2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
QUOTE="bursa_83, post: 53929798, member: 707726"]bu soguk havada sicacik evde olup cay esliginde anne kurabiyesi / keki yeyip disariyi izlemeyi ve sohbeti her turlu gezmeye tercih ederim:)
Şuanda beni can evimden vurdun diyebilirim ah annem yanımda olsa yakınımda olsa. Bir alo ile gelse. Farklı şehirlerde olmak çok zorşu hayatta ennn çok istediğim enn çok ihtiyaç duyduğum şey annemin yanımda olması. Her ay mutlaka ya ben giderim ya o gelir ama kısa süreliğine maalesef çünkü çalışıyor. Bi tek annem olsun bana bişey olmaz[/QUOTE]

ayy canim ozur dilerim ya
dusunemedim

insalllllllah bir gun annenle ayni sehirde,ayni sitede veya ayni sokakta oturursun.
kizdim bak simdi kendime

Canim her bebek farklı inşallah uzulmene neden olacak bir şey söylemedim Benimki tam dönmüyor yarım dönüyor mesela ayak meselesi de benden kaynaklı ben sürekli tuttum ayaklarını eline verdim öyle öyle fark etti kendi bulup yaptığı bir şey değil yoksa.Gecen arkadaşıma sünnet ettirecegim dedim o da dönüyor mu dedi bende yok dedim aaa benimki 3 ayı doldurunca döndü dedi tamamen bireysel farklar hiç üzülme

Yok canım seninle alakası yok . Ben ne zamandır kuruntu yapıyorum tembel biraz totoyu zor kaldırıyor

Kızlar pearson yayınların çoğu serisi çok güEl ben birde tombik ayı serisini öneririm biz çok seviyoruz.

Gerçekten çok trajıkomil bir olaymış hem çocuğun yaşadığı hem sünnetçinin başına gelen babanın da hali yazık üçünedw valla. Baban ne yapacağını şaşırmıştır adam.

bu soguk havada sicacik evde olup cay esliginde anne kurabiyesi / keki yeyip disariyi izlemeyi ve sohbeti her turlu gezmeye tercih ederim:)

Aslında burda hava sıcak ama yağmurlu:)
Ama tabiki anne evi anne çayı süper:) nispet yapar gibi oldu ama

BENde kayınvalide evinde sıcak çay keyfi yapıyorum hatta ona sıcak türk kahvesi eklendi ama sakarlıktan oğlumun eline döktüm kahveyi çoocuk yandı allahtan suya tuttuk hemen de geçti.

Arkadaslar demir ilacinda da paraben icermeyen varmiydi? Hangisini kullaniyosunuz

A AysheDuru purferro kullanıyor paraben yok

QUOTE="bursa_83, post: 53929798, member: 707726"]bu soguk havada sicacik evde olup cay esliginde anne kurabiyesi / keki yeyip disariyi izlemeyi ve sohbeti her turlu gezmeye tercih ederim:)
Şuanda beni can evimden vurdun diyebilirim ah annem yanımda olsa yakınımda olsa. Bir alo ile gelse. Farklı şehirlerde olmak çok zorşu hayatta ennn çok istediğim enn çok ihtiyaç duyduğum şey annemin yanımda olması. Her ay mutlaka ya ben giderim ya o gelir ama kısa süreliğine maalesef çünkü çalışıyor. Bi tek annem olsun bana bişey olmaz[/QUOTE]
Canım haline şükret bence, annem farklı ülkede ben farklı ülkede.. çok zor çooook...

Kızlar biz sünnet için çok geç kaldık galiba benimki koyar koymaz bi yuzustu bi sırtüstü dönüp duruyor çünkü. Sünnet olunca nasıl tutucam bilmiyorum

Esim tam bi teknoloji delisi. Evin icinde cesit cesit teknolojik alet var. O yuzden karistirdim canim
Tahmin ettim canım çunku toshibalar cok pahalılar. Ama sonucta icine koyacaklarım kıymetli hepten dandik bir sey olsun istemiyorum esime soyledim bakiyor simdi. Saol
tv 2.
hamilelik sonrasi kilo verme konusu var. fitoterapist var.
@Gretchen Grundler :)
Bende de tv yok ama kilo cok neler dedi tatlıyı kes dedi dimi.
Kafaya takmıyorum ama aklımın bir kosesinde duruyor sanki yapılması gerekenler listesindeymis gibi. Ya anne olunca her şeyine pür dikkat kesiliyorsun evladın.
Canım haline şükret bence, annem farklı ülkede ben farklı ülkede.. çok zor çooook...[/QUOTE]
Bende onu diyecektim halinize şükredin diye ayrı ulke hatta ayrı kıtalarda olanlar var ben gibi. Ama en zoru annesini kaybetmek. Sagliklı olsunlar iyi olsunlar da mesafeler bir zaman sonra aşılir elbet.

dusunemedim

insalllllllah bir gun annenle ayni sehirde,ayni sitede veya ayni sokakta oturursun.
kizdim bak simdi kendime[/QUOTE]
Hayırrr hiç kızma kendine senin paylaşımın normal ben biraz hassasım bu duruma karşı. Hatta bir anlık duygusallaşınca ve birazda lafın gelişi can evimden vurdun dedim düşünemedim seni suçlar gibi oldu bende özür dilerim. Hem ben iki hafta önce oradaydım önümüzdeki ay da annem gelecek:) yetmiyor işte bi kaç gün. Uzak ya da yakın Allah başımızdan eksik etmesin annemizi babamızı. Varlığı yeter hepsinin.

Canım haline şükret bence, annem farklı ülkede ben farklı ülkede.. çok zor çooook...[/QUOTE]
Ah canım senin ki çok daha zordur. Keşke hep yanımızda yakınımızda olsalar ama dediğim gibi varlıkları yeter:)

dusunemedim

kizdim bak simdi kendime
Hayırrr hiç kızma kendine senin paylaşımın normal ben biraz hassasım bu duruma karşı. Hatta bir anlık duygusallaşınca ve birazda lafın gelişi can evimden vurdun dedim düşünemedim seni suçlar gibi oldu bende özür dilerim. Hem ben iki hafta önce oradaydım önümüzdeki ay da annem gelecek:) yetmiyor işte bi kaç gün. Uzak ya da yakın Allah başımızdan eksik etmesin annemizi babamızı. Varlığı yeter hepsinin.[/QUOTE]
Bu konuda benim de yüreğimin bir köşesinde hep ince sızıdır annemde uzak oluşum. Biz de farklı şehirlerde oturuyoruz. Ben eşimin memleketine geldim evlenince, düşünüyorum da aslında ne büyük bencillik bu. O rahatını , keyfini hiç bozmadı ben kalktım hiç tanımadığım, bilmediğim insanların arasına , bambaşka bir şehre geldim. Yeni bir şehir, yeni bir ev, yeni bir iş....O zaman bu kadar zorlanacağımı düşünememişim açıkçası, bazen şimdiki aklım olsa diyorum , bu kadar kendimi yalnız hissedeceğimi bilseydim gelmezdim. Ama olan oldu malesef. Geçen anneme hayattaki en büyük pişmanlığın ne diye sorsalar sizden farklı bir şehire evlenmektir derdim dedim, eşim başka bir odadaydı, daha sonra konusu açıldığında duyduğunu ama lohusalığıma verdiğini söyledi ( o zamanlar taze lohusaydım bu lafı ettiğimde ) , ben de hayır fikrimin değişmediğini, o kadar zor bir durumda olduğumu anlamadını söyledim. Geldiğim ilk yıl bu konuyla ilgili çok huzursuzluk çıkardım, eşimde şimdi sanki o konulara girmekten imtinayla kaçınıyor, yoksa huzurumuz kaçıyor.
Neyse uzun lafın kısası annemi çok özlüyorum, annesiyle aynı şehirde yaşayanlara özeniyorum.

Ben bugün havuç verdim oğluşa sanki yıllardır bu tadı bekliyomuş gibi nasıl ısırmaya çalışıyo yazık baya kaçınıyo dişleri diğer diş kaşıyıcıları atıp duruyodu bunu baya sevdi iyi mi yaptım kötümü yaptım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…