meme ağzından çıkınca uyanmaya başladı. İnşallah normale dönecek. Ateş yapmadı şükür aşılar ama huusuzluğu dibine kadar yaşadık

ç
Merhaba canım hoşgeldin topiğimize . Bende adanalıyım fakat bursada yaşıyorum benimde iki oğlum var. Neresinde oruruyorsjn adananın merak rttim. Evet kantoran yağı gerçekten mucize. Bende ikinci oğlumu bu ay sünnet ettireceğim bardak önerisi süpermiş.

Kızlar fisher price in masalı anlatan tırtılını kullanan var mi memnun musunuz bir de alıp memnun kaldığınız oyuncak veya görsel materyal varsa tavsiyede bulunur musunuz
Çok güzel o canım. Burada da konuşmuştuk hatta. Fisher’ın en güzel kitabı bence ve uzuuun süre kullanırsın.

Gece uykuları iyi canım biz gindüz perişanız eğitim şart yani

Ya zaten 3 günde fln iyileşiyormuş 6 ay civarında daha küçük daha çabuk iyileşir sanki ben de mi yaptırsam bu ara 6 ayı mı beklesem kararsızım

Ben bu ay yaptıracağım canım sünnet

Çok sağ ol :) Bakalım ya bizim kız gezmeyi seviyor. Etrafı izlemeyi filan ama belli olmaz. Deneyince göreceğiz:)

Ben Damlaya damaklı emzik denedim hemen tuttu. Dün aldık. Deneme şansımız olmamıştı. Gece emzirdikten sonra huysuzlandı. Ben de gittim emziği getirdim verdim. Emdi ve uyudu. Yanı bugün de öğlen verdim yine öğle uykusuna kendi daldı. Maşallah diyeyim Inşallah hep böyle ise yarar. Yalnız damaklı olması iyi mi kötü mü bilmiyorum Çok işimize yaradı ama. Gerçi bu aralar huyu da sanki bi güzel

maşallahhhh keşke daha önce deneseydim dedin mi :))) böyle kalsın inşallah hep

Tesekkurler..Hosbuldum guzel ev sahipleri :)
Ben Adanali degilim, esim Kozanli. Adana-Mavi Bulvar’da oturuyoruz.
Sen neresindensin, yasadin mi hic burda?
Sünnetiniz kolay gecer insallah sizin de. Kantaron yagi surun cabuk gecer
Bu arada kantaron yagini acik yaraya surmeyin; yani hala kanama devam ederken. Sunnetin ertesi gunu kullanmaya baslayin. Buyuk oglum yanagindan yaralanmisti da Plastik Cerrah o sekilde kullanmamizi onermisti.

Masallah Damla’ya. Bir tanidigim var kizina sadece uyuyacagi zaman emzik veriyor. Daliveriyor cocuk hemen uykuya emzigi agzina alinca. Cok hosuma gidiyordu. Ben de ilk zamanlar ugrastim biraz emzik alsin diye. O donem gece uyaniyordu, altini degistirirken falan agliyordu. Abisi uyanmasin diye emzikle susturmaya calisiyordum ama istemedi. Abisi de emzik almamisti. Simdi de veriyorum kucuge bazen tutar mi acaba diye, isiriyo biraz, guluyo sonra da firlatiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…