2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
gecen gun emirin altini temizledim,ellerimi yikamaya gittim,yastik koymustum tvyi gormesin diye. bi baktim dusurmus yastigi eliyle,bi izliyor bi izliyor:))))
Ay hiç sorma bi kere öğlen uykusundaydı televizyon izleyeyim dedim sonra mutfağa geldim 5 dk televizyonda açıktı içeri bi gittim ki gözler yarım açık bana çaktırmamaya çalışarak televizyon izliyo. Kızım sen napıyosun diyene kadar kafayı çevirmedi sonrada sırıtıp durdu

Bu arada bravo kızlar :) kendimden başka ayakta emziren duymamıştım . Oysa çoğu insanlar bebekte bi sıkıntı varsa hemen önce emzirmeyi bırakabiliyor. Ya da bırakmasa da mamaya geçiyor. Halbuki emzirmek için her yol denenmeli . Valla doğurmakta çok güzel ama emzirmek aşk benim için :)
Rezzak olan Allah her anne ve bebeğe nasip etsin bu mucizeyi.

Süpersin ve süper yorum nokta .

Tabi cnm bence de hiç alakası yok. Tesadüfen seven çocuk olsa erken verdin o yüzden diyecekler...

Bende aynı şeyi düşünüyorum zaten işe başlayınca meme reddi olacak diye ödüm patlıyo bide şimdiden böyle bişeye başlamaya cesaretim yok hemde çok küçük daha
Tabi cnm ,, şimdi bildikleri tek lezzet anne sütü.. erkenden başka tatlar verip onu yavanlaştırmaya da lüzum yok bence :)

Cok cok tesekkur ederim bilgi icin.allah korusun tum kuzulari.en uzun uykusu yuzustuyken oluyor oglumun.biz de o yuzden tercih ediyorduk sirtustu yatmasa da saga sola yan yatiralim madem
Bizimki de oyle uyuyor hep. Burda dun de arkadas uyardi ayakta ve dizaltinda egrioik olabiliyormus diye. Bakalim, ben de ugrasiyorum dunden beri :)

Canim ben de 1 ayi gecti ayakta tutturuyorum genelde. Bazen oturuyorum tuttuktan sonra bazen oturdugum an birakip agliyor nasil anliyorsa geri kalkiyorum. Gecen gun esimin halasi dedi ki “ben 3 cocugumun 3’unu de 4 aylikken sutten kestim bu hallere dayanamayip.” Han da boyle yapmisti bir donem. Yakinda tum bebeklerin bu donemi gececek insaallah.

Ya tv leri nasıl kaldırdınız kendiniz ne yapiyorsunuz biz resmen bağımlı olmusuz

Ya tv leri nasıl kaldırdınız kendiniz ne yapiyorsunuz biz resmen bağımlı olmusuz

Eşim izlemiyor çok şükür yoksa ona söz dinletemeyebilirdim. Ben de daha iyi anne olmak için elimden geleni yapıyorum en güzel şeylerden birinin Tv’siz bir hayat olacağını düşündüm. Şimdi onun yerinde kitaplar ve oyuncaklar var her gün seçip seçip oynuyoruz okuyoruz :) tabi maalesef eşim bu okumaya dahil değil çünkü okumayı hiç sevmiyor kökten sattık tv’yi yani zaten çok izlemiyordum ama şimdi o kadar çok vaktim var ki bebeğime . Yapabilecek herkes bunu denesin derim.

Kızlar ya Bebeklerinizin uyucağı zamanları ayarlayabiliyor musunuz? Mesela bu ara benimki gece 1 buçukta anca uyuyor erken uyutmaya çalışıyoruz yok. Gündüz uyutmayayim gece erken uyusun diyorum uykusu gelince mumkun değil durmuyor kisacasi kendi isteyince uyuyor istemeyince ne yaparsak yapalim uyumuyor saatleri o ayarlıyor yani. Bi de yüz üstü uyuma konusu geçmiş benimki de öyle uyuyor gece yanımda. Uyaninca emzirip hoop yuvarliyorum uyuyor :) düz yatırınca 5 dakikaya kalkıyor.

8 sene once ben cok agir migren oldum. Isiga ve sese karsi cok duyarliydim ozellikle. Tekrarlayan sesler, pirpir eden isiklara karsi cok yuksek hassasiyetim var. Televizyon izlemeyi zaten hic sevmezdim, hastaliktan sonra tamamen uzaklastim. O isiklar basimi donduruyor, midemi bulandiriyor. Hatta hamileyken nst de cihazin sesini kisiyorlardi benim icin sagolsunlar. Bir de izleyecek bir seyim yok. Tv dizilerinde ben en son 7 numara-Elveda Rumeli-Cemberimde gul oya.. onlarda kaldim. Takip ettigim yabanci diziler vardi. Onlara da firsat bulamiyorum artik. Esim de hic izlemiyor. Bir de benim 3,5 yasinda oglum var. O da sevmiyor. Zaten ikisi bir arada mumkun degil yapamam. Han ile yapilacak cok sey var. Hem tv sesi hem Han..bayilir kalirim valla.
Esim de hic sevmez izlemeyi. Oyle kurduk duzeni, gidiyoruz..

uyuma konusu ayyyyynı boyle bizim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…