Bazı kritik dönemler ve davranışlar var. Onlara dikkat edersen, bu konuyla ilgili biraz araştırma yaparsan, yaptığın şey yanlış değil. Tabi eşin kendini dışlanmış hissetmesin :))Aslinda benim mantığım şu. Alismasin diye hicbişeyden mahrum bırakmadım bebegimi. Her mizmizlndiginda emzirdim. Bir damla fazla anne sütü alsa kardir diye düşündüm. O yüzden çok kusan bir bebek ama olsun. Kucaga da alistirmamayi dusunmedim hic. Neden mahrum kalsın ki kucaklanmadan, zaten tas catlasin 2 sene sonra istesem de kucaga gelmeyecek diye dusundum. Uyanık olduğu her dakika ilgilenmeye çalışıyorum ya kitap ya etkinlik oyun ya da en basit oksayip sevme. Uyanikken kendi kendine kalınca içim rahat etmiyor. Emzik konusunda da alismasin demedim hiç. Hatta alıştırma diyenlere sen hiç 10 yaşında emzik emen çocuk gördün mü? Demek bir şekilde bırakılıyor dedim. Bu beraber yatma konusunda da aynı düşünüyordum eşime diyordum büyüyünce istesen de uyumaz senle diye. Ama çok olumsuz yorum alınca bi acaba mi dedim. Acaba bu yaptıklarım dediğin "doğal annelik" mi bi araştırayim cnm :)
Belki biz de ilerde , bebek sevmeyi özlediğimizde :)) Allah nasip ederse neden olmasın deriz.kesinlikle kadin fiziksel ve ruhsal yipraniyor. benim de 1 kardesim var,cok bagliyiz,o yuzden emir de yalniz kalsin istemem ama kolay degil. mutlaka yanimda birinin olmasi lazim. tek basina da tabiki bakilir ama cok zor.
Güle güle kullanSağ ol inşallah. Zaten bu beşinci verişim filan alışmış gibi duruyor:)
Oy maşallah ya nasıl tatlı bir şey bu annesi:) Angry Bird :)))
Geçmiş olsun.
Sağ ol canim aldım Joie pact diye bir şey.
Canim İskenderunluyum ama kozan devlet hastanesinde doğmuşum İmamoğlu Yüreğir Seyhan da yaşadım yani adanayi da bilirim :) bende ayakta deniyorum boyun fıtığım olduğu için zaten kucagimda ya da besikte de durmuyor
Canim Ben uyku egitimi konusunda tracy hoggun yatir kaldirini uygulayacam. Su an hala bol bol okuyorum. Ama bu yontemde amlatilana gore cocuk asla aglamiyor. Bagirabilir ama aglamiyormus. Tabi bunlar teorik bilgi. Uygulamada nasil olur su an bisey soyleyemem. Cunku suan onumde sunnet 4. Ay asisi gibi engellerimiz var. Ondan sonra ins uygulayacagim. Size de sadece arastirin demek icin yazdim. Tracynin deneyimlerini cok seviyorum ben. Ve cocugum dogdugundan beri yardimsiz onun kitaplariyla buyutuyorum tabi bide burasi sayesinde
Kozan Anadolu Lisesiydi o zamanlar ismi. Imamhatipin yanindaki okuldu. Bina da ismi de degismis sonra. Sen hangi liseden mezunsun?
Günaydın kızlar. Size bişey sormak istiyorum. Ben bayadir bebegimi gece ilk kalktık tan sonra (2 ya da 3 civari) emzirip yanıma alıyorum beraber uyuyoruz. En başta Eğil kalk sezeryan yerim çok acıdigi ve kronik bir bel ağrım olduğu için diyordum ama itiraf edeyim kokusuyla uyumaya alistigim için alıyorum sanırımsöylediğim herkes çok büyük bir hata yaptığımı, zor ayiracagimi, uyku eğitiminde normale göre çok daha fazla zorlanacagimi söylüyor. Sizce de bu kadar dönülmez büyük bir hata mi yapıyorum? Her türlü yoruma açığım üzülmücem :)
Günaydın kızlarsen gunduzleri mi ayakta salliyosun?
gunduzleri nasil uykuya gecirecegim bilemiyorumm . onceden hemen uyurdu,simdi(
Belki biz de ilerde , bebek sevmeyi özlediğimizde :)) Allah nasip ederse neden olmasın deriz.
Teşekkürler:)Güle güle kullan
Eki Görüntüle 2074861 Bu da sünnet şapkamız :)
Eki Görüntüle 2074862 Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ameliyatımız ve sünnetimiz iyi geçti çok şükür ama 3 gün boyunca sürekli surat asık aksi ve huysuzdu oğlum 1 hafta oldu tam iyileştik tamamen ama o 3 günü ben bilirim bebek arabasıyla elimde zil evde dört döndüm resmen ateşimiz sürekli 38-39 arası gezdi ateşi çıkacak diye hiç uyumadım ahh ahh.şimdide uyku düzenimiz bozuldu normalde 10-11 gibi yatar gece 4-5 gibi uyanırdı şimdi 11 gibi uyuyor 2 saate bir uyanıyor karnı da tok anlamıyorum ama korkmuş yavrum ondan galiba. Bi bu sıra bıraksam 24 saat memeyle yapışık gezecek resmen biberon almıyor haftaya işe başlayacağım artık napıcaz bilmiyorum dün 1 saat anneme bıraktım uyuttum uyanmış sütünü vermeye çalışmış kadın yok basbas bağırıyor ben geldim memeyi verdim direk sustu önceleri içerdi biberonla ameliyattan sonra çok fazla huyumuz değişti bilmiyorum sanki bana ceza veriyor gibi.
Bizde de salya son hız devam birde tükürmeyi öğrendi oyun yapıyor altını açınca elleriyle bacaklarıyla oynuyor cimcikliyor sonra bi çığlık çok komik böyle böyle geçiyor zaman çok şükür sağlığımız yerinde olsunda. Size ameliyat olduğumuz günün resmini atayım da bir görün o ifadeyi 3 gün boyunca bu ifadeyi bozmadı yavrum :)))
Canim seni takdir ediyorum. Gercekten super bi annesin. Bence cocugun uyumasinda karakteriyle birlikte annenin davranislarinin cok buyuk etkisi var. Biz ilk cocuk tecrubesizliginden dolayi uyusun diye herseyi yaptik. Senin masallahin var. Tracy yonteminde anlattigin zorluklar benim de kafami cok kurcaliyor ama bi denemezsem icim rahat etmez. Ins basaririm.SÜper bende kozanlıyım canım.
Ben ilm oğlumda 4.5 aylıkken yaptım yatır kaldırı başarılıda oldum ama ne bel kaldı ne but bende 8 kg bebe ile ve çok ağladı ilk günler. Özellikle kaldırıp yatırınca daha da delirdi. Sonra 14. Ayda profosyenel destek aldım pınar sibirsky den kim west yöntemi ile öğrendi. Bu oğlumdafa inşallah bu yöngemle eğitim vereceği .
Kozan anadolu ticaret meslek lisesi canım
Canım bebeğinle uyumak seni mhtlu ediyorsa öyle devam et içgüdülerini dinle derim.
Günaydın kızlar
Evet canım sadece gündüzleri ayakta sallıyorum 2-3 dk uyuyor. Akşam uykusuna kendi kendisine uyuyor.
Canim cok cok gecmis olsun ya. Allahim acil sifalar versin. Ben aldim ama daha kullanmadim. Cok sıkıntimiz yok dis konusunda su anda. Ins etki eder seninkine.Selam kizlar
Ara ara boluk porcuk okudum yazilarinizi
A AysheDuru canim cok gecmis olsun bizi sormussun hastaneden ciktiktan sonra gecen cuma diil ondan onceki cuma kontrole gittik iyiydi tamamen gecmisti.Bi 5 gun daha devam ettik havaya.Bu arada Bade o pazar gecesi ateslendi hafif sabah biseyi yoktu.Sonra kresten aradilar atesi cikmis tekrar.Annemlere aldirdim.Cocuk bir hafta yine orda kaldiyine el ayak agiz oldu Simdi kucuk yine bikac gundur burnu dolu dolu hafif oksuruk vardi.Bu cuma 4.ay rutin kontrolu vardi.Biseyi yok mudahale edilicek bi durum yok dedi drumuz.Oksurugu artti.Nefes alis verisi keyfi iyi ama cok korkuyorum Gece 4 te kalkti ici cikti cocugun oksurmekten emiyo oksuruo emiyo oksurmeye basliyo.Hic sevmem boyle seyleri ama dun gece ventolin verdim napiyim.Sabah da yine budecortla ventolin havayla druna solesem cok kizar.Kotu olursa Allah korusun aksam acile gideriz.
Bu ay 200 gr almis.Dr cok cok normal dedi.Kilo kaybi bile olabilirdi.o toparlicak dedi ama bu sartlar altinda nasi toparliycak ben de bilmiyorum
Bi de asiri disleri kasiniyo ya ne bulsa agzinda salyasi cok o yuzden oldu belki tekrar.Bugun kehribar kolye siparis verdim.Her ne kadar cok korksam da
Kullanan arkadaslar memnun musunuz?
allah yardimcin olsun ins cok guzel gecer.Kızlar selam , birazdan sınava gireceğim dua edin olur mu
Cok saol canim bizimki cok fena hirsla sinirli sinirli kasiyo ya ins.faydasi olurmasallah kuzucuga. Cok tatli olmus. Gecmis olsun canm. Bende yakinlarda sunnet ettirecem mecburen. Idrar yollari enfeksiyonu gecirdik bir ay kadar once. 1 yasina kadar antibiyotik kullanmak zorundayiz. Cok canm sıkiliyo her verisimde. Ama yapcak bise yok
Canim seni takdir ediyorum. Gercekten super bi annesin. Bence cocugun uyumasinda karakteriyle birlikte annenin davranislarinin cok buyuk etkisi var. Biz ilk cocuk tecrubesizliginden dolayi uyusun diye herseyi yaptik. Senin masallahin var. Tracy yonteminde anlattigin zorluklar benim de kafami cok kurcaliyor ama bi denemezsem icim rahat etmez. Ins basaririm.
Canim cok cok gecmis olsun ya. Allahim acil sifalar versin. Ben aldim ama daha kullanmadim. Cok sıkıntimiz yok dis konusunda su anda. Ins etki eder seninkine.
allah yardimcin olsun ins cok guzel gecer.
Canim bide eldivenin varsa eger damaklarini sen kasi. Hem disin cikmasini hizlandirirsin hem rahatlar. Yada soyle bi parmak fircalar var. Rahatlatir diye dusunuyorum.Cok saol canim bizimki cok fena hirsla sinirli sinirli kasiyo ya ins.faydasi olur
Cok saol canimCanim bide eldivenin varsa eger damaklarini sen kasi. Hem disin cikmasini hizlandirirsin hem rahatlar. Yada soyle bi parmak fircalar var. Rahatlatir diye dusunuyorum.
https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/yeni-bebek-parmaga-takilan-slikon-dis-kasiyici-firca-parmak-emzik-kabi-ucretsiz-kargo-314196025?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232247127*31478368527*91220856207*{type}*314196025*aud-347564256362la-388309856344&gclid=Cj0KCQiAgZTRBRDmARIsAJvVWAszCQ49iGeXA27hpDK27ye4wZzTIPg5M7z7ueX_VZ1uJ-GLwtffGLAaAu0TEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Selam kizlar
Ara ara boluk porcuk okudum yazilarinizi
A AysheDuru canim cok gecmis olsun bizi sormussun hastaneden ciktiktan sonra gecen cuma diil ondan onceki cuma kontrole gittik iyiydi tamamen gecmisti.Bi 5 gun daha devam ettik havaya.Bu arada Bade o pazar gecesi ateslendi hafif sabah biseyi yoktu.Sonra kresten aradilar atesi cikmis tekrar.Annemlere aldirdim.Cocuk bir hafta yine orda kaldiyine el ayak agiz oldu Simdi kucuk yine bikac gundur burnu dolu dolu hafif oksuruk vardi.Bu cuma 4.ay rutin kontrolu vardi.Biseyi yok mudahale edilicek bi durum yok dedi drumuz.Oksurugu artti.Nefes alis verisi keyfi iyi ama cok korkuyorum Gece 4 te kalkti ici cikti cocugun oksurmekten emiyo oksuruo emiyo oksurmeye basliyo.Hic sevmem boyle seyleri ama dun gece ventolin verdim napiyim.Sabah da yine budecortla ventolin havayla druna solesem cok kizar.Kotu olursa Allah korusun aksam acile gideriz.
Bu ay 200 gr almis.Dr cok cok normal dedi.Kilo kaybi bile olabilirdi.o toparlicak dedi ama bu sartlar altinda nasi toparliycak ben de bilmiyorum
Bi de asiri disleri kasiniyo ya ne bulsa agzinda salyasi cok o yuzden oldu belki tekrar.Bugun kehribar kolye siparis verdim.Her ne kadar cok korksam da
Kullanan arkadaslar memnun musunuz?
Bence biberona yavaş yavaş alıştırmaya başlayın. Benim bebeğim ilk günler almamıştı biberon ama yarım gün olduğu için çok sorun olmadı sizin ayrı kalacağınız süre epey uzun. Makineyle ilgili de sağar sağmaz dolaba koymanı tavsiye ederim gün bitene kadar sağım yapıp makineyi sterilize işini akşam evde yaparsın. Dolapta olduğu için mikrop üremez zaten.merhaba hanımlar ekim annesiyim ve bir ay sonra işe başlamam gerekiyor sizlerde işe başlayanlar süt sağma işini nasıl hallediyor çift taraflı sağım makşnem var işyerinde onu nasl sterilize edicez bi sağımda bi başlık diğer sağımda öbür başlık şeklinde sağsam 2 sağım yapabilirim sadece sabah 6.45 te çıkıp akşam 7de dönüyorum süt izniylenberken çıksam 5.30da evde olurum bana bi akıl verin birde bnm oğlan memeye yapışık yaşıo ben olmayınca napıcak annem bakıcqk kısmetsebiberona yavaş yavaş alıştırmam lazım mı
Kızlar selam , birazdan sınava gireceğim dua edin olur mu
SÜper bende kozanlıyım canım.
Ben ilm oğlumda 4.5 aylıkken yaptım yatır kaldırı başarılıda oldum ama ne bel kaldı ne but bende 8 kg bebe ile ve çok ağladı ilk günler. Özellikle kaldırıp yatırınca daha da delirdi. Sonra 14. Ayda profosyenel destek aldım pınar sibirsky den kim west yöntemi ile öğrendi. Bu oğlumdafa inşallah bu yöngemle eğitim vereceği .
Kozan anadolu ticaret meslek lisesi canım
Canım bebeğinle uyumak seni mhtlu ediyorsa öyle devam et içgüdülerini dinle derim.
Günaydın kızlar
Evet canım sadece gündüzleri ayakta sallıyorum 2-3 dk uyuyor. Akşam uykusuna kendi kendisine uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?