2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Umarım alışırda hem kendisi hemde sen biraz daha rahat edersiniz:)
Ay inşallah canım ya. Yere bi battaniye serdim üzerine de ince oyun battaniyesini serdim koydum. 5dk oyalandı mutfağı topladım
Ağladı geldim oyuncak verdim tekrar gttim bi 5dk daha oyalandı bu bizim için bi mucize devamlı koyucam artık yere alışsın çok tşk ederim

Valla bende edemem tamam anne sonuçta kv de öyle saygım sonsuz fakat nu konularda güvenmiyorum ikisinede. Çocuğu yanımdan ayırmıyorum ben yokkn bişi vercekler ağzına diye paranoyak ettiler iyice

Daha dün dinledim.kadının iki kızıda çalışıyor.torunlarına bakıyor.güya çocukları evlendirdiler emekli olup gezip tozucaklardı.ama evde oturup çocuk bakıyorlar.
Dedeleri bu durumdan şikayetçi tabi.elimizi kolumuzu bağlıyolar.evde oturuyoruz diyomuş.bi gün değil iki gün değil.okula başlayana kadar bakıcaklar kolay değil.
Ben bu konuda arada kaldım.
Kızlar ev geçindirme derdinde.büyükler rahatlarını düşünüyorlar.iki tarafta haklı..

Valla bende edemem tamam anne sonuçta kv de öyle saygım sonsuz fakat nu konularda güvenmiyorum ikisinede. Çocuğu yanımdan ayırmıyorum ben yokkn bişi vercekler ağzına diye paranoyak ettiler iyice

Annemde kv de aynı kafadan malesef :)
Kv torununa bi gün revani vermişti çocuk kusmuştu zavallım.
Revani bide yani.koca insana bile bazen ağır gelebiliyor.
Baştan ciddi tavır koymak lazım ki korksunlar.ben dün bişey diyemedim.ama sert tepki vermezsem gözümün içine baka baka herşeyi tıkarlar çocuğun ağzına.

Revani mi

Aynı şeyleri bende düşünüyorum. Bişeyler vermeyeceğinden eminim ama televizyon olayı çok fena. Ben hayatımdan tamamen çıkarmışken kayınvalidem 5 gün oldu geleli televizyon hep açık. Hadi onu geçtim zaten temmuza kadar 4 saat çalışıcam ama yakından izletiyor ona sinir oluyorum

sonuna gulucuk koymadin ya
Anneme kızdığım için sanırım :)
Anneme vericeğime bakıcıya veririm daha iyi dedim ama mümkün değil :)
Annesi yeter ona
Hamileyken doğumda ölürsem bebeğime annem baksın bebeğe derdim eşime.
Ama okuyup öğrendikçe annemin çocuk bakımını hiç beğenmedim
Eşim bile daha bilinçli

Esimde bende ayni seyi soyluyoruz. Allaha emanet buyumusuz.

Maddi olarak illaki sıkıntiya gireriz. Ama dayanabiliriz sanirim. Bide biz ikinciyi de hemen dusundugumuz icin aslinda cok uzun sure ucretsizde kalmicam. Kafam cok karisik ya. Ins hayirli bir karar verebilirim
benimde en tahammul edemedigim olay tv. Oglum daha 3 aylikken annemle babam burdaydi. Oglum da tv izlemeye calisiyo kafasini falan donduruyordu. Babam da birak izlesin cocuk nolacak diyor. Ben tabi cildirma noktasina geliyorum o an

Körükle gitmek gibi olmasın ama muhallebi ne demek ya eminim sen bunlara karşı olduğnj belli etmişsindir çünkü o kadar heveslilerki sürekli bir yedirme muhabbeti açılıyor ona rağmen inat yapar gibi yedirmek pes

dedigin gibi iki taraf da hakli. e calisiyorsam ve anne babam da yardimci olmayacaksa kim olacak?
yurumeye halleri kalmayana kadar yillarca cocuk bakacaklarsa emekliligin tadi nasil cikacak?
zor isler bu isler ama bir formul bulunur elbet.
amcamlar da torun bakiyor yillardir.kuzenimin evine gidip bakiyorlar.evleri yakin. aksam evlerine donuyorlar. hftasonu bakmiyorlar. onlar gezen bir cift degil ama gezmeyi seven ciftler icin zorlayici olabilir.

Söyle mutlaka açmasın izletmek ne demek yakın uzak ne farkeder mesele o değil ki. Televizyonda çocuğun beyin gelişiminden daha önemli ne olabilir bir sürü içi boş program torunu için bu fedakarlığı yapamayacaksa ne yapacak

calisma durumun olmayacaksa sorun yok canim. kendin gül gibi bakarsin kuzuna:)

Her iki tarafta haklı işte.Allah kolaylık versin.kimse evladını bırakıp çalışmak istemez.ben bu işin içinden çıkamadım :)

Ben bu konuda büyüklerin tarafındayım kesinlikle dinlenmek hakları az uz değil ayrıca bizim enerjimiz zor yetiyor çocuk bakmaya mecbur kalıp da tv açana kızmam bile ben :) yorulur ya yaşlı insanlar.

Baştan beri benim karşı olduğumu biliyor.
Muhallebinin içinde çocuğa fayda edicek ne var anlamadım.
Süt hemde inek sütü alerjen bi madde
Un şeker krema vanilya filan var.
Hangisi faydalı bilemedim.bide üzerinde bolca hindistan cevizi vardı.mutlaka ağzına gelmiştir yutmuştur çocuk.
Kalabalıkta kızamadım ama bakışımdan anlamıştır elbet.bidaha tekrarlanırsa ki tekrarlanıcak.o zaman elinden alıcak çocuğu.ağzıma geleni söylicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…