2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende dün merakından sutunu saydım biraz 150 ml çıktı.biberonla da kasiklada denedim kesinlikle iciremedim.memeyide almıyor sanki tokmus gibi.ayakta gezdiren gezdire zar zor emziriyorum

emir biberonla iciyor,kasigi istemiyor hic. bende artik boyun kalmadigi icin ayakta imkansiz. kucagimda sakinlestirip mayistirip oyle veriyorum memeyi,yoksa gozler faltasiyken hayatta almiyor. oyle boyle 120 gun oluyor iste insallah. son 60 gün:))

Biz de şimdi kontrolden geldik. aşı da olduk. Demir vitamini verdi siz başladınız mı?
Bizim dr randevuya gitmeden once bi form yollar saglam cocuk ya da hastaysa hasta cocuk muayene formu diye.Ordaki sorulardan biri hamileliginizin son aylarinda demir eksikligi goruldu mu ydu.Ona gore vericekti herhalde.Ilk kizimda da ole yapmisti.Kullanmamistik.6.ay kontrolunde kan tahlili istemisti.Bunda da ole yapar herhalde

Kızlar bir şey daha soracağım.Ben doktor eldivenini yıkadım balon gibi şişirip eline verdim acayip hoşuna gitti sizce bir sıkıntı olur mu doktorlarda ağzına eldivenle bakıyor sonuçta bilgisi olan var mı?

telefonu gostermekten kastin ne canim?
foto cekmek de gostermekten sayilirsa biz foto cekiyoruz.

emire kan tahlili yapilarak verildi. en dogrusu da bu sanirim.

Canim bence dikkat et ona.Bizim dr normalde cok rahattir.Balon ve poset soz konusu olunca kati bi sekilde kizimda uyarmisti bizi.Patlayip bogazina kacip yapisma ihtimaline karsi Allah korusun.Belki balondan daha sert ve dayanikli bir latex ama ben veremezdim mesela

Ne faydası olacakmış meyve suyu vermenşn
Hem kış vitamin olur diyorlar hemde yavaş yavaş ek gıda başla deyip duruyorlar. Zaten işe başlayınca meme reddi başlar diye korkuyorum bide buna cesaret edemiyorum açıkçası ve daha çok küçük

doğru diyosunn Allah korusun

Cok cok gecmis olsun.valla iyi doktorlar iyi ki varlar:)oglus iyi..masallah ne uslu dedigimiz gun sabah olmuyor:)))) ayakta emzirmemi istiyor.elektro gitar gibi kafasi gogsumde ayaklari yere dogru capraz tutup emziriyorum cok komik haldeyiz

Bende aynı şeyi düşünüyorum zaten işe başlayınca meme reddi olacak diye ödüm patlıyo bide şimdiden böyle bişeye başlamaya cesaretim yok hemde çok küçük daha

Geçen biri de dedi bana yavaş yavaş tattır diye kendi tattırmış ama çocuklar hala seçiyor yemek zorla yediriyor seçmesin vs diye erken başlayın diyorlar ama bence o çoçuğun yapısıyla ilgili seçen çocuk 1 aylıkken ek gıda versen de seçecek onu çok değiştiremeyiz gibi

Tahlil yapmadı direk verdi bir de gaz da yapar dedi :/ ihtiyacı yoksa niye vereyim ki keşke sorsaydım.

gaz ilaci kullandigimiz icin bir sorun yasamadik ama ilac kullanmasaydik belki bizde de yapardi.
icin rahat etmiyorsa doktoruna sor,oyle kullan demir ilacini.
emire 2 aylikken yapmisti tahlili,belki 2 ay erken bir donem diye yapti,bilemiyorum. 4.ay olunca tahlilsiz tum bebeklere veriliyor mu emin degilim ama dedigin gibi degerleri iyiyse niye kullansin?

Hem kış vitamin olur diyorlar hemde yavaş yavaş ek gıda başla deyip duruyorlar. Zaten işe başlayınca meme reddi başlar diye korkuyorum bide buna cesaret edemiyorum açıkçası ve daha çok küçük

anne sutu bebege her yonden yetiyor. ayrica vitamine gerek yok. ben olsam asla vermem. doktorum ne derse onu yaparim. kimin ne dedigini bosver sen. artik eski usül bebek buyutme yok. ona baksan gece pirinc ununu dayayip sabaha kadar uyuturduk bebekleri. biz de uykumuzu alirdik.eskiler bunu da yapmislar. surda 8 9 hafta kaldi 6 aya. kulaklarini kapa doktorun disindaki kisilere ki gerektiginde doktorunu bile sorgula direk mama vs. derse.
bence yani:))))

Yaklaşık 3 haftadır televizyon bizimde hayatımızdan çıktı hatta iki akşamdır misafirlikteyiz televizyon açıktı çocuk resmen televizyona acıkmış gibi kafasını çevirip çevirip bakmaya çalıştı telefona da ilgisi çok onuda yalnızca annemle görüntülü konuştuğumuzda görüyo yavrum inşallah bi süre sonra bu durumdan dolayı bağımlı olmaz

gecen gun emirin altini temizledim,ellerimi yikamaya gittim,yastik koymustum tvyi gormesin diye. bi baktim dusurmus yastigi eliyle,bi izliyor bi izliyor:))))

Doğru söylüyorsun. Zaten kulaklarımı tıkıyodum bana ters gelen şeylere ama bundan sonra aralamıcam bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…