- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Çok teşekkürler. Evet ben de kontrol tahlili yaptırıyorum arada. Şükür şimdiye kadar bir şey çıkmadı.Evet konuşamamak zor. Ama bu ilk 10 gün konuşmayınca daha hızlı iyileşiliyor. Annene de geçmiş olsun canım. Sen de dikkat et, genetik çünkü. Arada kontrol olmak gerek. :)
Benim kızımın salyasini da azalttı ama uykulara gücü yetmedi zavallı taşınMerhaba arkadaslar hamileligimin ortalarında takip etmeye başladım ama yazmak bugune nasipmis sizin yazdıklarınızdan çok şey ögrendim başta herkese cok tesekkur ederim ve hasta olan kuzulara acil şifalar diliyorum . Bu aralar okudugum kadariyla herkes cocugunun gece uykularindan muzdarip bende ayni durumdaydim ama sanirsam cozumunu buldum.Bi arkadasimin gecen yıl kızına kehribar kolyesi taktıgını gormustum ne icin taktigini sordugumda dis cıkarmasini kolaylastiriyor icerisinde dogal antibiyotik oldugunu , agriyi azalttigini ,dis cikarmayi kolaylastirdigini soylemisti ve gercekten kizi atessiz ve normal bir sekilde dişlerini cıkardi tabi ben ihtimal versemde belki de yapı meselesi de olabilir demistim boyle çıkarmasina. Kizimda salya akitmaya , surekli agzina birseyler goturmeye baslayinca ve en onemlisi gece uyumamaya baslayinca aklima geldi ve uyumamasini agrisina bagladim cunku gun icindede cok huzursuz olmaya baslamisti. Aldim kehribar kolyesini denemeye baslayali 10 gun oluyor ve gece saat basi uyanan kizim sadece 2 kere 3 kere uyanmaya ondada emip uyumaya basladi eskisi gibi yani ve salyasi yok denecek kadar azaldi kullanmadan once surekli Önünü ıslatıyordu salyasiyla. Onun uyumaması beni cok yormustu surekli uyku hali vardi. Sizin yazdıklarinızı gorunce kendi halim gozumun onune geliyor o yuzden bunu paylasmak istedim denemek isteyen olursa diye herkese sevgilerimle.
Farklı fikirde olmak zor, Allah kolaylık versin.Benim tavsiyem önce oda değişimi ve bir iki hafta sonra da uyku eğitimi. Genelde bu şekilde öneriliyor çünkü.
Evet 6 ay 1 yaş ayırmak için idealmis. Yalnız 7-9 ay arası anneyi kaybetme korkusu var. O zaman zor olur mu acaba bunu merak ediyorum.
Eşimle henüz ciddi ciddi konuşmadık ama pek ayırma yanlisi değil. Ikna etmem gerekecek.
Benim tavsiyem önce oda değişimi ve bir iki hafta sonra da uyku eğitimi. Genelde bu şekilde öneriliyor çünkü.
Evet 6 ay 1 yaş ayırmak için idealmis. Yalnız 7-9 ay arası anneyi kaybetme korkusu var. O zaman zor olur mu acaba bunu merak ediyorum.
Eşimle henüz ciddi ciddi konuşmadık ama pek ayırma yanlisi değil. Ikna etmem gerekecek.
Benim kızımın salyasini da azalttı ama uykulara gücü yetmedi zavallı taşın
İnşallah dişlerini rahat çıkartır da ben de her yerde överim. Hoşgeldin bu arada, bol bol yaz, severiz biz yeni yüzleri
Doğumun ne zaman oldu? Bebeğin kız mı erkek mi? İstersen biraz bilgi verebilirsin seni tanimamiz için
Farklı fikirde olmak zor, Allah kolaylık versin.
Ona kalsa 2 yaşını bekleyelim diyor:)esin ne zaman ayirma taraftari?
Canım geçmişe de baktım baya ama tam ne söylemişim bulamadım onu ben :))la rosa miydi acaba Ya?
Onların zaten ihtiyacı yok ki dik dik alıyorlar güneşi oh mis:))) Biz şimdi kış mevsimindeyiz kat kat giyiyir cocuk sadece yüzü ışık görüyor. Biz haftada iki ya da uc kere iki puf veriyoruz.
Yaz gelse de bebeleri biraz çimenlerin üzerine atsak ya nasıl hevesleniyorum...
Geçmiş olsun şimdi nasıl?
Hoşgeldin :)Merhaba arkadaslar hamileligimin ortalarında takip etmeye başladım ama yazmak bugune nasipmis sizin yazdıklarınızdan çok şey ögrendim başta herkese cok tesekkur ederim ve hasta olan kuzulara acil şifalar diliyorum . Bu aralar okudugum kadariyla herkes cocugunun gece uykularindan muzdarip bende ayni durumdaydim ama sanirsam cozumunu buldum.Bi arkadasimin gecen yıl kızına kehribar kolyesi taktıgını gormustum ne icin taktigini sordugumda dis cıkarmasini kolaylastiriyor icerisinde dogal antibiyotik oldugunu , agriyi azalttigini ,dis cikarmayi kolaylastirdigini soylemisti ve gercekten kizi atessiz ve normal bir sekilde dişlerini cıkardi tabi ben ihtimal versemde belki de yapı meselesi de olabilir demistim boyle çıkarmasina. Kizimda salya akitmaya , surekli agzina birseyler goturmeye baslayinca ve en onemlisi gece uyumamaya baslayinca aklima geldi ve uyumamasini agrisina bagladim cunku gun icindede cok huzursuz olmaya baslamisti. Aldim kehribar kolyesini denemeye baslayali 10 gun oluyor ve gece saat basi uyanan kizim sadece 2 kere 3 kere uyanmaya ondada emip uyumaya basladi eskisi gibi yani ve salyasi yok denecek kadar azaldi kullanmadan once surekli Önünü ıslatıyordu salyasiyla. Onun uyumaması beni cok yormustu surekli uyku hali vardi. Sizin yazdıklarinızı gorunce kendi halim gozumun onune geliyor o yuzden bunu paylasmak istedim denemek isteyen olursa diye herkese sevgilerimle.
Canım geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah. Eskilerin lafı var çocuk hasta ola ola büyür. Kendimize vicdan yapıyoruz ama biraz yersiz. Bizim elimizde değil bazı şeyler. Geçmiş olsun size de.Çok sağolun hanımlar,çok zor bir geceydi, ateşi düşmedi ve çok fena ağlama krizine girdi, ilk doğduğu anki ağlaması gibi . Oğlumu bir daha böyle görmemiştim. Tekrar apar topar hastaneye gittik idrar tahlili yaptırdık, eve geçtik tekrardan, bu arada dün çocuk dr una gitmiştik cildinde kızarıklık vardı geçmeyen. Mantar demişti dr, verdigi mantar kremini kullanmıştık gece daha kötü oldu lezyonlar, bu gün cildiyeye randevu alıp gittik meğer Atopik egzamaymış, kuru hassas bir cildi varmış. Eğer cildiyeye gitmeyip mantar kremine devam etseydim mahvolacakti oğlusun cildi. İki günde 4 kez hastane, 1 kez de sağlık ocağı gördük. Neyse iyi haber sabah tekrar calpol verdik ve ateşi düştü. Rabbim hepimizin yavrularını korusun, iyi drlarla karşılaştırsın. Dünden beri vicdanım rahat değildi çocuğu mantar ettim diye bir de bu ateş olayı geçti gitti çok şükür
Hosgel canım.Güzel haberler paylaşmanın dileğiyle diyelim o zaman.Kehribar kolyeyi ben de almak istiyorum ama eşim boğazına kaçar bişey olur diyor .Bir de bir yazi okumuştum doğal da olsa bebeğe ağrı kesici bir taş kullanmak doğru değil yazıyordu.Bakalım ikna edersem alicam bendeMerhaba arkadaslar hamileligimin ortalarında takip etmeye başladım ama yazmak bugune nasipmis sizin yazdıklarınızdan çok şey ögrendim başta herkese cok tesekkur ederim ve hasta olan kuzulara acil şifalar diliyorum . Bu aralar okudugum kadariyla herkes cocugunun gece uykularindan muzdarip bende ayni durumdaydim ama sanirsam cozumunu buldum.Bi arkadasimin gecen yıl kızına kehribar kolyesi taktıgını gormustum ne icin taktigini sordugumda dis cıkarmasini kolaylastiriyor icerisinde dogal antibiyotik oldugunu , agriyi azalttigini ,dis cikarmayi kolaylastirdigini soylemisti ve gercekten kizi atessiz ve normal bir sekilde dişlerini cıkardi tabi ben ihtimal versemde belki de yapı meselesi de olabilir demistim boyle çıkarmasina. Kizimda salya akitmaya , surekli agzina birseyler goturmeye baslayinca ve en onemlisi gece uyumamaya baslayinca aklima geldi ve uyumamasini agrisina bagladim cunku gun icindede cok huzursuz olmaya baslamisti. Aldim kehribar kolyesini denemeye baslayali 10 gun oluyor ve gece saat basi uyanan kizim sadece 2 kere 3 kere uyanmaya ondada emip uyumaya basladi eskisi gibi yani ve salyasi yok denecek kadar azaldi kullanmadan once surekli Önünü ıslatıyordu salyasiyla. Onun uyumaması beni cok yormustu surekli uyku hali vardi. Sizin yazdıklarinızı gorunce kendi halim gozumun onune geliyor o yuzden bunu paylasmak istedim denemek isteyen olursa diye herkese sevgilerimle.
Merhaba. Hoşgeldin . Kehribar kolye biz de almıştık gerçekten salya baya azaldı inş diş çıkarırken de etki eder :)Merhaba arkadaslar hamileligimin ortalarında takip etmeye başladım ama yazmak bugune nasipmis sizin yazdıklarınızdan çok şey ögrendim başta herkese cok tesekkur ederim ve hasta olan kuzulara acil şifalar diliyorum . Bu aralar okudugum kadariyla herkes cocugunun gece uykularindan muzdarip bende ayni durumdaydim ama sanirsam cozumunu buldum.Bi arkadasimin gecen yıl kızına kehribar kolyesi taktıgını gormustum ne icin taktigini sordugumda dis cıkarmasini kolaylastiriyor icerisinde dogal antibiyotik oldugunu , agriyi azalttigini ,dis cikarmayi kolaylastirdigini soylemisti ve gercekten kizi atessiz ve normal bir sekilde dişlerini cıkardi tabi ben ihtimal versemde belki de yapı meselesi de olabilir demistim boyle çıkarmasina. Kizimda salya akitmaya , surekli agzina birseyler goturmeye baslayinca ve en onemlisi gece uyumamaya baslayinca aklima geldi ve uyumamasini agrisina bagladim cunku gun icindede cok huzursuz olmaya baslamisti. Aldim kehribar kolyesini denemeye baslayali 10 gun oluyor ve gece saat basi uyanan kizim sadece 2 kere 3 kere uyanmaya ondada emip uyumaya basladi eskisi gibi yani ve salyasi yok denecek kadar azaldi kullanmadan once surekli Önünü ıslatıyordu salyasiyla. Onun uyumaması beni cok yormustu surekli uyku hali vardi. Sizin yazdıklarinızı gorunce kendi halim gozumun onune geliyor o yuzden bunu paylasmak istedim denemek isteyen olursa diye herkese sevgilerimle.
Evet canım yapıyormuş malesef. Ben onu hiç kullanmadım içerisinde paraben var. A AysheDuru purferro önermişti onu hiç bir eczanede bulamadık depolarda bile yok dediler. Doktorumuz başka bi ilaç verdi ona başlıycaz ismine hemen bakıcam.Kızlar bu demir hapı kabızlık yapıyor olabilir mi? Ege bir kaç gündür kakasını yapamıyor. Sağlık ocağınızın verdiği vegaferon kullanıyoruz. Bıraksam mı ilacı değiştirsem mi bilemedim.
Hosbuldum bunu duymamistim neden aceba bilen varsa bende bilgilenmis olurum .Kolye kisa zaten kizim farkinda degil henuz ve saglam duruyor suan koparamaya bilir fark etse bileHosgel canım.Güzel haberler paylaşmanın dileğiyle diyelim o zaman.Kehribar kolyeyi ben de almak istiyorum ama eşim boğazına kaçar bişey olur diyor .Bir de bir yazi okumuştum doğal da olsa bebeğe ağrı kesici bir taş kullanmak doğru değil yazıyordu.Bakalım ikna edersem alicam bende
Geceleri çıkartıyor musunuz ?Hosbuldum bunu duymamistim neden aceba bilen varsa bende bilgilenmis olurum .Kolye kisa zaten kizim farkinda degil henuz ve saglam duruyor suan koparamaya bilir fark etse bile
Hosbuldum . Ins umitliyim benMerhaba. Hoşgeldin . Kehribar kolye biz de almıştık gerçekten salya baya azaldı inş diş çıkarırken de etki eder :)
Ilk gunler cikariyordum ama artik cikarmiyorumGeceleri çıkartıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?