Yaa kızlar kızımda son günlerde boynunda ve dirseklerin iç kısımlarında kızarıklıklar vardı.Ben de kendimce krem falan sürerek geçirmeyi denedim,geçmedi üstelik artmaya başladı. Normalde cuma günü doktor kontrolümüz vardı ama ben bir an önce doktora gitmek istedim ,dün gittik ama elimiz boş döndük bu konuyla ilgili.Atopik dermatit dedi doktor sadece banyo şampuanı ve sabununu değiştirmemi söyledi , bir marka önerdi.Ben peki 15 gün sonra falan gelelim mi dediğimdeyse yok bidahaki ay gelin gerek yok dedi. Eğer geçmezse dermatoloğa yönlendiririm,hatta belki alerji testi yapılması gerekebilir falan dedi. İçime sinmedi,niye bekliyorum ki,niye hemen dermatoloğa yönlendirmediki.BU kadar rahat olunur mu,yoksa ben mi fazla aceleciyim. Nette okuduğum kadarıyla dermatolog hafif kortizonlu kremler veriyor,o an için geçiyor ama tekrarlıyormuş,mutlaka altında yatan alerji sebebinin bulunması ve önlem alınması gerektiği yazıyor. Sorum şu önce dermatoloğa götüreyim mi,direk çocuk alerjisi bölümüne mi götürsem.