2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Belki bizim kız da diş çıkarmaya hazırlanıyordur.
Sadece dişte değil aslında bebegin gelişiminin hicbir kisminda ve hicbir aşamasında doğal sürecin dışına çıkmamak lazim. Ne zaman doğal seyrinde devam eden bir şeye müdahale etsen ters tepiyor. Bebek büyütmek de böyle birşey dişin kaşınması gerekiyorsa kasınsın
Ama ilk bebek olunca ufacık hapsursa acaba hasta mi oluyor diye pimpirikleniyorum. Şimdi de diş mi çıkarıyor acaba diye her hareketini dikkatle izliyorum

Ama bu da çok güzel, ben de hep internetten bakıyorum bakıyorum , görmeden beğeneniyorum tabi. Bir de iç sayfaları da görünmüyor tabi. Playgronunki de güzelmiş gerçekten.
Bende alırken çok kararsız kalmıştım içini görmediğim için ama ikiside güzel gerçekten

Aaa bu benim kaynanacığımm

OHhh süpermissss:)
Insallah bir sonrakinde de bisey cıkmayacak Allahın izniyle:)

Bu arada kızlar inşallah sömestre sonunda çalışmaya başlama kararı aldim inşallah . Emzirme döneminde aldığım kiloları vermek için 4 gün önce spora basladim. Nasıl hunharca yaptıysam o hareketleri 2 gündür karin bölgemde acayip bi ağrı vardı. Meğersem kasım yırtılmış. Uzun süre pasif kalan vücuda bir anda ağır hareketleri zorlayınca sonuç bu oldu. Normalde vücudum alışık diye düşündüm direk hareketlere geçerim dedim sonuçta tüm hayatım boyunca hatta hamileligimde bile sürekli spor yaptım ama maalesef vücudun pasifleşmiş hamlaşmis.
Siz siz olun spor dusunurseniz birkaç gün ısınmadan ağır hareketlere geçmeyin

Çok geçmiş olsun, ömür boyu yapıp 2 ay bıraksan bile hamlıyor vücut, dikkat etmek lazım. Zamanla mı geçermiş? Nasıl olurmuş tedavisi?

canim sirt ustu yatirip kafasini yana mi ceviriyordunuz?
Evet ama kafasını hep düz şekle getiriyordu kendisi, sağa da hep meyil ediyordu, sağdaki yamukluk düzeldi, arkada biraz düzlük var o da gecer ins.

Bizde de hafif bir duzlesme oldu ama hemen düz kafa yastığı aldım tekrar yuvarlaklasiyor
Bu önerini dikkate alacağım

Mrb kizlar sayfayi pek takip edemedim ama aranizda calismaya baslayanlar olmus benimde calismama az kaldi analik izni bitti zaten 1 aylik iznimi kullaniyorum .ondan sonra 20 gunluk rapor alacam.oglumuza babasi bakacak ama simdiden endiseler korkular sardi beni ne yapacagimi bilmiyorum bu durum sütümü bile etkiledi ise baslayan arkadaslardan destek ve bu durumla nasil basa ciktiklarina dair yardim bekliyorum

Hayir guvenli baglanmak nedir ya tabiki guvende oldugunu hissetsin de bagimli olmasin ya.

Canim benim de 1.5 ayim kaldi bende de var o korkular ve uzuntu.Kaldi ki alistirma bardagi biberon kasik hicbiseyle icmiyo sutu.kizimdan 4.5 aylikken ayrildim ama o mama aliyodu sadece.Bu sefer cok zor olucak. Ilk gunler cok kotu oluyo tabi.Burnunun diregi sizliyo.Ben cok yogun bi donemde baslamistim.Sut sagma derdi de olmayinca cok iyi gelmisti.Simdi de sut sagicak kadar vaktim olsun yeter diorum.Alisiyosun gun gectikce ve itiraf ediyosun ki bi yandan cok iyi geldi4.5 ay sonra ilk defa sicak bi kahve icebilmistim arkadaslarimla bebek disinda bi muhabbet edebilmistim

post: 53757163, member: 854695"]Bu arada kızlar inşallah sömestre sonunda çalışmaya başlama kararı aldim inşallah . Emzirme döneminde aldığım kiloları vermek için 4 gün önce spora basladim. Nasıl hunharca yaptıysam o hareketleri 2 gündür karin bölgemde acayip bi ağrı vardı. Meğersem kasım yırtılmış. Uzun süre pasif kalan vücuda bir anda ağır hareketleri zorlayınca sonuç bu oldu. Normalde vücudum alışık diye düşündüm direk hareketlere geçerim dedim sonuçta tüm hayatım boyunca hatta hamileligimde bile sürekli spor yaptım ama maalesef vücudun pasifleşmiş hamlaşmis.
Siz siz olun spor dusunurseniz birkaç gün ısınmadan ağır hareketlere geçmeyin [/QUOTE]
Ayy gecmis olsun ne yapiliyo kas yirtilinca?

Ben bugun dis jeli yaptim bi yerde okumustum
Karanfili toz haline getirip ustunu gecicek kadar zeytinyagi ekleyip bi gun bekletiosun sonra buzdolabina.
Deneyip yazarim bizimki fena cunku

Yasadıklarını okuyunca valla gözlerim doldu,tüylerim diken diken oldu neyse ki gecmis günler çok şükür... annelik gerçekten zor ,hele ki senin yasadıkların
Allah bi daha yaşatmasın

Dayanamadim Yaman i dr a goturdum bugun kendi dr una dill de daha kolay gitmesi diye yattigi hastaneye ordayken ilgilenen dr a goturdum .Hem de asilari yapilsin dedim.Cigerleri temiz sukur.Her ihtimale karsi ventolin budecort vericez.Sacma geldi ama yapmasam da cigere inerse bi gun bile kacirsam basimi duvara vurmak istemiyorum.
200 gr aldi diye kilosuna takti.Kendi dr umuz cok normal toparliycak dedi bu takti.Sagiyomusun ne kadar cikiyo dio.Yoo sagmiyorum emiyo zaten dedim.Hesap makinesiyle hesap yapiyo.Eee 800 ml bolu 8 100 ml almasi lazim.3 4 saat meme verme sag bakalim 50ser cikiosa doyuyodur yoksa mamaya baslayalim.Hipp 1 yaziyim dedi.10 gun sonra tekrar gel kilo alimina bakalim yoksa mamaya sonra da ek gidaya geceriz dedi.Bayagi bi canimi sikti. Neyse yapti asilarini.

Hayatımda hiç bu kadar saçma bir pedagog görüşü duymamıştım.
Baba neden karışmayacakmış? Alt değiştirme ile nasıl bir güvenli bağlanma oluşacakmış acaba?
Bence bu adam kendi fikirlerini tüm erkeklerin öyle olduğunu düşünerek kadınlar arasında yaymaya çalışan bir işgüzar:)
Sanıyor ki herkes kendi gibi çocuğundan zevk almıyor. Kusura bakmayın bayım ama eşim bebeğine banyo yaptırmaktan, altını değişmekten, onunla vakit geçirmekten o kadar çok zevk aliyor ki sizin bu genellemeniz çöp oluyor.
Daha çok şey yazılır da amannnnn kim uğraşacak.
Bu adamın dediklerini ciddiye almayın.

Diğer konuları bilmem de mama konusunda pek güven vermedi. Bazı doktorların mama firmalarından bazı esantiyonlar almak için saçma sapan sebeplerle mama başlattığını duymuştum.
Bu arada geçmiş olsun ciğerlerinin temiz olması sevindirici.
Bu aralar herkeste bu hastalık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…