2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydınlar herkese. Bize gün çoktan başladı bu 4. Ay atak diş vs. diyoruz ama onlarda etken tabii ki ama bu farklı bişey. Tam geçti diyorum eski düzene döndük derken bir gün ya da iki gün sonra yine uykusuz geceler her saat başı uyanan bir bebe. Uykusuz ve tahammül sınırlarını zorlayan bir anne. Uykusuz olduğu için huzursuz bir bebe. Karşılıklı bakışıyoruz şuan. Sanki o da benim gibi anne ne oldu bana ne güzel uyuyordum mutluydum ben öyle der gibi bakıyor. Gece 3 ten sonra hep mızmızdı yine. Sabaha kadar tekrar uyku moduna geçirmek için uğraştım sonuç hüsran

Ya Agâh hic mi hic uyumuyor sirtustu. Nasil yaptin, sirtustu yatirdin ve uyumaya devam mi etti yoksa ugrastin mi biraz alismasi icin?Az once uyudu denedim sirtustu yatirmayi ve suanda bakisiyoruz :) bakalim ne zaman uyuyacak..
Ben yan da koysam bir süre sonra kendi sırtüstü dönüyor. Ama biz de yüzüstü durmaya alıştıramadık bir türlü.. hepsi ayrı bir alem bu veletlerin..

Geçmiş olsun cnm tekrar.. Ben de ventolin pulmicort veriyorum... aynen devam ikisine de.. bu arada soracaktım sana da, dozu nasıl verdi size? Kiloya takılma bu arada bence de, alması gerekeni almış işte, zaten hasta çocuk, fazla alamaz ki hastayken..

Ben bizimkini yeni uyuttum cesaret edemiyorum sırt üstü çevirmeye. Yoksa sonumuz sizin gibi olur biliyorum:)
Benim oglum da sirtustu yatamiyor.uzay boslugunda ya da hep banyoda ciplak gibi elleri kollari savuruyor uyandiriyor kendini.ama biz basinda hep yan yatis yastiginda bir sag bir sol yanina yatirdik.cok gazli bir bebek olmamakla birlikte gazlanmaya basladigi zamanda yuzustu yatirmaya basladik.emerek uyuyan bir bebek ve uykuyaa daldigi zaman kafasini gogsumun alti ve kolum arasina skstriyor yukarida kalan eli de gerdanima dogru uzatiyor.anne koynunda yuzustu pozisyon yakalamaya calisiyor herhalde cok komikler

4 yaşına kadar beraber yatılır mı

Aynen biz de öyleyiz uyku düzeni diye bir şey yok O kadar çok uykusu geldiği halde uyumuyor kucağımda gezinirken uyuyakaldı dedim tamam çok uyur herhalde on dakika sonra geri uyandı

Ya emen bebeğe bi doktor hemen nasıl mamaya geçelim der anlamıyorum. Burda ebeler mama versen dövecekler nerdeyse sen memeye devam et emzirirken de Ya Rezzak çek rızkı veren Allah’tır yeter ona inşallah. Hiç süt gelmese hadi neyse de. Doyuyor Yaman doyuyor annesinin memesini çok seviyor. :) :)

Haha aynen direk o şekilde uykuya geçmiyor benimki de uyuduktan sonra çevirirsem kalıyor.
gece uykusunda yuz ustu yatiyor sadece. oncesinde de emmis oldugu icin zaten gazini cikarmadan yatirmiyorum kesinlikle uyanikken yuz ustu koymuyorum. direk kusuyor. bizim bu gaz problemleri hala bitmedi ya ne zaman biticek agzindan gaz cikaramayinca agliyor artik nerdeyse her meme sonrasi olmaya basladi.

dizime oturtup 2 sıvazlıyorum bi güzel çıkıyo gaz :) ama gece hiç gaz çıkarttıramıyorum emdikten sonra uykuya geçiyor sonra istediğim kadar ovalayım çıkmıyor gaz . Tabii sabaha karşı o çıkmayan gazlar uyutmuyor ayaklar tavana değecek nerdeyse ıh ıh ıh

Cok saolun kizlar opuyorum sizi

Cok saol canim
Pulmicort budecort yokmus piyasada da muadil baska bise verdi.Sabah aksam ventolin tam nebul +10damla gifrer yarim nebul o muadil adini unuttum+10damla gifrer

Bu arada bebekleri oturtan ve ya yürüten var mı ?
Bizim kız artık yatmak istemiyor sürekli kafayı kaldırıyor. Aslında ben oturma konusunda çok hassastım ama son zamanda farklk görüşler de okudum bel ve boyun yığılmıyorsa desteklenerek oturabileceğine dair . O yüzden artık kucağımda oturtuyorum kartlra oyuncaklara bakıyor o şekilde. Yorulmaya başlayınca da kendisi belli ediyor. Yürütme yapmadım ama bastırıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…