2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok cnm direk verdi. Ayşe’de de öyle yapmıştı. Aslına bakarsan ben test yapıldığını burada duydum, bilmiyordum.
ben de bikac yerde okudum. anneden d vitamini disinda herseyi aliyor kan ilacini vermeden test yapilmasi gerekli diye. bana da direk verilmesi ters geldi. yani nerden biliyoruz bu cocugun kan degerleri belki yuksek? ondan sordum.

Özledim canım kozanı tadını çıkar.

Bende adana kozanlıyım

Geçmiş olsun canım. Taze zencefil ve limonu sıcak suda 5 dk beklet ve balda ekle iç canım çok iyi gelir

Canim su an sana nasil ozendim bi bilsen. Bende adanaliyim yani kadirliliyim. Liseyi adanada gecirdim. Ne kadar ozledim varya. Insallah bi ara firsat bulup gelmeyi cok istiyorum. Oglum adanamin kokusunu alsin istiyorum. Ins bi an once olur

Aaa bende adana kozan lıyım kızkardeşim evli öğretmen onlar kadirli de yaşıyorlar

ben de bikac yerde okudum. anneden d vitamini disinda herseyi aliyor kan ilacini vermeden test yapilmasi gerekli diye. bana da direk verilmesi ters geldi. yani nerden biliyoruz bu cocugun kan degerleri belki yuksek? ondan sordum.
Ben de vermedim demir ilacını. Test yaptırmadan vermeyi de düşünmüyorum.

ya o degil de goz muayenesi yaptirdiniz mi? bizim suan duzenli doktorumuz olmadigindan konuyla ilgili bilgim yok ne zaman yapilmasi gerekiyor?
Biz 3 aylık kontrolde yaptırdık ama esas 6.ayda yapılacak dedi hem göz doktoru hemde çocuk doktoru. Göz kasları 6.ayda tam oturduğu için şaşılık vs o zaman belli oluyormuş

Ya alakasız olacak belki yazacaklarim ama okuyamadım yazdıklarınızı. Bian önce danışmak istiyorum size. Bugün kızım tam 120gunluk oldu çok şükür ama bu uykulari düzene gireceği yerde iyice cozuttu ne yapacağımı bilemez haldeyim çok zorlanıyorum.yarim saatte bir uyanıyor resmen.ne yapmalıyım bi fikir Allah aşkına.ben perişan o perişan mahvoluyoruz.her uyandığında emmek istiyor.haliyle yarım saatte ne kadar süt birikir ki istediği gibi süt gelmeyince de sinirleniyor. Atak mı bu ne artı anlamış değilim ama sabır sinirlarimi baya genişletmiş vaziyetteydi. Şükür sinirlenmiyorum ama kızım öyle olunca çok üzülüyorum. Çözümü olanlar yardım yardım...

E ezgi80 görümceye ver çocuğu
Ilk zamanlar oyle yapıyorlarmış ama ısrarla uyuturken yanına koyun yaziyor ama sadece uyurken gormwsine izin verin bilsin o vqrken uyuyacağini diyor.

Bana da bugun agir geldi nedense tasirken. Kangurum guzel aslinda sirt, bel, omuz destekli ama bugun sevmedim hic tasimayi. Heryerim agridi. Benim de dinlenmeye ihtiyacim var, bebegin agirligindan degil de gunun agirligindan..
Benim de öyle destekli ama 3 saat taşıyınca yoruluyorum çok. Bizimkide can cnm aaaaa

Bende grip olmuştum bol bol ıhlamur içtim bal zencefil birde hamillikte kullandığım vitamini içtim . Birde sağa sola sogan kesip koydum. Çok kokuyor ama sarımsağı firinda yada tavada azıcık öldürüp yedim yatağa düşenen atlattim

tam doymadan uyuyakaliyor bence ve o yuzden yarim saat sonra tekrar kalkiyor. emzirdikten sonra sutunu sagip kasikla takviye yapabilirsin. daha uzun uyur. sen de dinlenirsin biraz.

tam doymadan uyuyakaliyor bence ve o yuzden yarim saat sonra tekrar kalkiyor. emzirdikten sonra sutunu sagip kasikla takviye yapabilirsin. daha uzun uyur. sen de dinlenirsin biraz.
Deneyeyim ama gündüz de aynı. Sonuna kadar emziriyorum gündüz bilerek yine kısacık uyuyor.anlamadim gitti

Deneyeyim ama gündüz de aynı. Sonuna kadar emziriyorum gündüz bilerek yine kısacık uyuyor.anlamadim gitti
Uyanık olduğunda nasıl peki bakınıyormu kendi kendine yoksa ağlıyor mu kucak istiyormu ben sabahları yanıma alıp o baknırken kestiriyorum pek uyumak denmez ama en azından gözlerimi dinlendiriyorum çok yorucu pek bir önerim yok malesef doyduğuna eminsen yapılcak pek bişey kalmıyor

Canim su an sana nasil ozendim bi bilsen. Bende adanaliyim yani kadirliliyim. Liseyi adanada gecirdim. Ne kadar ozledim varya. Insallah bi ara firsat bulup gelmeyi cok istiyorum. Oglum adanamin kokusunu alsin istiyorum. Ins bi an once olur
Ne cok Akdenizli varmis :) Kadirli-Kozan arasi ne ki sanki. Gelirseniz sizi koydeki bahceevine beklerim. Gelin, bahcemizdeki evimizde misafirimiz olun. Bahcede dolassinlar, suya tas atsinlar cocuklar.

Keyfi yerinde çok şükür ağlaması yok denecek kadar az. Uyku çocuğumun fıtratına yerlesmedi sanırım çözümsüz bir dert benimki. Dediğini yapıyorum arada. Kisa sürüyor ama yine de iyi geliyor

Masallah Ipek kıza masallah darısı başımıza artık. Bizim odalarimiz biraz uzak arada mutfak var. Üç saatte bir bile kalksak razıyım ben de hadi hayırlısı bakalım.
Ne guzel anlayışlı bir annen var masallah. Babam cocukken gitmiş fransaya annemde evlenince. Emeklilik durumu içinde 65 yaşina gelmesi lazım babamın ya da ordaki hakkını buraya aldırması ama malesef arada çok fark olduğu icin olumlu bakmıyor. Annemi buradan emekli yaptilar babamda is kurup birkaç seneye dönmek istiyor. Oraya bir kez giden kök salıyor anlayacağın geri gelmek zor ama umutluyum.
Evet uyku arkadaşı hem iyi hem tehlikeli biz ne yaparsak yapalım bildiklerini okuyacaklar zaten bakıp görecez.
Saat başı emdiginde de mi salona gećiyordun? Peki neden?

Uyku arkadasi vermeyi dusunmemistim bile. Dunden beri konusuluyor ya burda; suan “acil” koduyla aramalara basladim. Sanki Agâh sevecek gibi geliyor. Sadece ne alacagimi bilmiyorum yani neyo sececegimi. Gerci bebek kendisi seviyor galiba degil mi? Neye ilgisi yogunsa onu mu vereceksin, ne yaoacaksin?

Uyku arkadasi vermeyi dusunmemistim bile. Dunden beri konusuluyor ya burda; suan “acil” koduyla aramalara basladim. Sanki Agâh sevecek gibi geliyor. Sadece ne alacagimi bilmiyorum yani neyo sececegimi. Gerci bebek kendisi seviyor galiba degil mi? Neye ilgisi yogunsa onu mu vereceksin, ne yaoacaksin?

Kayinbabama sordum da Kandemirler’i. Dur bakalim akraba cikmak uzereyiz ozelden yaziyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…