2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
2 aylikken mi basladin canim?
Evet maalesef analık iznim bitmişti. 32 haftalıkken ayrılmıştım iş yerinden..

Ben de gece sağıyorum bir kez, gündüz kısa aralıklarla emiyor bizimkisi de :)

Ben kullanıyorum kolye. İlk zamanlar gece uzun uyuduğundan çıkartıyordum ama şimdi uyku tulumuna geçip oynama şansı kalmayınca bir de gece taş çatlasa saatte bir kalkınca çıkartmamaya başladım ama sürekli kontrolüm altında. Salyasini çok azaltmadı ama sanki diş sancısı çekmiyor gibi. Bazen takmadığım zamanlar oluyor birkaç gün o zaman daha hırçın bir çocuk oluyor. O yüzden kolyenin işe yaradığını hissediyorum.

Cok saol canim
Ben de e bebekten soyledim biseler bakalim bugun kapida camda oglumla gel kargocu abi gel gel yapiyoruz
Ben de kargo beklediğim zaman bak postacı geliyor veya bak kargocu geliyor diye şarkı söylüyorum kızıma

emir doyuyor,gozleri gidiyor,uykudan bayiliyor ama direniyor.
ayaga da alistirmak istemiyorum. besigi bile cok nadir salliyoruz.
Gözünü sapkayla kapatıp uyumayı denedim mi? Ben sapkayla kapatıyorum evde biraz turluyorum ağlaması geçene kadar sonra kafası dustukten sonra emziriyorum öyle yatırıyorum. İşime de yaradı. İnşallah bu yöntemim patlamaz yazdım diye, meme reddinde alternatifim yok çünkü, ama sana da kıyamadım

Insallah olmaz bir sey. Bir rahat ki boyle. Kertenkele gibi duruyor ayni :) dudaklari, yanaklaei eciş bücüş oluyor.

Çok teşekkürler, size de geçmiş olsun. Küçüğün daha sıkıntısız büyür inşallah, büyükte epey zorlanmışsınız siz de. Ben de okula verip vermeme konusunda çok kararsız kalmıştım başta ama evde de tutmak çok zor olmaya başlamıştı. Hep çok aktif büyüdü çünkü.. oyun grubu, gezmeler, sinema, park bahçe vs derken haftanın 3-4 günü dışarıdaydık.. işe başladığımda da bakıcımız sadece onunla ilgilendi. Yani sürekli birebir ilgi görmeye alışmış bir çocuk kızım.. ben de senin gibi evi yuvaya çevirmiştim artık son zamanlarda.. arkadaşlarını çağırıyordu sürekli ama onlar da anaokuluna başladı tabi.. zaten bu yaş çocuğu okula gitmese bile sosyalleşmeye başladıkça, bir de Ayşe gibi sürekli dışarıdaysa yine her türlü mikrobu kapıyor.. o yüzden niye verdim gibi bir pişmanlığım yok fazla.. bir de eksik hissetmesini istemedim (kendi sosyal çevremiz içinde tabi), iyi bir eğitim almasını ve donanımlı olmasını istiyorum çünkü.. şimdiye kadar kendim gerektiği kadar yapabildim diye düşünüyorum, ama bebek olunca eskisi kadar ilgilenmem çok zor olacaktı.. tabi okula gitmesi de çok zor benim için. Sabah çok erken ayaklanmak zorundayım, onu götürüp getirmek trafikte bir saatimi alıyor, o sırada mama vermemek için sürekli süt sağmam gerekiyor; ayrıca bebeği bırakmak için yine tam zamanlı bir bakıcı ve tabi okul taksidi derken maddi olarak da yıpranıyoruz... ama öğrenmek için aşırı tutku duyan bir çocuk ve o açıdan tatmin olduğunu görmek, her gün biraz daha sosyalleşmesi ve hatta daha önce hiç yemediği şeyleri tatması bile benim için zorluklarına değiyor :) inşallah bundan sonra da pişman olacağım kadar büyük sıkıntılar çekmeyiz :)

Ay okurken gözlerim büyüdü korkudan. Çok zordur eminim, geçmiş neyse ki. Bazen benim kızım da ağlarken öksürüyor, tıkanıyor aklım çıkıyor sizin durum çok zormuş. Allah kimseye yaşatmasın çocuklarıyla ilgili böyle zorlukları

Çok sevindim inşallah diğerleri de temiz çıkacak, maşallah turp gibi Emirimiz

Yok cekmezsiniz, niye cekesiniz ki? Ben o anlamda soylemedim.. Bu yastaki tum cocuklar ogrenmeye karsi cok tutkulu. Tabii ki onlarin bu tutkularini guclendirmek, hislerine cevap vermek icin elimizden gelenin fazlasini yapiyoruz. Her cocuk da kendine ozgu. Benim, oglumu krese psikolojik olarak da hazirlamam gerekiyor. O yuzden biraz zamana ihtiyacimiz vardi. Gorusmelere basladik bu hafta biz de. Ikinci donem icin okul okul gezip Han’in begendigi, bizim de yeterli buldugumuz bir okul secmek suanki gundemimiz.
Cocuk hastalanir diye degil tek korkum. Baska baska seyler var.

Hepinize Günaydın güzel annelerbu aralar Kerem im bi atarli ki sormayın kendini sıkmaya ,istemediği bir şey olunca sinirli sinirli ağlamaya başladı. Yani huy değildir geçici dir inşallah uykuya geçerken de sinirleniyor çünkü.Nasıl davranacagimi bilemiyorum.

Amin insallah. Kiyamam Defne’ye de. Sizin takside bi korkunuz olmustu hatirliyorum Defne nefes almiyor sanmistiniz. Psenses uykusundaymis meger :) aglarken oksurmeleri.. sizde de mi oluyor demek...

Amin canım inşallah. Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Küçük han a da bütün evlatlara da hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin

Gretchen Grundler huuu huuu??

@Evininhatunu zaten birakti iyice bizleri
Bu etiketi görmeden cevap verdim

Amin insallah. Kiyamam Defne’ye de. Sizin takside bi korkunuz olmustu hatirliyorum Defne nefes almiyor sanmistiniz. Psenses uykusundaymis meger :) aglarken oksurmeleri.. sizde de mi oluyor demek...
Evet ya minik velet, işi gücü beni korkutmak
Oluyor ne yazık ki bizde de, ağlamadan tikanmaya çok hızlı geçiyor korkutuyor beni.

yok canim denemedim. bi deneyim bakalim:))

patlamasin
patlamasin
patlamasin

canim cok gecmis olsun.

Cok tesekkurler kizlar

Canim sana da cok gecmis olsun.Ama neden test yapmadan antibiyotik verdi acaba?Bronsiyolit oldugu kesin oldugunda bile antibiyotik kullanmadik biz.Zaten %90u rsv virusu sebep oluyo bronsiyolite bizimki parainfluenza ydi.Cok cok cok az bir kismi bakteriyel oluy da testle anlasiliyo zaten .

Cok sevindim canim gozunuz aydin:)

Kargocular da bikti benden o da ayri konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…