- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Alerji değil de basit bir şeydir inşallah. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap, annelik güdüsüne güveniyorum ben.Sorduklarının hiçbiri yok bizde. Yarın için bir randevu aldım bakalım çocuk aletjisi bölümünden, dayanamadım.
Canım ben de bırakıcam sanırım. Faydadan çok zararı var. O ilacı da sorduruyorum buradaki eczaneye.
Hosbuldum diger arkadaslar da boyle düsünüyordur umarimhosgeldin canim
ben kendi adima uzun yazilari okumayi seviyorum
Benim arkadaşım biraz aklı ermeye başladığında annesinin verdiği süte sıcak yandım falan diye ağlıyormuş babası annesine biraz dikkat et diye kizinca da mutlu oluyormuş:))))))
ya burda konusuldu ya bi yerde okudum emin degilim.
babasini annesinden kiskanip annesiyle uyumak isteyip babasini yatakta istemeyen bebeler varmis
Hosbuldum bencede denemekte fayda varMerhaba hoş geldin. Kolyeyi ben de aldım ama düzenli kullanmadım:)
Bi şans vermek lazım demek ki.
Ben uzun yazarım uzun okumayı da severimHosbuldum diger arkadaslar da boyle düsünüyordur umarim
Canım demir ilacı kullanıcam ben de ama en iyisini bulmak istiyorum. Bugün kendi doktorumuza danışacaktım ama izinliymiş. Kabızlık da baya rahatsızlık veren bir şey. Dün gece uykusuna 1 de yatırabildik ilk defa öyle geç oldu. Sancı yapıyor gibi baya.ben de kabizlik yaparsa dedim doktora. doktor da kansizlik kabiz olmasindan daha onemli dedi.
Benim arkadaşım biraz aklı ermeye başladığında annesinin verdiği süte sıcak yandım falan diye ağlıyormuş babası annesine biraz dikkat et diye kizinca da mutlu oluyormuş
ben tamamen birakacaksin sandim canim,yanlis anlamisimCanım demir ilacı kullanıcam ben de ama en iyisini bulmak istiyorum. Bugün kendi doktorumuza danışacaktım ama izinliymiş. Kabızlık da baya rahatsızlık veren bir şey. Dün gece uykusuna 1 de yatırabildik ilk defa öyle geç oldu. Sancı yapıyor gibi baya.
Canım çok sevindim ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok dua ediyorum sanaselamün aleyküm kızlar ben hamileyim 2018 ağustos annesi olucam allahın izniyle kaybettiğim bebeğimin doğum günüyle aynı tarihim eğer sağlıklı kavuşursam nolur bana dua edin dün az kanamam oldu akşam doktora gideceğim lütfen dua ederken beni unutmayın adım aynur beni hatırlarsınız bende 2017 ağustos annesiydim bebeğimi 37.haftafada kaybetöiştim problemli olduğu için.
Yok zaten hiç yatağa almadım:) Ama evet var öyle bebeler. Hepsinde biraz potansiyel mevcut zaten.:))))))
ya burda konusuldu ya bi yerde okudum emin degilim.
babasini annesinden kiskanip annesiyle uyumak isteyip babasini yatakta istemeyen bebeler varmis
Sağ ol. Boşuna dürtmüş gibi hissettim:)Canım ne kusuru :) öyle kusur mu olur , yazışmış olduk işte :)
Hayır kullanmıyorum benKızlar yastık kullanıyor musunuz??
Cok tesekkurler uyku egitimine az kaldı bir de kaarar verebilsem.Çok güzel bir anlatım ama hüzünlü bir hikaye. İnşallah 3 elma düşer gökten ve afiyetle yer uyursunuz tez zamanda. Geçmiş olsun aşılar için şimdiden.
Insallah teyzesi yaa icime bir umut doguyor gibi oluyor sonra hemen pesimist style devam.Masallar mutlu sonla biter annesi merak etme
O baş agrıları ne zaman yakamizdsn düsecek acaba. Biz de benzeri bir gece gecirdikDoğa bu gece saat başı ayaktaydı ve sürekli emdi. En son yanıma aldım yani kalkacak takatim kalmadı çünki. Şimdi uyuyor ev darmadağın toplanması lazım. Karnım aç, uykum var ve muhtemelen birazdan uyanacak. Başımın ağrısıda cabası
Allah gülmekten ayırmasın hasta olmasınlar yeter ki ama az daha iyusalar noluuurrrrBu gece fenalarda geçti. 11 gibi uyandı gece, 1 saat uyumadı. Gece 2 gibi kalktı 1 saat uyumadı. 4'te kalktı 2 saat uyumadı. 7de kalktı hala uyanık. Delirdi çocuk, bu kadar sapıtmayı ataklarin bitmiş olması gereken hafta yapması bana John Lennon'ın meşhur 'hayat Gretchen'lar plan yaparken Defne'nin başına getirdikleridir' sözünü hatırlattı.
Sabah da eşim yanıma geldi, 'bir tane yatak yanı beşik alalım mı? Çok yoruluyorsun böyle' dedi. Daha önce de birkaç kez önermişti bunu ama ben yatakta emzirmemek için istememistim. Bu sabah da güldüm, 'ben odaları ayırmanın planını yaparken sen iyice yakınlaşalım diyorsun' dedim. O da güldü. Sabahın kör saatinde başka işimiz yok gibi güldük durduk ağlanacak halime
İnşallah bugün sakin geçer, çok yorgunum çünkü.
Şu mesajı okuduguma ne kadar sevindim anlatamam. Dilerim bu sefer saglikla bebegini kucağına alırsın. Masallah size.selamün aleyküm kızlar ben hamileyim 2018 ağustos annesi olucam allahın izniyle kaybettiğim bebeğimin doğum günüyle aynı tarihim eğer sağlıklı kavuşursam nolur bana dua edin dün az kanamam oldu akşam doktora gideceğim lütfen dua ederken beni unutmayın adım aynur beni hatırlarsınız bende 2017 ağustos annesiydim bebeğimi 37.haftafada kaybetöiştim problemli olduğu için.
Çok gecmis olsun ya kıyamam. Neyseki daha iyisiniz insallah tekrar etmez.Çok sağolun hanımlar,çok zor bir geceydi, ateşi düşmedi ve çok fena ağlama krizine girdi, ilk doğduğu anki ağlaması gibi . Oğlumu bir daha böyle görmemiştim. Tekrar apar topar hastaneye gittik idrar tahlili yaptırdık, eve geçtik tekrardan, bu arada dün çocuk dr una gitmiştik cildinde kızarıklık vardı geçmeyen. Mantar demişti dr, verdigi mantar kremini kullanmıştık gece daha kötü oldu lezyonlar, bu gün cildiyeye randevu alıp gittik meğer Atopik egzamaymış, kuru hassas bir cildi varmış. Eğer cildiyeye gitmeyip mantar kremine devam etseydim mahvolacakti oğlusun cildi. İki günde 4 kez hastane, 1 kez de sağlık ocağı gördük. Neyse iyi haber sabah tekrar calpol verdik ve ateşi düştü. Rabbim hepimizin yavrularını korusun, iyi drlarla karşılaştırsın. Dünden beri vicdanım rahat değildi çocuğu mantar ettim diye bir de bu ateş olayı geçti gitti çok şükür
Benim esim de ne zaman ücümüz beraber yatmaya başlıcaz diyor. Bir yaşına gelince onu ezmem dimi diyorOna kalsa 2 yaşını bekleyelim diyor:)
Ben ilerde çok daha zor olacak diye ikna ettim bide onlara ne ki gece kalkıp gidecek olan sensin o seni ikna etmeli ne ilginç kocalarımız var :)Benim tavsiyem önce oda değişimi ve bir iki hafta sonra da uyku eğitimi. Genelde bu şekilde öneriliyor çünkü.
Evet 6 ay 1 yaş ayırmak için idealmis. Yalnız 7-9 ay arası anneyi kaybetme korkusu var. O zaman zor olur mu acaba bunu merak ediyorum.
Eşimle henüz ciddi ciddi konuşmadık ama pek ayırma yanlisi değil. Ikna etmem gerekecek.
Reflü yatağında yatırıyorum, yatağa sığmaz olunca da yatağının başını yükselteceğim reflüsü olduğu için. Uzun bir süre yastık kullanmayı düşünmüyorum.Kızlar yastık kullanıyor musunuz??
İnşallah canım çok sağolasın..İnşallah faydası olur çok geçmiş olsun.
Çok sağolasın canım. Öyle doğru söylüyorsun, büyüyecekler bir şekilde, Allah büyük dert vermesin.. Senin kuzu nasıl fizik tedavi vs.Canım geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah. Eskilerin lafı var çocuk hasta ola ola büyür. Kendimize vicdan yapıyoruz ama biraz yersiz. Bizim elimizde değil bazı şeyler. Geçmiş olsun size de.
İnşallah canım çok sağ ol, uyku eğitimi bizde hak getire, tam yatağında uyutmayi başardım derken su an gece gündüz uyku duzenimiz bile saşmış olabilir su ası yuzunden, dün gece uyuyamadığı icin gündüz uyuyor gece uykusu gibi, sil baştan devam edeceğiz.Cok tesekkurler uyku egitimine az kaldı bir de kaarar verebilsem.
Insallah teyzesi yaa icime bir umut doguyor gibi oluyor sonra hemen pesimist style devam.
O baş agrıları ne zaman yakamizdsn düsecek acaba. Biz de benzeri bir gece gecirdik
Allah gülmekten ayırmasın hasta olmasınlar yeter ki ama az daha iyusalar noluuurrrr
Şu mesajı okuduguma ne kadar sevindim anlatamam. Dilerim bu sefer saglikla bebegini kucağına alırsın. Masallah size.
Çok gecmis olsun ya kıyamam. Neyseki daha iyisiniz insallah tekrar etmez.
Benim esim de ne zaman ücümüz beraber yatmaya başlıcaz diyor. Bir yaşına gelince onu ezmem dimi diyorbaşına geleceklerden haberi yok
Merhaba arkadaslar hamileligimin ortalarında takip etmeye başladım ama yazmak bugune nasipmis sizin yazdıklarınızdan çok şey ögrendim başta herkese cok tesekkur ederim ve hasta olan kuzulara acil şifalar diliyorum . Bu aralar okudugum kadariyla herkes cocugunun gece uykularindan muzdarip bende ayni durumdaydim ama sanirsam cozumunu buldum.Bi arkadasimin gecen yıl kızına kehribar kolyesi taktıgını gormustum ne icin taktigini sordugumda dis cıkarmasini kolaylastiriyor icerisinde dogal antibiyotik oldugunu , agriyi azalttigini ,dis cikarmayi kolaylastirdigini soylemisti ve gercekten kizi atessiz ve normal bir sekilde dişlerini cıkardi tabi ben ihtimal versemde belki de yapı meselesi de olabilir demistim boyle çıkarmasina. Kizimda salya akitmaya , surekli agzina birseyler goturmeye baslayinca ve en onemlisi gece uyumamaya baslayinca aklima geldi ve uyumamasini agrisina bagladim cunku gun icindede cok huzursuz olmaya baslamisti. Aldim kehribar kolyesini denemeye baslayali 10 gun oluyor ve gece saat basi uyanan kizim sadece 2 kere 3 kere uyanmaya ondada emip uyumaya basladi eskisi gibi yani ve salyasi yok denecek kadar azaldi kullanmadan once surekli Önünü ıslatıyordu salyasiyla. Onun uyumaması beni cok yormustu surekli uyku hali vardi. Sizin yazdıklarinızı gorunce kendi halim gozumun onune geliyor o yuzden bunu paylasmak istedim denemek isteyen olursa diye herkese sevgilerimle.
Ben söylemiştim canım güle güle okusun ege maşallah ona benim oğlumda çok seviyor küçük vak vak ve tombik ayının serisini birde akıllı tilkinin masalı var oda çok güzelKızlar burada birinizin tavsiyesiyle "Tombik ayı" serisinden Tombik ayı'nın yeni arkadaşı diye bir kitap aldım. Ege çok beğendi, sabahtan beri sayfa çevirmeye çalışıyor, resimlerine bakıyor :) Kim söylemişti hatırlamıyorum ama tavsiye için teşekkürler :) Biz de tavsiye ediyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?