2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
@garipkedi B bursa_83 Gretchen Grundler sağolun kızlar ben de 2 yaşına kadar kullanılmıyor diye biliyorum da bir arkadaşla konuştum şimdi 5 aylik olmuş artık yastıkla yatır dedi ondan bi danışayim dedim. Bu arada benimki reflu yastigini hiç bi zaman sevmedi ya boşuna aldigimiz 47384798630946 şeyden biri

Ben söylemiştim canım güle güle okusun ege maşallah ona benim oğlumda çok seviyor küçük vak vak ve tombik ayının serisini birde akıllı tilkinin masalı var oda çok güzel
Canım onları da not ettim :) Alıcam onları da. Çok saol tavsiye için :))

Canım son doktor kontrolünde doktor tedaviye çok iyi yanıt vermiş, çok az bir şey kalmış dedi :) Baya rahatladım ben de ama 2-3 ay daha devam edicem. Yalnız büyükçe egzersizlerini yaptırmak zorlaşıyor, kafasıyla falan baya direnç gösteriyor. Artık şarkılarla oyuncaklarla kandırmaya çalışıyorum. Erken fark edildiği çok iyi oldu, şuan yeni başlıyor olsaymışız baya zor olucaktı her şey. Ege bey izin verirse yakında atlatıcaz inşallah :)

ben tamamen birakacaksin sandim canim,yanlis anlamisim

ben de her kullandigimda agzinin ici kipkirmizi oluyor diye ilaca soyleniyorum kendi kendime
kabizlik zor tabi canim olmaz mi
Çok saol canım:) O kırmızılık rahatsız edici baya evet. Yarın bir doktoruna sorucam bakalım onun tavsiyesine göre bir şey alıcam.

Yaa okuyunca çok sevindim Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Pek yazamıyorum ama sürekli okuyorum burayı. Her aklıma geldiğinde dua ediyodum sana. Hayırlı olsun inşallah

Yakın bir arkadaşımla konuşuyorduk dedim ki gece hiç uyumuyor surekli uyanıyor,gündüz de memede savaşta. Dedi ki sütün var mı dedim sınırda kilo alımı ama her fırsatta emziriyorum.Gece yatmadan mama vermeliymisim ki surekli uyanmasin.Sütüm yetmiyormus He dedim geçtim çünkü biliyorum ki uzatsam da ben haklı olmayacağım.Çünkü bebem AÇ!

Bizim doktorumuz sidefer tavsiye etti. Kabızlık ve boyama yapmıyor muş. Paraben içermiyor

ühüü.. benim de derdim aynı. Ben de sinemayı çok seviyorum, salonlardaki o mısır kokusunu hatta çok sinir olduğum uzun reklamları bile özledim ama gitmek ne zaman nasip olur acaba.

birakabilecegin biri varsa cok iyi geliyor canim,hele komedi,deşarj oluyor insan.

Yoğun bir gündü yeni oturuyorum. Sabah gözlerimi açtığımda bir mesajla uyandım saat 12 de sendeyim diye. Nasıl fırladım yataktan doruğu okula gönder kahvaltı yap evi toparla ikramlık bişeyler hazırla denizi doyur oynat uyut oyala kucağında tut iki dk yalnız bırak gir mutfağa ıngaaaaaa sesi gelince tekrar içeriye koş. En son üstünü başını değiş saçını topla dindon zil sesi. Bugün extra bir huysuz deniz bey. Şimdi uyudu attım kendimi koltuğun üstüne biraz dinlenip masayı kaldırıcam. Neyse bugünde böyle bitti demeyi çok isterdim çünkü gece geliyor ve gün yeni başlıyor aslında:) zeyno_82 ben kosaca anlatayım ama en doğrusu google yaz videolu anlatımı var. Sadece beslenme kateterini alıyorsun netten. İnce ucunu göğsüne bantla yapıştır diğer ucunuda biberonun emzik kısmındaki delikten geçirip kapağını kapat. Zaten memeyi tutturmak önemli tuttuysa emmeye başlayınca hemen geliyor biberondaki süt. Bugün yoğunluktan tekrar deneyemedim ama yarın ısrarla başlıyorum. B bursa_83 relaktasyon meme reddinden çok azalan sütü arttırmak için. Deniz memeyi bıraktı dr bir dene dedi. Süt azsa bile emdikçe çoğalacaktır dedi. Deniyoruz bakalım memeyi tutturmak zor oluyor ama son şansım bu. Geriye dönüp baktığımda keşke şunuda yapsaydım bunuda deneseydim demek istemiyorum. Gerçekten bir aydır çok savaş verdim bir tek bu kalmıştı.

Aynen :) insanları da sakin.. seviyorum ben de.. bu yaz epey karşılaşacağız demek ki :)

O yüzden dedim sen karar ver diye canım. Doktorunla konuş dediğin gibi. Mamayı da ona göre veriyordur hatta mamaları da anne sütü almayan bebekler için yapıyorlardır diye tahmin ediyorum.

Tabi mamaların içindede bir sürü vitamin var.bizimkinin içinde omegada var.
Ben sorarım doktora canım çok sağol.

Bizimki de influenza virüsüymüş A AysheDuru siz hangi ilaçları kullanmıştınız
Tahmin etmiştim çünkü çok fena salgın var geçmiş olsun cnm. Biz enfluvir kullandık virüs için. Enfeksiyondan dolayı makrol; ayrıca bricanyl + sekrol. Günde 4 kere de buhar verildi. Ventulin + floxide + antrovent şeklinde. Ayrıca bütün aile bireyleri ve bakıcı da enfluvir tablet kullanıcak dedi doktor. Hepimiz 5 gün kullandık. Sizinki erken belli olmuş Allahtan. Bizimki anca son testte pozitif çıkınca anlaşıldı. İnşallah daha çabuk atlatırsınız. Bol sıvı tüketsin büyüğün bir de.. onun da çok faydası olacaktır..

bende size ediyorum inan şahsen tanımıyorum ama o zamanlardaki bana iyi gelen en iyi arkadaşlarımsınız çok çok sağolun lütfen bana dua edin artık herşey güzel olsun.
İnşallah cnm ,, çok çok güzel olsun sen de fırsat buldukça haberdar etmeye çalış olur mu?

Oyy resmen okurken hızlı ve telaşlı bir şekilde okudum
Bu aralar hiç misafir gelsin istemiyorum ya
Gelicez gelicez diyip duruyolar daha çok geriyolar insanı :) ev aldı başını gitti zaten.evimi topluyum,çocuk mu bakıyım,ikrammı hazırlayım.
En iyisi kimse gelmesin sadece yatıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…