2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Zespira diye bir toz kullanıcakmışız uzun süre canım.. ciğerinde hasar kalmasın diye dedi doktor.. onu da meyveye karıştırıp veriyoruz.. ama sürekli tükürüyor artık,, çok zor olmaya başladı
Hmm anladım canım çok geçmiş olsun

Sanmıyorum neden bir rahatsızlığı olsun ki her bebek başka oluyor. Kimisi dönmeye çoktan başladı benim kız hala yarım dönüyor kendini yana devirip sallanıyor. Birkaç hafta önce bunu da yapamıyordu ama burada birkaç kişinin yeni yapıyor dediği şeyleri uzun zamandır yapabiliyor, yani gelişim hepsinde farklı bir süreç olarak ilerliyor. Sıkma kendini, Hümeyra da başka bir şeyi daha erken yapmıştır diğer bebeklerden

Maşallah Deniz Bey'e, inşallah sorunsuz atlatacaksiniz bu aşıyı

:d dalginlik böyle bir şey.

Arkadaslar demir ilacinda da paraben icermeyen varmiydi? Hangisini kullaniyosunuz

QUOTE="bursa_83, post: 53929798, member: 707726"]bu soguk havada sicacik evde olup cay esliginde anne kurabiyesi / keki yeyip disariyi izlemeyi ve sohbeti her turlu gezmeye tercih ederim:)[/QUOTE]
Şuanda beni can evimden vurdun diyebilirim ah annem yanımda olsa yakınımda olsa. Bir alo ile gelse. Farklı şehirlerde olmak çok zorşu hayatta ennn çok istediğim enn çok ihtiyaç duyduğum şey annemin yanımda olması. Her ay mutlaka ya ben giderim ya o gelir ama kısa süreliğine maalesef çünkü çalışıyor. Bi tek annem olsun bana bişey olmaz

Ya kızlar tabi ki gelişim bireyseldir ama her bebeğin ortalama bazı aylarda bazı hareketleri yapmış olması gerekir. Mert ne ayaklarını tutuyor ne de yarım dönüyor. Bir kez yarım döndü. Bidahada yapmadı .Enşilenmeli miyim ?

Hayır bu dediğini zaten 5. 6. aylarda yapması bekleniyor bebeklerin.

valla ya
kaptirdim gitti. sonra bi anda ampul yandi,nereye gidiyon hacı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…