Merhaba,, hoşgeldin :) ne kadar güzel yazım dilin,, keşke daha önce de yazsaydın :))Herkese hayirli aksamlar guzel anneler..
Bu aralar sessiz takipciler ses vermeye basladi degil mi? E ben de geldim.
Hamileligimi ogrendigim andan beri takipteyim. Hepinizi, cocuklarinizi taniyorum. Hele dogumlar baslayinca.. her biriniz icin de dua ettim doguma gireceginiz zaman.
Ve artik ben de yazayim dedim.
Birisi 2014 Nisan ve diger 2017 agustos dogumlu iki erkek evladim var.
Yalniz buyutuyorum cocuklarimi. Ailem uzakta. Bu asamada sizler bana cok yakin oldunuz. Bircogunuzun fikirlerinden, tecrubelerinden faydalandim Allah razi olsun sizlerden.
Bazen sizlerin yazdigi bir seyleri, sordugunuz sorulari veya karsilastiginiz problemleri okuyorum veya sadece duygusal olarak destek vermek istiyorum ama sadece okuyorum. Dedim ki ben de yazayim belki birine bir faydam dokunur.
Benim faydali oldugunu dusundugum bir seyden bir bebegi ve bir anneyi mahrum birakmak beni uzer.
Araniza katilmak heyecan verici.. Guzel gunler bizleri bekler...
Bu arada eve gelince videosunu seyrettik. Bi tane hemsire ablasi elini tutmus, oglumla konusuyor. Oglum ses cikariyor hemsire de ayni sekilde karsilik veriyor. O kadar cok ilgilenmisler ki ameliyathanede.Ne kadar detaylı, güzel anlatmissin teşekkür ederim.Screenshot alıyorum yazdıklarını .Eşime de okutayim bende yaptırayim o zaman.
Sorma biraz daha fazla uyusun diye yapmadigimiz kalmadı aşıyı olmaduniz sanırım daha inşallah olunca artmaz huysuzluguDefne tam bir muamma. Heh diyorum iki gündü iyi uyuyor güzel emiyor akşamına sapıtıyor. Bir gece 2 saatte bir kalkıyorsa ertesi gece yarım saatte bir. Bir de benim yine tazyik başladı, boğuluyor emerken hepten soğudu çocuk.
Ayrıca yeni moda da gündüz taş çatlasa 1 buçuk saat uyumak. Uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı oluyor ama uyumamak için kocaman açıyor gözlerini. Bunu hiç sevmedim, cok yoruyor.
Teşekkür ediyorum önümüzde hepimizin 26.hafta atağı var o da 23 te basliyormus onu da atlatirsak biraz rahatlariz inşallah.Ben 9 civarı odaya geçiyorum karanlikta emzirme ninni falan bazen 10 da uyuyor bazen uyunucak gibi oluyor babaya devrediyorum gezdiriyor sonra tekrar meme ninni derken 11 ya da 12 gibi uyuyor. Hala düzen olmaması normalmiş hatta daha da uzun surebilir boyle ama ben normalde duzeni sevdigim ve herseyi planlı programlı yapmaya çalıştığım için cok yoeuluyorum. Fazla kasmamak lazim galiba ama bende erkenden uyuyan cocuklara bayılıyorum.
Biz bugün daha da iyiyiz tabi gece yarım saat bir saat arayla kalkıp sütlendik onun da rtkisi vardır illaki. Gecmis olsun İpek kızımıza ateş falan olmadıysa yine şükür. O huysuzluk illaki biraz sürüyor umarım cabuk atlatır ve uyku eğitimine gerek kalmadan kendi kendine uyunaya başlar.
Bu aralar herkes uykusuz anlasılan sana da kolay gelsin unarım atakların gitmesiyle uykular gelirr
Cok tesekkur ederim, cok naziksin :)Merhaba,, hoşgeldin :) ne kadar güzel yazım dilin,, keşke daha önce de yazsaydın :))
Benim eşim de acıkıyorum diyor Esim gecen gun ogle yemeginde arkadaslariyla kebapciya gitmis. Diyor ki “kebapci ayni bizim yatak odasi gibi kokuyor”p
İnşallah ya ağlatmayı istemiyorum hiç iyice bağımlı olduk zaten ama kaçınılmaz gibi görünüyor uyku eğitimi. Aynı senin için kızın gibi 12 yi buluyor uyuması, baba gezdiriyor sersemleyip memede uyuyor ama son günlerde meme ağzından çıkınca uyanmaya başladı. İnşallah normale dönecek. Ateş yapmadı şükür aşılar ama huusuzluğu dibine kadar yaşadıkBen 9 civarı odaya geçiyorum karanlikta emzirme ninni falan bazen 10 da uyuyor bazen uyunucak gibi oluyor babaya devrediyorum gezdiriyor sonra tekrar meme ninni derken 11 ya da 12 gibi uyuyor. Hala düzen olmaması normalmiş hatta daha da uzun surebilir boyle ama ben normalde duzeni sevdigim ve herseyi planlı programlı yapmaya çalıştığım için cok yoeuluyorum. Fazla kasmamak lazim galiba ama bende erkenden uyuyan cocuklara bayılıyorum.
Biz bugün daha da iyiyiz tabi gece yarım saat bir saat arayla kalkıp sütlendik onun da rtkisi vardır illaki. Gecmis olsun İpek kızımıza ateş falan olmadıysa yine şükür. O huysuzluk illaki biraz sürüyor umarım cabuk atlatır ve uyku eğitimine gerek kalmadan kendi kendine uyunaya başlar.
Bu aralar herkes uykusuz anlasılan sana da kolay gelsin unarım atakların gitmesiyle uykular gelirr
canim benim gibi olanlar da varmis demissin ya,ben ne yazmistim konuyla ilgili hatirlayamadim da
çTesekkurler. Aynen oyle. Mesela bu sunnet mevzusunda bardak kapatmayi bize cocuk cerrahi onermisti. Hatta sunnetten sonra kesip kendisi gostermisti nasil yapacagimizi. Bunu yaptigimi ogrenen bir cok kisi “keske bizim de aklimiza gelseydi; cocuk perisan oldu” dedi. Ha bir de “kantaron yagi” var. ben Adana’da yasiyorum. Buralarda cok bulunur. Her turlu saglik problemi icin kullanilir. Yara iyilestirmede de cok iyidir. Cocuk cerrahi da sunnetten sonra bolca kantaron yagi dokmemizi soyledi pipiye. Esime dedim ki “keske her doktor bilse bu yagin boyle faydali oldugunu da hastalara, bebeklere onerse. Cocuklar hemen iyilesse”
İçiyorum 1 çay bardağı tarzı husui sade türk kahvesiKahve içiyormusunuz içiyorsanız günde kaç tane içiyorsunuz :)
Çok güzel o canım. Burada da konuşmuştuk hatta. Fisher’ın en güzel kitabı bence ve uzuuun süre kullanırsın.Kızlar fisher price in masalı anlatan tırtılını kullanan var mi memnun musunuz bir de alıp memnun kaldığınız oyuncak veya görsel materyal varsa tavsiyede bulunur musunuz
sagol canim. biz biraz gec kaldik donmeye baslamadan yaptirsaydik iyi olacakti. senin bebis egitimli zaten ne guzel uyuyor saatlerinde daha ne egitimi :))
hosgeldiniz :) cok tesekkurler bilgi icin.
insallah canim.
asidan 1 hafta sonra yaptiricaz insallah. iyice donmelere baslamadan. 4 ay 1 haftalik olacak.
Ya zaten 3 günde fln iyileşiyormuş 6 ay civarında daha küçük daha çabuk iyileşir sanki ben de mi yaptırsam bu ara 6 ayı mı beklesem kararsızım
Çok sağ ol :) Bakalım ya bizim kız gezmeyi seviyor. Etrafı izlemeyi filan ama belli olmaz. Deneyince göreceğiz:)Yeni gelen bütün arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. G gunesli gunler hayırlı olsun bastonunuz bizimki önceden uyuyordu bastonda şimdi uyumuyor inşallah Damla kuzu güzel güzel uyur :) A AysheDuru geçmiş olsun kuzucuklara iyilessinler uzuluyorum boyle olunca @sertk60 ne yaptınız gittiniz mi doktora nasıl oldu bebegin? @Gretchen Grundler Defne ne yaptı emme uyku durumları ne alemde?
Ben Damlaya damaklı emzik denedim hemen tuttu. Dün aldık. Deneme şansımız olmamıştı. Gece emzirdikten sonra huysuzlandı. Ben de gittim emziği getirdim verdim. Emdi ve uyudu. Yanı bugün de öğlen verdim yine öğle uykusuna kendi daldı. Maşallah diyeyimInşallah hep böyle ise yarar. Yalnız damaklı olması iyi mi kötü mü bilmiyorum Çok işimize yaradı ama. Gerçi bu aralar huyu da sanki bi güzel
Tesekkurler..Hosbuldum guzel ev sahipleri :)ç
Merhaba canım hoşgeldin topiğimize . Bende adanalıyım fakat bursada yaşıyorum benimde iki oğlum var. Neresinde oruruyorsjn adananın merak rttim. Evet kantoran yağı gerçekten mucize. Bende ikinci oğlumu bu ay sünnet ettireceğim bardak önerisi süpermiş.
Diyorum her işte bir hayır vardır:) Belki de önceden alsa meme reddi yapacaktı. Şimdi 100 günlük tam.maşallahhhhkeşke daha önce deneseydim dedin mi :))) böyle kalsın inşallah hep
Masallah Damla’ya. Bir tanidigim var kizina sadece uyuyacagi zaman emzik veriyor. Daliveriyor cocuk hemen uykuya emzigi agzina alinca. Cok hosuma gidiyordu. Ben de ilk zamanlar ugrastim biraz emzik alsin diye. O donem gece uyaniyordu, altini degistirirken falan agliyordu. Abisi uyanmasin diye emzikle susturmaya calisiyordum ama istemedi. Abisi de emzik almamisti. Simdi de veriyorum kucuge bazen tutar mi acaba diye, isiriyo biraz, guluyo sonra da firlatiyo :)Ben Damlaya damaklı emzik denedim hemen tuttu. Dün aldık. Deneme şansımız olmamıştı. Gece emzirdikten sonra huysuzlandı. Ben de gittim emziği getirdim verdim. Emdi ve uyudu. Yanı bugün de öğlen verdim yine öğle uykusuna kendi daldı. Maşallah diyeyimInşallah hep böyle ise yarar. Yalnız damaklı olması iyi mi kötü mü bilmiyorum Çok işimize yaradı ama. Gerçi bu aralar huyu da sanki bi güzel
canım biz kullanıyoruz kırmızı balık şarkısı favorimiz.Kızlar fisher price in masalı anlatan tırtılını kullanan var mi memnun musunuz bir de alıp memnun kaldığınız oyuncak veya görsel materyal varsa tavsiyede bulunur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?