2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet konuşamamak zor. Ama bu ilk 10 gün konuşmayınca daha hızlı iyileşiliyor. Annene de geçmiş olsun canım. Sen de dikkat et, genetik çünkü. Arada kontrol olmak gerek. :)
Çok teşekkürler. Evet ben de kontrol tahlili yaptırıyorum arada. Şükür şimdiye kadar bir şey çıkmadı.
İnşallah bir an önce iyileşir annen, bol bol dinlensin

Benim kızımın salyasini da azalttı ama uykulara gücü yetmedi zavallı taşın
İnşallah dişlerini rahat çıkartır da ben de her yerde överim. Hoşgeldin bu arada, bol bol yaz, severiz biz yeni yüzleri
Doğumun ne zaman oldu? Bebeğin kız mı erkek mi? İstersen biraz bilgi verebilirsin seni tanimamiz için

Farklı fikirde olmak zor, Allah kolaylık versin.

esin ne zaman ayirma taraftari?

zavallı taş

Canım geçmişe de baktım baya ama tam ne söylemişim bulamadım onu ben :))

Hoşgeldin :)
Ben de kızımda kullanıyorum kolyeyi, uykuya etkisi olmadı
Aynen biz yeni üyeleri severiz, hep yaz

Canım geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah. Eskilerin lafı var çocuk hasta ola ola büyür. Kendimize vicdan yapıyoruz ama biraz yersiz. Bizim elimizde değil bazı şeyler. Geçmiş olsun size de.

Kızlar burada birinizin tavsiyesiyle "Tombik ayı" serisinden Tombik ayı'nın yeni arkadaşı diye bir kitap aldım. Ege çok beğendi, sabahtan beri sayfa çevirmeye çalışıyor, resimlerine bakıyor :) Kim söylemişti hatırlamıyorum ama tavsiye için teşekkürler :) Biz de tavsiye ediyoruz :)

Eklentiler

• IMG_9643.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 50
Hosgel canım.Güzel haberler paylaşmanın dileğiyle diyelim o zaman.Kehribar kolyeyi ben de almak istiyorum ama eşim boğazına kaçar bişey olur diyor .Bir de bir yazi okumuştum doğal da olsa bebeğe ağrı kesici bir taş kullanmak doğru değil yazıyordu.Bakalım ikna edersem alicam bende

Kızlar bu demir hapı kabızlık yapıyor olabilir mi? Ege bir kaç gündür kakasını yapamıyor. Sağlık ocağınızın verdiği vegaferon kullanıyoruz. Bıraksam mı ilacı değiştirsem mi bilemedim.

Merhaba. Hoşgeldin . Kehribar kolye biz de almıştık gerçekten salya baya azaldı inş diş çıkarırken de etki eder :)

Evet canım yapıyormuş malesef. Ben onu hiç kullanmadım içerisinde paraben var. A AysheDuru purferro önermişti onu hiç bir eczanede bulamadık depolarda bile yok dediler. Doktorumuz başka bi ilaç verdi ona başlıycaz ismine hemen bakıcam.

Hosbuldum bunu duymamistim neden aceba bilen varsa bende bilgilenmis olurum .Kolye kisa zaten kizim farkinda degil henuz ve saglam duruyor suan koparamaya bilir fark etse bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…