2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ona kalsa 2 yaşını bekleyelim diyor:)
Çokmuş be. Kolay gelsin.

Gretchen Grundler hoşbuldum tesekkur ederim . Agustos annesi olma yolunda ilerliyordum ki 31 temmuz sabahı normal doğumla aldım kucagıma kızımı . Cinsiyetini de yazmıs oldum
Allah bağışlasın uzun ömürler versin.

Geceleri çıkartıyor musunuz ?
Ben de cevap vereyim. Ben artık çıkartmıyorum ama her fırsatta kontrol edip düzeltiyorum. Uyku tulumu olduğu için elini atması da mümkün değil.

Maşaallah
Cok şükür Rabbimize
Cokk sevindim canim
Seni surekli takip ediyordum.
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin mucizene
Insaalah buraya saglikla doğum yaptığınıda yazarsin.
Rabbim evladını sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat eylesin insaalah

Aynn bende kontrol ediyorum ilk gunler rahatsiz oluyordur belki diye cikariyordum

kabizlik yapabiliyor demir ilaclari ama 3 4 gun yapmamasi normalmis.
bana da onu vermislerdi ama ben ferrum kullaniyorum.

Canım seni hiç unutmadım ve aklıma geldikçe dua ettim. O kadar sevindim ki:) inşallah sağlıkla kucağına alacaksın. Allah mükafatını verecek. Dualarım seninle

Canım ben de bırakıcam sanırım. Faydadan çok zararı var. O ilacı da sorduruyorum buradaki eczaneye.

Sorduklarının hiçbiri yok bizde. Yarın için bir randevu aldım bakalım çocuk aletjisi bölümünden, dayanamadım.

Merhaba hoş geldin. Kolyeyi ben de aldım ama düzenli kullanmadım:)
Bi şans vermek lazım demek ki.

Ben de çıkartmk istemiyorum ama eşim korkuyor . Her zaman tehlikeli diyor.

Ayrılmasın sonsuza dek bizimle yatacak değil ya diyor :)
Kendisi ilk okul 3de ayrılmış annesi babasının yanından :)))))

:))))))

ya burda konusuldu ya bi yerde okudum emin degilim.
babasini annesinden kiskanip annesiyle uyumak isteyip babasini yatakta istemeyen bebeler varmis

Canım çok sağol, beyaz tenli olduğu için belki de çok hassas, inşallah artmadan kurtulabiliriz, tek isteğim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…