2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Teşekkür ederim güzel anne:) Canım kamuya geçmek istiyorum da bir üniversiteye başvurmuştum. Üniversitenin yaptığı sınavdı. İnşallah yazılı sınavı geçersem daha mülakatı var.

nasil gecti canim sinav,kolay miydi?
matematik-turkce mi soruyorlar?

zor zamanlar yasamissiniz canim. cok sukur ki gecmis gitmis. allahim bir daha yasatmasin.

Emzik kullaniyor musun?
Benim oglum ayakta sallama haric; emerek, yuzustu yerde yatarken kendi kendine, kucagimda veya cenemin altina yuzunu gomerek uyuyor. Sallanmayi hic sevmedi. Digerlerinden de hangisini sececegi belli olmuyor. Yani suan kendi nasil isterse oyle uyutuyorum ben. Dun aksam kucagimda tutarken uyumustu gece uykusuna, bugun emerek uyudu.

kullanmak istiyorum ama bi türlü tutturamıyorm en son kiraz ucu biraz tutmuştu onuda bu emme krizi geldiğinde almıo canı sıkıldığında oyun niyetine eöip bırakıo beni emmek istediğinde tutmuo emziği açken ağlıo meme de susuo gazı varken ağlıo meme de susuo uyucak yine ağlıo memede susuo napcam böyle bilmiyorm kucaşımda uyumasına sallanmasına emziğe hepsine razıym ilk aşama için ama olmuo

2 aylikken mi basladin canim?

Muhtemelen ondandır tabi,kac kisi var tanıdıgım okula gidio cocugu 15 günde bir hasta maalesef.
Bu kısı atlatın da hayırlısıyla sneye Allah kerim,bahar gelsiinn yaz gelsiin yaaaa
Tekrar cok geçmiş olsun cnm
Saol cnm :) bir gelse şu bahar zaten, salıcam kuzuları çayıra çimene :))

2. ayindan beri baris da yuz ustu uyuyor. 3. aydan sonra reflu yatagina sigmamaya basladi zaten. eger yatagi sertse, carsafi gerginse, yuzu gomulmuyorsa bisey olmaz korkma cok sikilirsa o sekilde yatmaktan donmek isterse vs. kafayi kaldirip agliyor zaten. yakinda donmelere de baslayacaklar o zaman istedigi pozisyonu kendi bulacak :)

Oh qozunaydin canim masaAllah Emir'e

Teşekkürler, hemen bakıyorum internetten sipariş vericem hoşuma gitti bayağı.
Rica ederim ne demek. Birde playgro nun ilk hayvanlarım diye bir kitabını aldık bununda balığın kuyruğunda diş kaşıyıcısı var bide hayvanların hem gerçek resimleri hemde çizimleri var ama biba nın ki daha çok hoşumuza gitti

Eklentiler

• IMG_20171205075851.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20171205075836.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20171205075825.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20171205075814.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20171205075730.webp
    6 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…