Chicco lite way, gb Birtane daha vardı adini unuttum bulunca yaxarimSayın Kulüp;
Baston puset arıyorum.
Yatar olması lazım.
Tavsiyelerinize açığım.
Bizim oralarda da çay bardağı ile içilir kahve:) Görüp garipseyen çok olmuştu ben içerken :)İçiyorum 1 çay bardağı tarzı husui sade türk kahvesi
Zor ya hala söyle istekli istekli emip uyumuyor.Kucakta gezmekte istemiyor bizim ki sesler çıkarıyor kolunu bacağını oynatiyor. Sırf uyusun diye her şeyi yapıyorum malum meme ağızda uyumuyor artık. Aynı bizimki gibi yapıyor desene.Misafirlikten apar topar döndüm uyumak hiçbir şekilde. Diyorum annecim hadi beni yalancı çıkar ama bana misin demedi :)Biz de aynısını dedik. Günlerce çıkmadı odadan kokusu
Yok daha olmadık haftaya olacağız. Atak haftası aşı gününe karışsın da Greçın hiç dinlenemesin, benim neyime dinlenmek zaten. Eskiden gündüz 2 saatte bir uyurdu en azından şimdi 5 saat geçiyor yine uyumuyor. Uyusa da yarım saat 40 dk en fazla. Uykusu olduğu için huysuz da oluyor ve kucaktan inmiyor. Kollarım sırtım kopuyor artık. Gözlerini kapatmamak için cin gibi açıyor. Bugün misafir vardı, odaya götürdüm emsin uyusun diye, tam uyur gibi oldu tekrar uyandı ben de uyamayacak diye salona geri döndüm. Kucağımda otururken kafa öne düştü yaşlı teyzeler gibi. Tam yatağa koymak için kalkarken gözleri faltaşı gibi açıldı, konuşsa 'ben uyumuyorum gözümü dinlendiriyorum' diyecek, o kadar yani. Birkaç gündür bu inat var, çabuk geçer inşallah.
Süt sağıyor musun? Sağım arttırıyor gozlemledigim kadarıyla. Onun dışında zaman zaman azalıyor ama yine artıyor yerli yersiz. Tam meme reddi döneminde olması çok üzücü oldu.
Amin.Allah razi olsun. Senin yavrunun da omeu adi gibi uzun ve guzel olsun. Abimizin ismi daha kisa: Han :)Anlamı da güzelmiş adıyla yaşasın insallah. Benim kızim da Hümeyra Zümra kısa isimleri severim ama biz baska çocuk düşünmedigimiz için birini babası digerini ben koyduk az uzun oldu ama herkesin gönlü oldu sizde de öyle olmuş.
Bizde ameliyatla sperm elde edildiği için mecburen direk tup oldu yoksa bizde o yollardan geçecektik. Ama evlat için hepsine kat kat değer bence. Amin hepsi saglıkla büyüsün.
Oyyy şapkası sünnet, gözleri cennet.. Maşaallah.Eki Görüntüle 2074861 Bu da sünnet şapkamız :)
Eki Görüntüle 2074862 Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ameliyatımız ve sünnetimiz iyi geçti çok şükür ama 3 gün boyunca sürekli surat asık aksi ve huysuzdu oğlum 1 hafta oldu tam iyileştik tamamen ama o 3 günü ben bilirim bebek arabasıyla elimde zil evde dört döndüm resmen ateşimiz sürekli 38-39 arası gezdi ateşi çıkacak diye hiç uyumadım ahh ahh.şimdide uyku düzenimiz bozuldu normalde 10-11 gibi yatar gece 4-5 gibi uyanırdı şimdi 11 gibi uyuyor 2 saate bir uyanıyor karnı da tok anlamıyorum ama korkmuş yavrum ondan galiba. Bi bu sıra bıraksam 24 saat memeyle yapışık gezecek resmen biberon almıyor haftaya işe başlayacağım artık napıcaz bilmiyorum dün 1 saat anneme bıraktım uyuttum uyanmış sütünü vermeye çalışmış kadın yok basbas bağırıyor ben geldim memeyi verdim direk sustu önceleri içerdi biberonla ameliyattan sonra çok fazla huyumuz değişti bilmiyorum sanki bana ceza veriyor gibi.
Bizde de salya son hız devam birde tükürmeyi öğrendi oyun yapıyor altını açınca elleriyle bacaklarıyla oynuyor cimcikliyor sonra bi çığlık çok komik böyle böyle geçiyor zaman çok şükür sağlığımız yerinde olsunda. Size ameliyat olduğumuz günün resmini atayım da bir görün o ifadeyi 3 gün boyunca bu ifadeyi bozmadı yavrum :)))
Esimin duydugu bi soyisimmis; belki tanidik bile cikilir. Kayinbabam kesin tanir ama soyisminizden birilerini. Bizim de Seğmen soyismimiz.Gece ve gündüz eğitimş ikisi birlikte veriliyor canım
Bizde yerlisiyiz soyadımız kandemir . Evet çok sık geliyorux ama şimdi bebek küçük ailemin evi sobalı o yüzden mayısa kadar gelemeyeceğş.
Evet canım anestezi olmadan yaptılar ama biz birde hidrosel ameliyatı oldukÇok tatlı maşallah :) geçmiş olsun canım uyku da düzene girer tekrar zamanla merak etme anestezi olmadan mı yaptılar sünneti
Çok geçmiş olsun. Maşallah çok tatlı. :))Evet canım anestezi olmadan yaptılar ama biz birde hidrosel ameliyatı olduk
Sanırım diş huzursuzluğu da yaşıyor zamanlama yanlış oldu. Atak+Diş dönemine denk geldik. Gece ağlayarak uyanıyor. Çok zor uykuya dalıyor. Bir de sallamadan uyutmaya çalışınca baya direndi biraz da aglattik onun etkisi de var. Biraz daha erteleyecegim sanirim bu egitim isini. İnşallah Emir bebek de düzene girer canımsorma canim sorma. gunduz uykusuna dusman oldu emir buyudukce. saatlerce uykusuz kaliyor. ne yapmali bilmiyorum ki. bi yerde hata mi yapiyoruz acaba diye dusunuyorum.
Geçmiş olsun canım..Evet canım anestezi olmadan yaptılar ama biz birde hidrosel ameliyatı olduk
Oy kuzum Masallah :)Eki Görüntüle 2074861 Bu da sünnet şapkamız :)
Eki Görüntüle 2074862 Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ameliyatımız ve sünnetimiz iyi geçti çok şükür ama 3 gün boyunca sürekli surat asık aksi ve huysuzdu oğlum 1 hafta oldu tam iyileştik tamamen ama o 3 günü ben bilirim bebek arabasıyla elimde zil evde dört döndüm resmen ateşimiz sürekli 38-39 arası gezdi ateşi çıkacak diye hiç uyumadım ahh ahh.şimdide uyku düzenimiz bozuldu normalde 10-11 gibi yatar gece 4-5 gibi uyanırdı şimdi 11 gibi uyuyor 2 saate bir uyanıyor karnı da tok anlamıyorum ama korkmuş yavrum ondan galiba. Bi bu sıra bıraksam 24 saat memeyle yapışık gezecek resmen biberon almıyor haftaya işe başlayacağım artık napıcaz bilmiyorum dün 1 saat anneme bıraktım uyuttum uyanmış sütünü vermeye çalışmış kadın yok basbas bağırıyor ben geldim memeyi verdim direk sustu önceleri içerdi biberonla ameliyattan sonra çok fazla huyumuz değişti bilmiyorum sanki bana ceza veriyor gibi.
Bizde de salya son hız devam birde tükürmeyi öğrendi oyun yapıyor altını açınca elleriyle bacaklarıyla oynuyor cimcikliyor sonra bi çığlık çok komik böyle böyle geçiyor zaman çok şükür sağlığımız yerinde olsunda. Size ameliyat olduğumuz günün resmini atayım da bir görün o ifadeyi 3 gün boyunca bu ifadeyi bozmadı yavrum :)))
Sağ ol inşallah. Zaten bu beşinci verişim filan alışmış gibi duruyor:)Sallamamak için direnen annelerden genel olarak bu gezdirme işini duyuyorum tabi çok uslu olup kendi kendine uyuyanlar dışında. Uyku egitimi şart ama ağlatmayani olsa ne iyi olur. Akademisyenanne diyor ki bana gore ağlata aģlata uykuya alıştırılmaz. Aglaya aglaya kazanacakları durum uyku alışkanlıgı degil öğrenilmiş çaresizliktir. Kafam karman corman bu iş nasıl olacak bende bilmiyorum.
Maşallah masallah bana da kızım o mutluluğu iki kez yaşattı sonra ne mi oldu? Her emzigi verince kustuumarım sizinki daha uzun omurlu olur.
Gözumde canladı da cok tatli ya masallah ben emzik emen cocuga bayılıyorum ama benim kiz hiç oralı değil.
Hosgeldin ben de tup bebek annesiyim şükür ki benim aşilamam olmadı hic ama o da tüp bebek kadar zahmetli anladıgım kadarıyla baya uzun yollardan gecmişsin tebrik ederim. Gecmiş olsun sünnet için ki gecmişte zaten hemen be guzel.
O kadar saat kucakta ve memese de hiç uyumadi mı yoksa yatırdıgında uyuduğunumu sayıyorsun sadece.
Allah sifalar versin kuzucuga daha ufacık ama neler yaşamış ya gercekten şükretmeyi bilmiyoruz ufacık seyler için ne kadar vahlanıyoruz
Agâhne guzel bir isim anlamı ne peki?
Oy maşallah ya nasıl tatlı bir şey bu annesi:) Angry Bird :)))Eki Görüntüle 2074861 Bu da sünnet şapkamız :)
Sağ ol canim aldım Joie pact diye bir şey.Chicco lite way, gb Birtane daha vardı adini unuttum bulunca yaxarim
Geçmiş olsun canım kuzuna . Çok tatlı maşallah.Eki Görüntüle 2074861 Bu da sünnet şapkamız :)
Bizim oralarda da çay bardağı ile içilir kahve:) Görüp garipseyen çok olmuştu ben içerken :)
Zor ya hala söyle istekli istekli emip uyumuyor.Kucakta gezmekte istemiyor bizim ki sesler çıkarıyor kolunu bacağını oynatiyor. Sırf uyusun diye her şeyi yapıyorum malum meme ağızda uyumuyor artık. Aynı bizimki gibi yapıyor desene.Misafirlikten apar topar döndüm uyumak hiçbir şekilde. Diyorum annecim hadi beni yalancı çıkar ama bana misin demedi :)
Esimin duydugu bi soyisimmis; belki tanidik bile cikilir. Kayinbabam kesin tanir ama soyisminizden birilerini. Bizim de Seğmen soyismimiz.
Babamin gorevi dolayisiyla Kozan’da biz de 4 sene yasadik ve liseyi orda okudum. Esimle o zaman tanistik. Kozan’dan tasindiktan sonra universite basladi ve bittikten sonra evlendik. Seninle ayni donem Kozan’da yasamis bile olabiliriz yani. 2003-2007 arasi orda liseliydim ben :)
Canim İskenderunluyum ama kozan devlet hastanesinde doğmuşum İmamoğlu Yüreğir Seyhan da yaşadım yani adanayi da bilirim :) bende ayakta deniyorum boyun fıtığım olduğu için zaten kucagimda ya da besikte de durmuyorGeçmiş olsun canım kuzuna . Çok tatlı maşallah.
Canım sen nerelisin ben adanalıyım genelde bizde tarzı hususi içeriz kahvemizi.bu arafa bende çözümü ayağımda sallamakta buldum çünkü bende gündüz gezmelerine gidiyorum uyutmak sıkıntı okuyor diye. Ama akşam kendi kendine uyıyor . Kundak ve emzik sayesinde.
Bende seğmen soyadını duydum. Canım ben liseden 2001 de mezun oldum. 2003-2007 yılları da izmir ve adana-seyhandaydım. Sen hangi liseden mezunsun.
Canim Ben uyku egitimi konusunda tracy hoggun yatir kaldirini uygulayacam. Su an hala bol bol okuyorum. Ama bu yontemde amlatilana gore cocuk asla aglamiyor. Bagirabilir ama aglamiyormus. Tabi bunlar teorik bilgi. Uygulamada nasil olur su an bisey soyleyemem. Cunku suan onumde sunnet 4. Ay asisi gibi engellerimiz var. Ondan sonra ins uygulayacagim. Size de sadece arastirin demek icin yazdim. Tracynin deneyimlerini cok seviyorum ben. Ve cocugum dogdugundan beri yardimsiz onun kitaplariyla buyutuyorum tabi bide burasi sayesindeSallamamak için direnen annelerden genel olarak bu gezdirme işini duyuyorum tabi çok uslu olup kendi kendine uyuyanlar dışında. Uyku egitimi şart ama ağlatmayani olsa ne iyi olur. Akademisyenanne diyor ki bana gore ağlata aģlata uykuya alıştırılmaz. Aglaya aglaya kazanacakları durum uyku alışkanlıgı degil öğrenilmiş çaresizliktir. Kafam karman corman bu iş nasıl olacak bende bilmiyorum.
Maşallah masallah bana da kızım o mutluluğu iki kez yaşattı sonra ne mi oldu? Her emzigi verince kustuumarım sizinki daha uzun omurlu olur.
Gözumde canladı da cok tatli ya masallah ben emzik emen cocuga bayılıyorum ama benim kiz hiç oralı değil.
Hosgeldin ben de tup bebek annesiyim şükür ki benim aşilamam olmadı hic ama o da tüp bebek kadar zahmetli anladıgım kadarıyla baya uzun yollardan gecmişsin tebrik ederim. Gecmiş olsun sünnet için ki gecmişte zaten hemen be guzel.
O kadar saat kucakta ve memese de hiç uyumadi mı yoksa yatırdıgında uyuduğunumu sayıyorsun sadece.
Allah sifalar versin kuzucuga daha ufacık ama neler yaşamış ya gercekten şükretmeyi bilmiyoruz ufacık seyler için ne kadar vahlanıyoruz
Agâhne guzel bir isim anlamı ne peki?
Kozan Anadolu Lisesiydi o zamanlar ismi. Imamhatipin yanindaki okuldu. Bina da ismi de degismis sonra. Sen hangi liseden mezunsun?Geçmiş olsun canım kuzuna . Çok tatlı maşallah.
Canım sen nerelisin ben adanalıyım genelde bizde tarzı hususi içeriz kahvemizi.bu arafa bende çözümü ayağımda sallamakta buldum çünkü bende gündüz gezmelerine gidiyorum uyutmak sıkıntı okuyor diye. Ama akşam kendi kendine uyıyor . Kundak ve emzik sayesinde.
Bende seğmen soyadını duydum. Canım ben liseden 2001 de mezun oldum. 2003-2007 yılları da izmir ve adana-seyhandaydım. Sen hangi liseden mezunsun.
Kozanlilar cogaliyor :) Ben de dogdugumdan beri sehir sehir geziyordum babamin mesleginden dolayi. 10 tane okulda okuyup bitirdim egitimimi :) izmir, konya, nevsehir, aksaray, agri... liste uzayip gidiyor boyle.Canim İskenderunluyum ama kozan devlet hastanesinde doğmuşum İmamoğlu Yüreğir Seyhan da yaşadım yani adanayi da bilirim :) bende ayakta deniyorum boyun fıtığım olduğu için zaten kucagimda ya da besikte de durmuyor
Eki Görüntüle 2074861 Bu da sünnet şapkamız :)
Eki Görüntüle 2074861 Bu da sünnet şapkamız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?