2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba gunaydin. Az once ikli test sonucumu aldim 1/33 yuksek risk cikti ve amniyosentez yaptirmami onerdi doktor. Benin gibi ikili testi kotu cikan ve amniyosentez yaptiran var mi moralim cok bozuk. Yaptirip pozitif cikarsa hamileligim cok kotu gecer. Bilemiyorum yaptirsam mi yaptirmasam mi yas faktorum dusuk cikti 30 yasindayim.

Amin, sizin durumunuzda daha da önemli doktor. ama şu an iyisiniz değil mi? başka bir müdahele vs olmayacak yani?
Iyiyim cnm işte dikis atildi baska bir mudahale yok. 37. Hafta dolunca dikis alinacak sonra dogumu bekleyecegiz. Insallah bir aksilik olmaz da o haftalari gorurum.

canim ben 37 yasindayim... benimde düşük cikti ama ben amniyosentez yaptirmiycam...allah bizi bunla sinamasin insallah...bi arkadasiminda senin gibi cikti...yanlış hatirlamiyorsan hurmany diye bir test yaptirdi...yurt dışına gonderiyorlarmus kani...temiz çıktı...baska testlerde var pahali ama durumun iyiyse yaptır... ben ayrintiliyi bekliycem...

Canim risk cok yuksek cikmis ama amniosentez dusuge sebeb olabiliyor. Ninty test diye bisey var ama devlet de ozel sigorta da karsilamiyor. Yas riski herkese verilen sabit bir oran ona bakmayin. Onemli olan kan serumunuzdaki degerler.

Bence de kan testi yaptırın imkanınız varsa. Büyük konuşmak istemem ama amniyosentez kesinlikle yaptırmam diye düşünüyorum öyle bir durumda. Çünkü sağlıklı sağlam bir bebeğin düşmesi riskini göze alamam. Bence yaptırabilirseniz kan testini yaptırın, yaptıramazsanız da sabırla bekleyin. Daha dörtlü test var. Belki de hiçbir şeyi yoktur. Bu sadece tarama testi, hiçbir kesin tarafı yok. Ki olsa bile inanın downlu çocuğu olan bir anne tanıyorum; şu an gelip çocuğunuz karışmış diye sağlam bir çocuk getirseler onunla dahi değişemem çocuğumu diyor. Bana kalırsa Allah onları özel annelere; taşıyabilecek sabırla beraber güçlü, erdemli ve hatta cennetlik kadınlara bağışlıyor :)

Hirsizi ayrintiliyi beklicem derken o nedir. Uclu test diye birsey var bir de onu mu beklesem acaba. Ya da baska bir hastanede ikili testi yeniletsem olur mu ki yoksa sonuc ayni mi cikar

canım senin tüp bebek falan değil değil mi? bence nifty, harmony, materi t21 gibi testler var direk beneğin dna sına bakılıyor kandan. onlardan yaptır derim. amniyosentezkadar doğru sonuç veriyorlar. inşallah tertemiz cıkar sonuçların

Slm kizlarr. Grip bitti ağzındaki kötü tat geri geldi. Umarım bir an önce biter bütün enerjimi aliyor resmen

Canım merhaba bana da önerildi amniosentez yaptırmadım... Zaten düşük riskim var ayrıca olumsuz çıkarsa sonuç yapılacak bişey yok üzüntülü bir gebelik geçireceğim..

Slm kizlarr. Grip bitti ağzındaki kötü tat geri geldi. Umarım bir an önce biter bütün enerjimi aliyor resmen

Çok geçmiş olsun canım...

Hirsizi ayrintiliyi beklicem derken o nedir. Uclu test diye birsey var bir de onu mu beklesem acaba. Ya da baska bir hastanede ikili testi yeniletsem olur mu ki yoksa sonuc ayni mi cikar
ayrintili 4 lu test oluyor canim...3 lu testte ayni cikar bizimki...canim ikili testi yenile ama yani sonucta 1/ 10000 cikanda bile risk var...riskin dusuk yada riskin yuksek demek .risk yok demek degil...benim annem 38 yasinda dogurdu... ne 2 li ne 3 lu testte dusuk risk cikti...hersey normal dediler kardesim down sendromu dogdu...cok zor beklemek bisey varmi diye yasamak...hakkimizda hayirlisi olsun...allah yüzümüzü guldursun...
ben yuksek risk cikacagini bile bile yaptirdim...

A arzu 2798 bu kan alinarak yapilan teslerde eger sonuc pozitif cikarsa yine amniyosentez yapiliyormus...hatta bir bayan yazmış harmony test yaptırmış pozitif cikmis...nra amniyosentez yaptırmış negatif cikmis...cocukta bisey yokmus...saglikli doğmuş...
canim 35 yaşı gecince zaten kafadan riskli gruptayiz...her dokyor bize risk var diyecektir...once bunu bilerek kabullenerek yola devam edelim....can sıkıcı şeyler duyabiliriz etraftan doktorlardan...
düşüne düşüne kafamizda kurmayalim....kotuyu cagirmayalim...bol bol dua edelim...
allah gerkesin yavrusunu sag salim saglikla kucagina aldirsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…