2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

doktor bize de 15 gun once az almis,sütün mü az acaba demisti ama süt var cok sukur. emir biraz ugrastiriyor beslenirken.
doktor bana emzirmeden once 60 cc sutu icir,sonra emzir dedi. 2 saatte bir 60 cc vet mutlaka dedi. bu da gunde 720 cc eder. ister kasikla ver ister biberonla. ise yarayip yaramadigini henuz bilmiyorum. doktor iyi derse ise yaramis demektir. sen de denersin o zaman istersen. yazarim sonucu.

Cok saol canim
Pulmicort budecort yokmus piyasada da muadil baska bise verdi.Sabah aksam ventolin tam nebul +10damla gifrer yarim nebul o muadil adini unuttum+10damla gifrer
Bize Ayşe’ye tam nebül ventulin 2,5 cc serum fizyolojik yazmış. Duru’ya da yarım ventulin 1,25 cc serum fizyolojik. Pulmicort şans eseri bulduk. Sabah akşam da pulmicort ikisine de. Rüyamda bile buhar veriyorum birine, sonra uyanıyorum en son hangisine verdiğim falan hepsi karışıyo

Bebeğinizin doğum tarihi nedir? Bizimkiler sürekli bi çay kaşığı meyve suyu ver bak sonra pişman olursun deyip duruyo çok kararsız kalıyorum verip vermemek konusunda

Pulmocort bulunmuyor mu artik fazla. Biz gecenlerde Han icin almistik da bronsiolit olursa aniden erken mudahale edelim diye.
Bebegine pulmicort verenler; buhardan sonra bebegin yuzunu islatilmis bir mendil ile silsin. Cilt uzerinde allerjilere sebep olabiliyor. Han’in doktoru uyarmisti bizi. Silmemize ragmen kabarcik kabarcik olurdu buhar degen yerleri.
Gecmis olsun.

Cok cok tesekkur ederim bilgi icin.allah korusun tum kuzulari.en uzun uykusu yuzustuyken oluyor oglumun.biz de o yuzden tercih ediyorduk sirtustu yatmasa da saga sola yan yatiralim madem

Hosbulduuuuukkkkk:))))) tesekkur ederimmm iyiyimmm..sen nasilsinnn minnoslar toparlandi miii
İyiye doğru gidiyorlar ama öksürük var hala cnm. Cuma günü alerji ve göğüs hastalıkları doktoruna gidicez, iyi bir prof bize sadece o çare oldu dedi sınıftan bir veli. En son onda karar kıldık. İnşallah iyi gelir kuzularıma :) senin oğluş nasıl?

Kalkmış piyasadan cnm. Muadilini veriyorlar. Benim hiç bilmediğim ilaçlar zaten de yeni yeni öğreniyoruz mecbur teşekkürler uyardığın için, silelim artık mutlaka..

Bebeğinizin doğum tarihi nedir? Bizimkiler sürekli bi çay kaşığı meyve suyu ver bak sonra pişman olursun deyip duruyo çok kararsız kalıyorum verip vermemek konusunda
Verme cnm bence. Niye pişman olucakmışsın ki? Ben hiç de vermedim,, kızım da bayılır her meyveye. Hayır yani 6 aylık verince alışmayacak da 4 aylık verince mi alışacak.. ben olsam vermem hiçbir şekilde.. üstelik bir de meyve şekeri,,, neden alsın ki şimdiden.. normalde bile uzun süre bir porsiyondan fazla önermiyor doktorlar..

Bende dün merakından sutunu saydım biraz 150 ml çıktı.biberonla da kasiklada denedim kesinlikle iciremedim.memeyide almıyor sanki tokmus gibi.ayakta gezdiren gezdire zar zor emziriyorum

Ayy ikisi de olunca cok zor ya kolay gelsin cabucak bitsin artik ins.ya

Ben siliyorum hastanede de siliyolardi zaten

Ben televizyonu kaldırdım evden. Ama telefondan nasıl uzak tutacağımı bilmiyorum çok dikkatini çekiyor kafasını 360 derece döndürecek nerdeyse telefonun olduğu yere siz ne zaman telefonu göstermeyi düşünüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…