2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Teşekkür ederim canım sünnet bizimde gündemde bakalım. İnşallah sağlıkla atlatalım.

evde tekim babam ameliyat oldu annem vardı bıraktı gitti bizi mecbur hastanedeler bnm çocukta çok uykusuz bi çocuk memeden başka yerde uyumuo daldıktan sonra yatağa koyarken geri uyanıo yada 10 dk sonra uyanıo huysuzuz biraz :) biberon alıştırmasına başlıyım bari arada sağıp atıyorum buzluğa ama gündüz uyumadığı için sürekli emme halinde ondan sağamıyorumda

Çok zor küçükken bırakıp gitmek ama zaman hızlı geçiyor benim kızım 4 yaşında şimdi ne anne sutünden mahrum kaldi. Nede küçük bıraktım diye onda bir eksiklik kaldı en azından şimdilik . Çünkü eve geldiğimde mümkün olduğunca oynadım etkinlik yaptım . Yani sabahları anneme de bırakıp gitsem o ağlıyorsa ise varana kadar bendr ağlıyordum Allah sabır versin bizlere

E ezgi80 merhaba resmi gordum benim oglumdada benzer skinti vardi mama kullaniyomusun benimki arada vermek zorunda oldugum mama yuzundenmis mamayi kesince hemen duzeldi yani boyle uzun suren konaklari alerjiye bagladi doktorumuz

E ezgi80 merhaba resmi gordum benim oglumdada benzer skinti vardi mama kullaniyomusun benimki arada vermek zorunda oldugum mama yuzundenmis mamayi kesince hemen duzeldi yani boyle uzun suren konaklari alerjiye bagladi doktorumuz
Biz mama kullanmıyoruz sadece anne sütüyle besleniyor acaba anne sütünden de alerjik bir durum olabilir mi ki

Şükür ki geçmiş çok zor zamanlar gećirmişsin kıyamam ya cok üzüldüm. Rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versin

Cok sevindim darısı minnak oglumuzun diger testlerine de insallah.

hifanur adına sevindim canım. Dinlenmeyi ihmal etmemeliyiz sadece kendimiz için degil asıl kuzularımız için onlara daha iyi bakabilmek için. Sallama işini de kafana takma yoluna girer dilediğin gibi olur umarım.

Ayy yazını okurken gözlerim doldu inankikıyamam ya çok korkutucudur eminim. Çaresizlik denilen şey sanırım tam anlamıyla bu
Korkutucuydu. Bana o gunlerden geriye Han agladigi zaman yasadigim bi panik halim vardi; o kaldi.
Ben katildigi zamanlarda beynine oksijen gitmeyecek, o yuzden bir sorun olacak diye korkuyordum. 1 dakikadan fazla surerse kotu olurmus. Bizimki 25-30 saniye suruyordu. 2 sefer uzun surdu. Birinde esimin halasinin elinde kaldi nasil kendine getirdiklerini bilmiyorum cikmistim odadan dayanamayip. Digerinde Eskisehir’de annemin yanindaydim. O zaman parmaklari falan da kilitlenmisti. Annem panikle suyun altina tutmustu Han’i. O sekilde kendine gelmisti. Zor zamanlardi. Gecti cok sukur. Cok saglikli, akilli, mutlu bir oglum var Allah’a sukur. Allah hicbir bebege, annesine dert verip derman aratmasin.

Sizlerden de Allah razi olsun. Bana anne olmak en cok sabretmeyi ogretti sanki. Korumacilik, sahiplenme, sevgi.. bu duygulari zaten yillardir ozellikle aileme karsi hissediyorum. Ama bu sabir isi baska. Ben cok sabirli bir insan degildim. Ogrenmek icin sabretmek gerekiyormus yani sabrı sabrederek ogreniyorsun.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Adana'ya selamlar o zaman :) Burda havalar bozdu bugün itibariyle. Sanırım artık park sahil gezmelerini Nisan'a kadar unutucaz

kritik seyler dedigin neler canim?
paylasirsan sevinirim.psikolojik danisman bulmusken soralim,uzmanindan cevap alalim:))

Doktor

Doktor bana patateste de sorun olabilir yeme dedi bugün.Bir güvendiğim patates vardı oda gitti
kabak havuç pırasa karnabahar avokadoya yüklenebilirsin. Kabaklı havuçlu börek güzel oluyor. Günlerce kahvaltıda onu yemiştim zeytinle beraber.. Ne günlerdi gelip geçiyor. O muydu bu muydu şu muydu, yok o doktor yok bu doktor derken bitiyor geçiyor zaman...

valla zor 2 aylık oldu 1 kere bile bırakmadm aslında arada bırakmak lazm onunda bnimde alışmamız için hangimiz daha çok ağlarız bilemiyorum

bayanlar ben oğlumu uyutamıyorum karnı tok gazı yok altı temiz ama uyumuo uyumuoo salladm olmadı şş pat yaptım olmadı gezirdim olmadı kucakta olmadı yatırdım olmadı meme de dalarsa dalıo sadece dalmazsa o da yok sizler nasl uyutuyosunuz

Herkese iyi geceler;
Sormak istedigim bir sey var..
Agâh da bircogumuzun bebegi gibi gazliydi. O donem sizi takip ediyorum, cogunuz kiraz cekirdekli reflu yatagindan bahsediyorsunuz. Biz de aldik. Gercekten muthis bir sey, cok faydasini gorduk. Ama bir sorunumuz var; Agâh o yataktan dolayi yuzustu yatmaya alisti. Onceleri sadece gunduzleri yuzustu yatiriyordum. Bu “Ani Bebek Ölumu Sendromu (ABÖS)” ile ilgili cok sey okumustum ve beni cok korkutuyordu. Geceleri sirtustu yatiyordu. Sonra geceleri de sirtustu yatmak istemedi. Ne zaman yatirsam elleri hareketlendi, gazi rahatsiz etti falan 5-15 dakika icerisinde uyandi.
Ben de yontem degistirdim; yuzustu yatiriyordum, iyice uykuya dalana kadar bekliyordum, dalinca sirtustu ceviriyordum. Bir sure sonra o yontem de patladi. 2 aydir sadece yuzustu uyuyor. Geceleri bazen deniyorum derin uykudayken, sirtustu ceviriyorum hemen uyaniyor. Ama bu Allah korusun “Besik ölümü/abös” beni cok korkutuyor.
Kafasini saga sola guzel ceviriyor, bogulma riski yok insallah; zaten “ABÖS” nedeniyle vefat eden bebeklerin otopsi sonucunda da vefatin nedeni bogulma degil, dogal ölüm olarak geciyor. Yani kalbin durmasi sonucu vefat ediyorlar.
Ne önerirsiniz bana, ne yapmaliyim? En uykulu aninda bile denedim, gece kalkip kac kez cevirdim yine de rahatsiz oluyor ve hemen uyaniyor.yuzustu yatarsa da saatlerce uyuyor.

cok gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…