Şuanda beni can evimden vurdun diyebilirimQUOTE="bursa_83, post: 53929798, member: 707726"]bu soguk havada sicacik evde olup cay esliginde anne kurabiyesi / keki yeyip disariyi izlemeyi ve sohbeti her turlu gezmeye tercih ederim:)
Canim her bebek farklı inşallah uzulmene neden olacak bir şey söylemedimYa kızlar tabi ki gelişim bireyseldir ama her bebeğin ortalama bazı aylarda bazı hareketleri yapmış olması gerekir. Mert ne ayaklarını tutuyor ne de yarım dönüyor. Bir kez yarım döndü. Bidahada yapmadı .Enşilenmeli miyim ?
Bu sene hava mevsim normallerinin üzerinde seyrediyormuş.
Yok canım seninle alakası yok . Ben ne zamandır kuruntu yapıyorum tembel biraz totoyu zor kaldırıyorCanim her bebek farklı inşallah uzulmene neden olacak bir şey söylemedimBenimki tam dönmüyor yarım dönüyor mesela ayak meselesi de benden kaynaklı ben sürekli tuttum ayaklarını eline verdim öyle öyle fark etti kendi bulup yaptığı bir şey değil yoksa.Gecen arkadaşıma sünnet ettirecegim dedim o da dönüyor mu dedi bende yok dedim aaa benimki 3 ayı doldurunca döndü dedi tamamen bireysel farklar hiç üzülme
Ben aldığım kitapları paylaşacaktım.ama annemlere geldik fırsat bulamadım canım. Tek cümleli kitap olarak küçük vakvak serisi.guzelmis diyorlar. Ben ayıcıkların uyku vaktini aldım bi de. Çok güzel ezberledik bile eşimle:) Her akşam.okuyoruz.
Ya sünnetçi deyince aklıma geldi anlatayım kısaca :) benim babam daha önce de yazmıştım, doktorluk yapmayan doktorlardan.. yıllar önce biz daha çocukken memlekete gittik, köyden birinin oğlunu da orada sünnet ettirmeye karar vermişler, babam düğüne katıldı biz evde oturuyoruz.. işte sesler geliyor yine de eve, eğleniyolar falan diye düşünüyoruz ama cep telefonu olmadığı için gerçek durumdan bihaberiz tabi... babam çooook geç saatte dönebilince öğrendik.. sünneti yaparken (tabanca falan atılmış, o zaman korktu belki de diye düşünmüştük) sünnetçi kalp krizi geçiriyor.. çocuğun dikişini yapmamış, haliyle fena durumda; kendi de ayrı fena tabi.. tek doktor babam ortamdaki.. ne yapacağını şaşırıyor, çocuğu mu diksin, adama kalp masajı mı yapsın.. neyse, adamı kurtarmaya çalışmış ama nafile; dönebilecek gibi değilmiş.. çocuğun dikişini yapmış apar topar sonra da ilçeye yollamış geldi... tabi oğlan için de çok travmatik bir durum.. kimbilir ne kadar zor unuttu.. yıllardır hala konuşulur köy muhabbeti açılınca.. imkan varken doktora gitmek en iyisi yani, en olmaz denilen şey bile olabiliyor şu hayatta :)
Öyle valla yarın anneme gidicem desem hava soğuk degilmi der kavga sebeni bostan yeresıkıca giydirip cikacaksin o zaman canim napalim. o mevzuya girilince cikilmaz cunku:)
bu soguk havada sicacik evde olup cay esliginde anne kurabiyesi / keki yeyip disariyi izlemeyi ve sohbeti her turlu gezmeye tercih ederim:)
Aslında burda hava sıcak ama yağmurlu:)
Ama tabiki anne evi anne çayı süper:) nispet yapar gibi oldu ama
Arkadaslar demir ilacinda da paraben icermeyen varmiydi? Hangisini kullaniyosunuz
Şuanda beni can evimden vurdun diyebilirimQUOTE="bursa_83, post: 53929798, member: 707726"]bu soguk havada sicacik evde olup cay esliginde anne kurabiyesi / keki yeyip disariyi izlemeyi ve sohbeti her turlu gezmeye tercih ederim:)
Hadi bakalım bana kolay gelsin öyleysee, teşekkürlerKüçük vak vak
Küçük vak vak- uyku zamanı
Küçük vak vak -haydi beni bul
Küçük vak vak -1-2-3
Küçük vak vak -renkler
Küçük vak - zıt kavramlar
Küçük vak vak -yeni arkadaş
Ya bulursan bana da haber verir misin?Hadi bakalım bana kolay gelsin öyleysee, teşekkürler
Tahmin ettim canım çunku toshibalar cok pahalılar. Ama sonucta icine koyacaklarım kıymetli hepten dandik bir sey olsun istemiyorum esime soyledim bakiyor simdi. SaolEsim tam bi teknoloji delisi. Evin icinde cesit cesit teknolojik alet var. O yuzden karistirdim canim
Bende de tv yok ama kilo cok
Kafaya takmıyorum ama aklımın bir kosesinde duruyor sanki yapılması gerekenler listesindeymis gibi. Ya anne olunca her şeyine pür dikkat kesiliyorsun evladın.Sanmıyorum neden bir rahatsızlığı olsun ki her bebek başka oluyor. Kimisi dönmeye çoktan başladı benim kız hala yarım dönüyor kendini yana devirip sallanıyor. Birkaç hafta önce bunu da yapamıyordu ama burada birkaç kişinin yeni yapıyor dediği şeyleri uzun zamandır yapabiliyor, yani gelişim hepsinde farklı bir süreç olarak ilerliyor. Sıkma kendini, Hümeyra da başka bir şeyi daha erken yapmıştır diğer bebeklerden
Maşallah Deniz Bey'e, inşallah sorunsuz atlatacaksiniz bu aşıyı
:d dalginlik böyle bir şey.
Canım haline şükret bence, annem farklı ülkede ben farklı ülkede..Şuanda beni can evimden vurdun diyebilirimah annem yanımda olsa yakınımda olsa. Bir alo ile gelse. Farklı şehirlerde olmak çok zor şu hayatta ennn çok istediğim enn çok ihtiyaç duyduğum şey annemin yanımda olması. Her ay mutlaka ya ben giderim ya o gelir ama kısa süreliğine maalesef çünkü çalışıyor. Bi tek annem olsun bana bişey olmaz
Veririm veririm, yaşasın vakvak kardeşliğiYa bulursan bana da haber verir misin?
Ben de aynı şekilde link vereyim buraya. Geldiği gibi bitiyor bu vak vaklar
Şuanda beni can evimden vurdun diyebilirimah annem yanımda olsa yakınımda olsa. Bir alo ile gelse. Farklı şehirlerde olmak çok zor şu hayatta ennn çok istediğim enn çok ihtiyaç duyduğum şey annemin yanımda olması. Her ay mutlaka ya ben giderim ya o gelir ama kısa süreliğine maalesef çünkü çalışıyor. Bi tek annem olsun bana bişey olmaz
Canım haline şükret bence, annem farklı ülkede ben farklı ülkede..Şuanda beni can evimden vurdun diyebilirimah annem yanımda olsa yakınımda olsa. Bir alo ile gelse. Farklı şehirlerde olmak çok zor şu hayatta ennn çok istediğim enn çok ihtiyaç duyduğum şey annemin yanımda olması. Her ay mutlaka ya ben giderim ya o gelir ama kısa süreliğine maalesef çünkü çalışıyor. Bi tek annem olsun bana bişey olmaz
Ben yaptrmıştım çok oldu. Kurtarıcı gerçektenkizlar bikini bolgesine lazer yaptiran var miiiii?
agdadan biktim da
Hayırrr hiç kızma kendine senin paylaşımın normal ben biraz hassasım bu duruma karşı. Hatta bir anlık duygusallaşınca ve birazda lafın gelişi can evimden vurdun dedim düşünemedim seni suçlar gibi oldu bende özür dilerim. Hem ben iki hafta önce oradaydım önümüzdeki ay da annem gelecek:) yetmiyor işte bi kaç gün. Uzak ya da yakın Allah başımızdan eksik etmesin annemizi babamızı. Varlığı yeter hepsinin.[/QUOTE]ayy canim ozur dilerim ya
dusunemedim
insalllllllah bir gun annenle ayni sehirde,ayni sitede veya ayni sokakta oturursun.
kizdim bak simdi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?