Yoğun bir gündü yeni oturuyorum. Sabah gözlerimi açtığımda bir mesajla uyandım saat 12 de sendeyim diye. Nasıl fırladım yataktan doruğu okula gönder kahvaltı yap evi toparla ikramlık bişeyler hazırla denizi doyur oynat uyut oyala kucağında tut iki dk yalnız bırak gir mutfağa ıngaaaaaa sesi gelince tekrar içeriye koş. En son üstünü başını değiş saçını topla dindon zil sesi. Bugün extra bir huysuz deniz bey. Şimdi uyudu attım kendimi koltuğun üstüne biraz dinlenip masayı kaldırıcam. Neyse bugünde böyle bitti demeyi çok isterdim çünkü gece geliyor ve gün yeni başlıyor aslında:)
zeyno_82
ben kosaca anlatayım ama en doğrusu google yaz videolu anlatımı var. Sadece beslenme kateterini alıyorsun netten. İnce ucunu göğsüne bantla yapıştır diğer ucunuda biberonun emzik kısmındaki delikten geçirip kapağını kapat. Zaten memeyi tutturmak önemli tuttuysa emmeye başlayınca hemen geliyor biberondaki süt. Bugün yoğunluktan tekrar deneyemedim
ama yarın ısrarla başlıyorum.
B
bursa_83
relaktasyon meme reddinden çok azalan sütü arttırmak için. Deniz memeyi bıraktı dr bir dene dedi. Süt azsa bile emdikçe çoğalacaktır dedi. Deniyoruz bakalım memeyi tutturmak zor oluyor ama son şansım bu. Geriye dönüp baktığımda keşke şunuda yapsaydım bunuda deneseydim demek istemiyorum. Gerçekten bir aydır çok savaş verdim bir tek bu kalmıştı.