2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bazı kritik dönemler ve davranışlar var. Onlara dikkat edersen, bu konuyla ilgili biraz araştırma yaparsan, yaptığın şey yanlış değil. Tabi eşin kendini dışlanmış hissetmesin :))

kesinlikle kadin fiziksel ve ruhsal yipraniyor. benim de 1 kardesim var,cok bagliyiz,o yuzden emir de yalniz kalsin istemem ama kolay degil. mutlaka yanimda birinin olmasi lazim. tek basina da tabiki bakilir ama cok zor.
Belki biz de ilerde , bebek sevmeyi özlediğimizde :)) Allah nasip ederse neden olmasın deriz.

SÜper bende kozanlıyım canım.

Ben ilm oğlumda 4.5 aylıkken yaptım yatır kaldırı başarılıda oldum ama ne bel kaldı ne but bende 8 kg bebe ile ve çok ağladı ilk günler. Özellikle kaldırıp yatırınca daha da delirdi. Sonra 14. Ayda profosyenel destek aldım pınar sibirsky den kim west yöntemi ile öğrendi. Bu oğlumdafa inşallah bu yöngemle eğitim vereceği .

Kozan Anadolu Lisesiydi o zamanlar ismi. Imamhatipin yanindaki okuldu. Bina da ismi de degismis sonra. Sen hangi liseden mezunsun?

Kozan anadolu ticaret meslek lisesi canım

Canım bebeğinle uyumak seni mhtlu ediyorsa öyle devam et içgüdülerini dinle derim.

sen gunduzleri mi ayakta salliyosun?
gunduzleri nasil uykuya gecirecegim bilemiyorumm . onceden hemen uyurdu,simdi(
Günaydın kızlar

Evet canım sadece gündüzleri ayakta sallıyorum 2-3 dk uyuyor. Akşam uykusuna kendi kendisine uyuyor.

Selam kizlar
Ara ara boluk porcuk okudum yazilarinizi
A AysheDuru canim cok gecmis olsun bizi sormussun hastaneden ciktiktan sonra gecen cuma diil ondan onceki cuma kontrole gittik iyiydi tamamen gecmisti.Bi 5 gun daha devam ettik havaya.Bu arada Bade o pazar gecesi ateslendi hafif sabah biseyi yoktu.Sonra kresten aradilar atesi cikmis tekrar.Annemlere aldirdim.Cocuk bir hafta yine orda kaldiyine el ayak agiz olduSimdi kucuk yine bikac gundur burnu dolu dolu hafif oksuruk vardi.Bu cuma 4.ay rutin kontrolu vardi.Biseyi yok mudahale edilicek bi durum yok dedi drumuz.Oksurugu artti.Nefes alis verisi keyfi iyi ama cok korkuyorumGece 4 te kalkti ici cikti cocugun oksurmekten emiyo oksuruo emiyo oksurmeye basliyo.Hic sevmem boyle seyleri ama dun gece ventolin verdim napiyim.Sabah da yine budecortla ventolin havayladruna solesem cok kizar.Kotu olursa Allah korusun aksam acile gideriz.
Bu ay 200 gr almis.Dr cok cok normal dedi.Kilo kaybi bile olabilirdi.o toparlicak dedi ama bu sartlar altinda nasi toparliycak ben de bilmiyorum
Bi de asiri disleri kasiniyo ya ne bulsa agzinda salyasi cok o yuzden oldu belki tekrar.Bugun kehribar kolye siparis verdim.Her ne kadar cok korksam da
Kullanan arkadaslar memnun musunuz?

merhaba hanımlar ekim annesiyim ve bir ay sonra işe başlamam gerekiyor sizlerde işe başlayanlar süt sağma işini nasıl hallediyor çift taraflı sağım makşnem var işyerinde onu nasl sterilize edicez bi sağımda bi başlık diğer sağımda öbür başlık şeklinde sağsam 2 sağım yapabilirim sadece sabah 6.45 te çıkıp akşam 7de dönüyorum süt izniylenberken çıksam 5.30da evde olurum bana bi akıl verin birde bnm oğlan memeye yapışık yaşıo ben olmayınca napıcak annem bakıcqk kısmetse biberona yavaş yavaş alıştırmam lazım mı

masallah kuzucuga. Cok tatli olmus. Gecmis olsun canm. Bende yakinlarda sunnet ettirecem mecburen. Idrar yollari enfeksiyonu gecirdik bir ay kadar once. 1 yasina kadar antibiyotik kullanmak zorundayiz. Cok canm sıkiliyo her verisimde. Ama yapcak bise yok
Canim seni takdir ediyorum. Gercekten super bi annesin. Bence cocugun uyumasinda karakteriyle birlikte annenin davranislarinin cok buyuk etkisi var. Biz ilk cocuk tecrubesizliginden dolayi uyusun diye herseyi yaptik. Senin masallahin var. Tracy yonteminde anlattigin zorluklar benim de kafami cok kurcaliyor ama bi denemezsem icim rahat etmez. Ins basaririm.
Canim cok cok gecmis olsun ya. Allahim acil sifalar versin. Ben aldim ama daha kullanmadim. Cok sıkıntimiz yok dis konusunda su anda. Ins etki eder seninkine.
Kızlar selam , birazdan sınava gireceğim dua edin olur mu
allah yardimcin olsun ins cok guzel gecer.

Cok saol canim bizimki cok fena hirsla sinirli sinirli kasiyo ya ins.faydasi olur

canim cok gecmis olsun.

Bence biberona yavaş yavaş alıştırmaya başlayın. Benim bebeğim ilk günler almamıştı biberon ama yarım gün olduğu için çok sorun olmadı sizin ayrı kalacağınız süre epey uzun. Makineyle ilgili de sağar sağmaz dolaba koymanı tavsiye ederim gün bitene kadar sağım yapıp makineyi sterilize işini akşam evde yaparsın. Dolapta olduğu için mikrop üremez zaten.

emir doyuyor,gozleri gidiyor,uykudan bayiliyor ama direniyor.
ayaga da alistirmak istemiyorum. besigi bile cok nadir salliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…