2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bilmiyorum dediğini ama lazer işini çıkan yerin yanında bir de soğuk hava üfleyen kısım vardı. Atış yaparken soğuk hava geliyor sürekli yanmayı hissetmiyorsun.
nasil gidiyor canim tatil?
Güzel ama çoğunlukla evdeyiz:) Yine de güzel:)))
Küçük vakvak serisine baktım nette baktığım heryerde tükendi yazıyor.
Ben kitapçıda d&r da gördüm internette yok bulamadım

Sevinirim

Doktorluk yapmıyor dedin ya belki de ondam oluyor :) bir de geçen gün msjında gördüm merak ettim soramadım , Duru'ya neden elma püresi veriyordunuz ?
Zespira diye bir toz kullanıcakmışız uzun süre canım.. ciğerinde hasar kalmasın diye dedi doktor.. onu da meyveye karıştırıp veriyoruz.. ama sürekli tükürüyor artık,, çok zor olmaya başladı

aynen canim ben de verdim bosuna.
tecrubesizlik iste.
aksama kadar cikmayinca daha da cikmaz dedim ve giysilerini azaltmadim. 38i gorunce de verdik. neyse hepsi deneyim iste.
Aynen canm. bende korkumdan vermistim. Simdi oyle yapmicam ins. Geldik asidan. Simdilik biseyimiz yok.

devam ediyor musun hala?
Yok canim. O zaman 3 ayda bir gittim. 5 seans surdu. Benimki de aleksandr di sanirim. Kol, bacak bitti. Koltuk alti ve bikini de hala biraz var. Ankaraya donersek ins onlari da bitiricem

Benim esim toshibaydi saanirim onu seviyo. (Uydurmus olabilirim)

Diyemiyorum ki .... aslında laf arasında eşime dedim misafirler kalkınca biz gidemeyiz şimdi ama onlar gelsin diye. Hee babama sen gelmi dicem dedi . Babada pek düşünmüyor cocuklar üşür mu uykusumu gelir.
Bence aşıya bile götüremedik hava soğuk diye siz buyrun gelin çay içelim demek gayet saygı sınırları içinde diye düşünüyorum

direk onlara dersen bi tepki mi verirler?

valla once cocuklarim yani. evine davet ediyosun ne var bunda . ay aman bazen erkeklerin boyle seyleri oluyor. "anneme nasil soyleyim babama nasil soyleyim".
Ben söylerim valla kusen küssün ama kocama şimdi gidelim deyince yok ben gitmem diyemem hemen senin annen benim annem mevzusu başlar .

bu soguk havada sicacik evde olup cay esliginde anne kurabiyesi / keki yeyip disariyi izlemeyi ve sohbeti her turlu gezmeye tercih ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…