2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
:))))))

ya burda konusuldu ya bi yerde okudum emin degilim.
babasini annesinden kiskanip annesiyle uyumak isteyip babasini yatakta istemeyen bebeler varmis
Benim arkadaşım biraz aklı ermeye başladığında annesinin verdiği süte sıcak yandım falan diye ağlıyormuş babası annesine biraz dikkat et diye kizinca da mutlu oluyormuş

ben de kabizlik yaparsa dedim doktora. doktor da kansizlik kabiz olmasindan daha onemli dedi.
Canım demir ilacı kullanıcam ben de ama en iyisini bulmak istiyorum. Bugün kendi doktorumuza danışacaktım ama izinliymiş. Kabızlık da baya rahatsızlık veren bir şey. Dün gece uykusuna 1 de yatırabildik ilk defa öyle geç oldu. Sancı yapıyor gibi baya.

ben tamamen birakacaksin sandim canim,yanlis anlamisim

ben de her kullandigimda agzinin ici kipkirmizi oluyor diye ilaca soyleniyorum kendi kendime
kabizlik zor tabi canim olmaz mi

Canım çok sevindim ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok dua ediyorum sana

:))))))

ya burda konusuldu ya bi yerde okudum emin degilim.
babasini annesinden kiskanip annesiyle uyumak isteyip babasini yatakta istemeyen bebeler varmis
Yok zaten hiç yatağa almadım:) Ama evet var öyle bebeler. Hepsinde biraz potansiyel mevcut zaten.
Canım ne kusuru :) öyle kusur mu olur , yazışmış olduk işte :)
Sağ ol. Boşuna dürtmüş gibi hissettim:)
Kızlar yastık kullanıyor musunuz??
Hayır kullanmıyorum ben

Çok güzel bir anlatım ama hüzünlü bir hikaye. İnşallah 3 elma düşer gökten ve afiyetle yer uyursunuz tez zamanda. Geçmiş olsun aşılar için şimdiden.
Cok tesekkurler uyku egitimine az kaldı bir de kaarar verebilsem.
Masallar mutlu sonla biter annesi merak etme
Insallah teyzesi yaa icime bir umut doguyor gibi oluyor sonra hemen pesimist style devam.
O baş agrıları ne zaman yakamizdsn düsecek acaba. Biz de benzeri bir gece gecirdik
Allah gülmekten ayırmasın hasta olmasınlar yeter ki ama az daha iyusalar noluuurrrr
Şu mesajı okuduguma ne kadar sevindim anlatamam. Dilerim bu sefer saglikla bebegini kucağına alırsın. Masallah size.
Çok gecmis olsun ya kıyamam. Neyseki daha iyisiniz insallah tekrar etmez.
Ona kalsa 2 yaşını bekleyelim diyor:)
Benim esim de ne zaman ücümüz beraber yatmaya başlıcaz diyor. Bir yaşına gelince onu ezmem dimi diyor başına geleceklerden haberi yok

Ben ilerde çok daha zor olacak diye ikna ettim bide onlara ne ki gece kalkıp gidecek olan sensin o seni ikna etmeli ne ilginç kocalarımız var :)

İnşallah faydası olur çok geçmiş olsun.
İnşallah canım çok sağolasın..

Canım geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah. Eskilerin lafı var çocuk hasta ola ola büyür. Kendimize vicdan yapıyoruz ama biraz yersiz. Bizim elimizde değil bazı şeyler. Geçmiş olsun size de.
Çok sağolasın canım. Öyle doğru söylüyorsun, büyüyecekler bir şekilde, Allah büyük dert vermesin.. Senin kuzu nasıl fizik tedavi vs.

İnşallah canım çok sağ ol, uyku eğitimi bizde hak getire, tam yatağında uyutmayi başardım derken su an gece gündüz uyku duzenimiz bile saşmış olabilir su ası yuzunden, dün gece uyuyamadığı icin gündüz uyuyor gece uykusu gibi, sil baştan devam edeceğiz.

Hoşgeldin arkadaşım tavsiyelerin için teşekkür ederiz .

Ben söylemiştim canım güle güle okusun ege maşallah ona benim oğlumda çok seviyor küçük vak vak ve tombik ayının serisini birde akıllı tilkinin masalı var oda çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…