Cok sevindim, gecmis olsun insallah. Ben yeniyim topikte cok dua ettim kiziniza ameliyata girerken. Insallah iyilessin tamamen eski duzeninize donersiniz geri.
Cocugu aglatmamaya calismak cok zor. Benim buyuk oglum 5 aylikken bir gun agladi, morardi ve bayildi. Bu halimiz tam 2 sene surdu. 2 sene boyunca her aglamasinda nefesi kesiliyordu, kafasini geriye atiyordu, cirpiniyordu, goz bebegi yukari kayiyordu, burnu dudaklari ve goz halkasi morariyordu ve kaliyordu oylece
cok zor gunler gecirdim o yuzden. Cocuk kardiyologu bakti, bircok islem yapildi. Hicbir sorun gozukmuyor. Hergun yasiyorduk bunu. Bazen bir kez bazen 5 kez. Buna katilma/ugunma nobeti diyorlar.yapilacak tek sey agladiginda kucagina almak, basini sikica tutmak; cunku cok sert geriye atiyor ve bazen yetisemezsek vuruyordu kafasini sertce, balkona cikarmak oksijeb alsin diye. 3 yasina kadat duzelmezse baska islemlerden gececekti sorun beyinde mi diye. Cok sukur 2,5 yasindan sonra duzeldi. Ama ben o 2 sene Han’in aglamamasi icin neler neler yaptim.. o yuzden sen aglatmamam lazim deyince aklima hep yasadiklarim geldi. Allah guc versin sana. Cocuk buyuyor, iyilesiyor, unutuyor bu gunleri. Ama anne perisan oluyor yasadigi korkulardan dolayi.
Bal dudakli kizinin ayaklarindan operim.