2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hic sevmem zaten kendisini 4 yasina kadar beraber yatin demesi de ayri bi guzel analar sadece cocuk baksin mumkunse sadece cocuk yapmak icin sevissin calismasin dogursun ve dogursun

Doktor verince bilemedim ki napayim kullansam bir türlü kullanmasak bir türlü . Ya daha ilerlerse diye korktum

Haklisin canim ama bi sor bence veya bundan sonra boyle bise olursa mutlaka sor viralse antibiyotik ise yaramaz biliyosun
Ve antibiyotik de bagirsaktaki yararli bakterileri de secemediginden hepsini silip supuruyo

Reklam olabilir, mevcut Erk'e yaranmak olabilir, bilerek yaptırılıyor olabilir... Tam nedenini bilmiyorum ama iyi bir nedenle olmadığına eminim.
Ona yaranicam diye herkes kendinden gecti zaten veya ic yuzlerini (ben biliyodum ama)ortaya dokmus oldular

Ona yaranicam diye herkes kendinden gecti zaten veya ic yuzlerini (ben biliyodum ama)ortaya dokmus oldular
Adam sanki seyh ve muridleri var gibi. Garip bir hayran kitlesi var. Biriyle tanismistim parkta; cocuklari salincakta salliyoruz, kadin bana Adem Gunes okuyor musun diye sordu direkt. Neyse yumusak bir sekilde konusuyoruz kadinla. Birkac gun konustuk falan. Benim buyuk oglum bizden kendisine oda yapmamizi istedi, bundan sonra odasinda yatmak istedigini soyledi ben hamileyken. Biz de esimle o aralar “nasil ayiririz odasini Han’in” diye dusunuyoruz. Bal gibi oldu, kendisi ayrilmak istedi. Bunu o kadinla paylastim. Bana dedi ki “siz guvenli baglanamamissiniz!!” Bu konu aramizda o kadar uzadi ki o kadinla.. diyor ki “ her cocuga her aile Adem Gunes’in dedigi gibi davransa tum cocuklar sorunsuz olur.” Dedim ki “ inaniyor musun buna, mumkun mu boyle bir sey? Yaradilis, fitrat, karakter, ozgunluk?? Tek tip bir nesil olabilir mi? Biz 4 kiz kardesiz. Annem- babam hepimize ayni ozeni gostermis ama cok farkliyiz. Cunku karakterlerimiz farkli..” Anlatiyorum, baktim bosuna anlatiyorum. “Guvenli baglanma” diyor da baska bir sey demiyor. Ve vedalastik.. ama sonra bir seyler olmus ki benden ozur diledi tavrindan dolayi. Acaba diyorum kizini buyuturken bir yerde kilitlendi kaldi mi Adem Gunes ogretileriyle, tikandi mi?
Yani ilginc bir hayran kitlesi var. Hayranlari adama “guvenle bagli” bir turlu guvenli ayrilmayi gerceklestiremiyorlar.

Eki Görüntüle 2075528
Agâh’in en sevdigi cingiraklar bunlar. Soldakine aşık, sagdakinin de sesiyle uyumayi cok seviyor. Icinde boncuk degil de baska bir sey var. cok huzur verici bi cinlama sesi geliyor ondan.
Ya fotografin kalitesini dusure dusure cingiraklar bir acayip cikmis sanki ama cok guzeller. Boyutundan dolayi yuklenemedi de bi turlu :)

sagol canim.
sagdaki fisher sanirim ama soldakini tam okuyamadim.tin diye basliyor gibi.
Tiny love canim.
Evet soldaki fisher price. Onun o gulen yuz olan kisminin arkasinda yuvarlak bir ayna var. Gulen yuzlu kismina cok heyecanlaniyor. Aynali kisimda da kendini gorunce ne yapacagini sasiriyor :)

senin fikirlerin canim???

İyi gunler arkadaslar kehribar kolyesi alanlar hangi siteden ve hangi modelini aldiniz acaba memnun kalanlar cevaplarsa cok sevinirim
Verazeyn den almıştım oğluma canım 3 yaşına gitcek ocakta hiç diş sıkıntısı olmada atrş huysuzluk iştahsızlık vs. Sabah kalkıyorduk dişi patlamış.ben kolyeye bağladım .kızımada kulancam bakalım.inş tüm bebekler sıkıntısız çıkarız dişlerini

yüzüstü yatan bebişlerle ilgili deneyimi mi paylaşmak istiyorum. Büyük oğlumda gaz sebebiyle yüzüstü yatırıyordum. Sonra alışınca aman uyusunda nasıl uyursa uyusun dedik ve sadece öyle yatmaya başladı. Tam 8 aylık olana kadar böyle devam etti. Arada denedim ama olmadı uyumadı başka türlü. Sonra doktorumuz bir hastasından bahsetti. Çocuk yürümeye başlıyor ama bacaklarda eğrilik olduğu için çok zorlanmış. Araştırmışlar genetik bir eğeilik değil doğuştan değil hastalık değil ve sebep yüzüstü yatmasıymış. Dikkat edin yatırın bebeği yüzüstü bacaklarında dizin alt kısmı istemsiz dışa dönük oluyor ve ayaklarda içe dönük duruyor. Kemik ve kas yapıları daha yumuşak ve şekillenmeye müsait olduğu için zamanla eğrilik oluyor bacakta ve ayakta. O günden sonra hiç yatırmadım. Evet çok ağladı uyumadı ama alıştı bi süre sonra. Gördüğüm en çok ellerine uyanmasıydı. Bende kundak gibi kollarını çarşafla sıkıştırıyordum. Çok şükür oğlumda bi sorun yok ama hafifte olsa ayakkabıda içe basıyor. Ve bizdede senep yatış pozisyonuymuş. Bence nekadar erken başlarsanız okadar erken önlem almış olursunuz. Bu sebepten denizi yüzüstü yatırıyorum ama kesinlikle alışkanlık haline getirmedim.

Cok tesekkurler, bu geceden itibaren calisacagim insallah. Ilk kez duyuyorum boyle bir sey. Harika bir paylasim bence bizim icin..ben de kundak denedim gecen hafta ellerine uyanmasin diye, rahatsiz oldu. Ama bu soyledigin etkiler cok cok mantikli. Bunlari goze alamam.

Tam da bugün D&R den kitap siparişi verdim içinde bu adamın kitabı da var, bu kadar denk düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…