2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İçiyorum 1 çay bardağı tarzı husui sade türk kahvesi
Bizim oralarda da çay bardağı ile içilir kahve:) Görüp garipseyen çok olmuştu ben içerken :)
Zor ya hala söyle istekli istekli emip uyumuyor.Kucakta gezmekte istemiyor bizim ki sesler çıkarıyor kolunu bacağını oynatiyor. Sırf uyusun diye her şeyi yapıyorum malum meme ağızda uyumuyor artık. Aynı bizimki gibi yapıyor desene.Misafirlikten apar topar döndüm uyumak hiçbir şekilde. Diyorum annecim hadi beni yalancı çıkar ama bana misin demedi :)

Amin.Allah razi olsun. Senin yavrunun da omeu adi gibi uzun ve guzel olsun. Abimizin ismi daha kisa: Han :)

Oyyy şapkası sünnet, gözleri cennet.. Maşaallah.

Gece ve gündüz eğitimş ikisi birlikte veriliyor canım

Bizde yerlisiyiz soyadımız kandemir . Evet çok sık geliyorux ama şimdi bebek küçük ailemin evi sobalı o yüzden mayısa kadar gelemeyeceğş.
Esimin duydugu bi soyisimmis; belki tanidik bile cikilir. Kayinbabam kesin tanir ama soyisminizden birilerini. Bizim de Seğmen soyismimiz.
Babamin gorevi dolayisiyla Kozan’da biz de 4 sene yasadik ve liseyi orda okudum. Esimle o zaman tanistik. Kozan’dan tasindiktan sonra universite basladi ve bittikten sonra evlendik. Seninle ayni donem Kozan’da yasamis bile olabiliriz yani. 2003-2007 arasi orda liseliydim ben :)

sorma canim sorma. gunduz uykusuna dusman oldu emir buyudukce. saatlerce uykusuz kaliyor. ne yapmali bilmiyorum ki. bi yerde hata mi yapiyoruz acaba diye dusunuyorum.
Sanırım diş huzursuzluğu da yaşıyor zamanlama yanlış oldu. Atak+Diş dönemine denk geldik. Gece ağlayarak uyanıyor. Çok zor uykuya dalıyor. Bir de sallamadan uyutmaya çalışınca baya direndi biraz da aglattik onun etkisi de var. Biraz daha erteleyecegim sanirim bu egitim isini. İnşallah Emir bebek de düzene girer canım

Oy kuzum Masallah :)

Sağ ol inşallah. Zaten bu beşinci verişim filan alışmış gibi duruyor:)
Oy maşallah ya nasıl tatlı bir şey bu annesi:) Angry Bird :)))
Geçmiş olsun.
Chicco lite way, gb Birtane daha vardı adini unuttum bulunca yaxarim
Sağ ol canim aldım Joie pact diye bir şey.

Gökçenin tükürüğü artmaya başladı. Dişler de sanırım yavaştan hazırlanıyorlar. Damağına baktım çıkmasına epey var. Zerenin tükürüğü hiç olmadı, dişler çıkarken herhangi bir rahatsızlık vermedi. Gökçe biraz daha nazlı gibi ablasına göre. Şimdiden kehribar kolye alıp takmayı düşünüyorum. Gerçek güvenilir bir site ismi ya da instagram hesabı önerbilir misiniz? Çok memnun olurum :)

Geçmiş olsun canım kuzuna . Çok tatlı maşallah.

Canım sen nerelisin ben adanalıyım genelde bizde tarzı hususi içeriz kahvemizi.bu arafa bende çözümü ayağımda sallamakta buldum çünkü bende gündüz gezmelerine gidiyorum uyutmak sıkıntı okuyor diye. Ama akşam kendi kendine uyıyor . Kundak ve emzik sayesinde.

Bende seğmen soyadını duydum. Canım ben liseden 2001 de mezun oldum. 2003-2007 yılları da izmir ve adana-seyhandaydım. Sen hangi liseden mezunsun.

Canim İskenderunluyum ama kozan devlet hastanesinde doğmuşum İmamoğlu Yüreğir Seyhan da yaşadım yani adanayi da bilirim :) bende ayakta deniyorum boyun fıtığım olduğu için zaten kucagimda ya da besikte de durmuyor

Canim Ben uyku egitimi konusunda tracy hoggun yatir kaldirini uygulayacam. Su an hala bol bol okuyorum. Ama bu yontemde amlatilana gore cocuk asla aglamiyor. Bagirabilir ama aglamiyormus. Tabi bunlar teorik bilgi. Uygulamada nasil olur su an bisey soyleyemem. Cunku suan onumde sunnet 4. Ay asisi gibi engellerimiz var. Ondan sonra ins uygulayacagim. Size de sadece arastirin demek icin yazdim. Tracynin deneyimlerini cok seviyorum ben. Ve cocugum dogdugundan beri yardimsiz onun kitaplariyla buyutuyorum tabi bide burasi sayesinde

Kozan Anadolu Lisesiydi o zamanlar ismi. Imamhatipin yanindaki okuldu. Bina da ismi de degismis sonra. Sen hangi liseden mezunsun?

Kozanlilar cogaliyor :) Ben de dogdugumdan beri sehir sehir geziyordum babamin mesleginden dolayi. 10 tane okulda okuyup bitirdim egitimimi :) izmir, konya, nevsehir, aksaray, agri... liste uzayip gidiyor boyle.

masallah kuzuna ve saclarina

masallah kuzuna ve saclarina

Günaydın kızlar. Size bişey sormak istiyorum. Ben bayadir bebegimi gece ilk kalktık tan sonra (2 ya da 3 civari) emzirip yanıma alıyorum beraber uyuyoruz. En başta Eğil kalk sezeryan yerim çok acıdigi ve kronik bir bel ağrım olduğu için diyordum ama itiraf edeyim kokusuyla uyumaya alistigim için alıyorum sanırım söylediğim herkes çok büyük bir hata yaptığımı, zor ayiracagimi, uyku eğitiminde normale göre çok daha fazla zorlanacagimi söylüyor. Sizce de bu kadar dönülmez büyük bir hata mi yapıyorum? Her türlü yoruma açığım üzülmücem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…