2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Bizim uyku arkadaşımız bu.

Eklentiler

• IMG_6603.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 80
sagol canim.
damardan kan alma ile demir fazlasinin yol acacagi sorunlar karsilastirildiginda. sorunlari goze almak mi agir basiyor yani simdi bizim saglik bakanligimizca :))

Ne guzel birbirinize hep yakinsiniz. Bizim hepimiz ayri sehirlerdeyiz 6 kardes. Annemlerde ayri. Anlayacagin 7 sehir gezmemiz gerekiyo.

la rosa geçmiş olsun büyük kızdan kapmıştım bende annem ayaklarımın altına limon dilimleyip bağladı streçle sarıp poşet geçirdik durdu bi kaç saat elimle de ezdim tabanlara masaj gibi yapıp iyi geldi denemek istersen

mimarlik oldugunu dusundum aslinda ama mimarlikta nasil bilirkisilik olabilir onu bilemedim
Cnm itilafa dusuyorlar mesela adam bir is yaptiriyor memnun kalmiyor dava ediyor veyahut bir mimarin tasarimini izni olmadan cakozlayıp kullaniyorlar mimar dava aciyor ya da bir mimar biriyle anlasiyor isini yapiyor karsi taraf parasini odemiyor mimar dava ediyor ya da bir afet oluyor sigorta parayi odemiyor dava aciliyor muteahitle arsa sahipleri arasinda itilaf cikiyor gibi gibi... mimarlik konusuna giren pekcok sey var

Ne guzel birbirinize hep yakinsiniz. Bizim hepimiz ayri sehirlerdeyiz 6 kardes. Annemlerde ayri. Anlayacagin 7 sehir gezmemiz gerekiyo.
Ben bursadayım canım annemler kozanda kız karseşim kadirlide erkek kardeşimde giresunda üniversite okuyo

sagol canim.
damardan kan alma ile demir fazlasinin yol acacagi sorunlar karsilastirildiginda. sorunlari goze almak mi agir basiyor yani simdi bizim saglik bakanligimizca :))
O kısma yorum kattım bir de demir için pekmez vs devede kulak . Kırmızı et ve ciğer temel besin demir için. Ülkede çok büyük bir kesim kırmızı etten eksik besleniyor malesef sebep bu da olabilir . Bu da yorum :) doğru mu dersen bence değil %90 da eksikse bile %10 a boşuna verilmemeli

Cnm ben de agir grip olmustum birkac ay once hatta oylesine uçuklar cikti ki yuzumde cenemden burnuma kadar sicramistu Irem i hic koynumdan ayirmadim sirf emzirdigim icin sutumden antikorlar geciyordu bebegime ve irem hapsirmadi bile... ama sana da oyle yap diyemem cunku annesinden grip kapan bebekler de duydum. Ben augmentin kullanmistim dr bilgisi dahilinde. Sana dogal antibiotik olan sogan ve sarimsagi onerebilirim. Gecmis olsun

Aynen şimdiki zorluk bi başka tatlı zorluk diyorum diğer bekledigimiz zorlugun yaninda. Benim kizimda 3 buçuk ayı geçti teyzesi

Ne cok Akdenizli varmis :) Kadirli-Kozan arasi ne ki sanki. Gelirseniz sizi koydeki bahceevine beklerim. Gelin, bahcemizdeki evimizde misafirimiz olun. Bahcede dolassinlar, suya tas atsinlar cocuklar.
Ben de bir akdenizli; Mersin liyim.adana mersin kardestir:) coook ozledim tum ailem akrabalarim orada en son ocak ayinda gittim.sonra hamilelik ilerledi ;dogum yaptim bebe usutmesin derken herhalde bahara gidebilirim...narenciye agaclarinin meyveli hali baska cicek acmis hali ayri baska...yemeklerimiz bambaska:)

Bi mersinli de ben :) Deli gibi ozluyorum tum sevdiklerim orda Bende bahara anca gidebilcem sanirim.

hımmmm baya genis bir alanmis.

Valla ben de pek bilgili değilim bu konuda. Burada öğrendiğim kadar diyelim hatta :)))

Kesinlikle katılıyorum canım ne güzel dedin :) ben mesela Kerem'e araba, robot vs aldigim gibi oyuncak ütü, vileda, tabak vs de alcam biraz büyüyünce :)
Ben de kızıma tamir takımı almak istiyorum ben çok severim. Babası da iş makinesi hastası, bizim kız inşaatçı falan olacak bu gidişle

Ay saka yapiyorum ya :)) evde Han’in oyuncaklarinin icinde oyuncak yemek yapma seti,mutfak tezgahi, asci malzemeleri falan var. bazilari garipsiyor gorunce. Biz cok seviyoruz onlari.
Ben de şaşırdım senden öyle bir şey duyunca. Tamam şurada çok kısa süredir okuyorum yazdıklarını ama hiç o ayrımı yapacak biri izlenimi birakmamistin bende

Yok canım estağfurullah
Benim eşim de kaç kez yemek yaptı evi temizledi şu son 1 senedir, hakkı ödenmez kesinlikle. Kv'den Allah razı olsun çok iyi yetiştirmiş erkek anaları sizin elinizde bu yargının degismesi sen erkeksin otur ben toplarım değil hadi birlikte yapalım demeyi öğretin çocuklara. Görümceni de kınıyorum
Bebeklerde ilk birkaç ay hala anneden gelen depolar kullanılıyormuş bu da testleri yanıltıyormuş. Annenin depoları bittiğinde de geç kalınmış oluyormuş. Şimdi link bulamam ama dr Attila'nin sitesinde okumuştum.
Ve bizim ülkemizde et ta yoğurt ya ayranla tuketildigi için demir pul oluyor kalmıyor bir şey. Önce bu huyumuzu terk etmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…