2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İyi Çok şükür. Atopik dermatit için hangi markayı önerdi?
Hipokort diye bir krem ve bir de nemlendirici verdi eczane akşama getirecek onun adını hatırlamıyorum kağıt eczacıda kaldı..

Bizim de öyle ama ben çok üşeniyorum nasıl gece kalkıp gidip emzireceğim diye. Bir de biz bu konularda eşimle hep zıt düşüyoruz. Bir de onu ikna etme aşaması geçiriyorum.
Yedice oyuncağı tavsiye eden kimdi?cingirak yaptırdım çok memnun kaldım.Teşekkür ediyorum.Hem güzel bir anı hem doğal diş kasiyici buldum sayesinde :)
Ben etmiştim. Rica ederim :) Beğenmene sevindim. Hazırlardan mi aldın yoksa özel mi yaptırdın?
Ben hazırlardan aldım.
Bizimki de influenza virüsüymüş A AysheDuru siz hangi ilaçları kullanmıştınız
Geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatirsiniz

Anısı da olsun diye ismine özel yaptırdım :) tekrardan teşekkürler .

Amin cnm,, inşallah :) yeşilköye gidiyo musunuz? Biz bu yaz röneparkı çok sevdik, önümüzdeki yaz da Allah izin verirse haftada 2-3 gideriz diye hayal ediyorum :)
Canım evet Yeşilköy'e çok sık gidiyoruz. Ege'nin ilk gezdiği yerlerden biri Rönepark. :) Seneye daha da sık gideriz inşallah. Ben bir de Florya sahili ve sosyal tesisleri çok beğeniyorum. Hem deniz hem yeşillik bir arada. :)

Biz benzer sorun yaşadık yüzünde başlayıp boynuna doğru devam ediyordu aynı zamanda kakada kan da çıkmıştı. Alerjiden şüphelenildi o yüzden direk. Bu esnada doktor coresatin pembe vermişti kabaran bölgeler için onu kullandık söndürüyor ama etkisi geçince geri kabarıyor dediğin gibi sebep önemli. Ama bi süre sonra cilt pürüzsüzleşti kaka normale döndü. Alerji ihtimalleri ortadan kalktı. Döküntü gibi olmasa da tam olarak cilt hala çok hassa en ufak şey de kızarıp kabarıyor. Kuruluk da çok etkiliyor ben babe nin nemlendiricisini kullanıyorum nispeten iyi geliyor. Eğer uzın süredir devam etmiyorsa bu durum bir süre takip etmeni öneririm tabi artıp yayılırsa mutlaka götürürsün doktora . Çünkü bizimki gibi geçici alerjik bir durum olabilir

Çok sevindim. Allah bir daha düşürmesin hastanelere. Annen de sağlığına kavuşsun bir an önce. Benim annem de troid yüzünden ameliyat olmuştu, cok zor konuşamamak. Allah sabır versin annene.
Evet konuşamamak zor. Ama bu ilk 10 gün konuşmayınca daha hızlı iyileşiliyor. Annene de geçmiş olsun canım. Sen de dikkat et, genetik çünkü. Arada kontrol olmak gerek. :)

Ben o yüzden uyku eğitimiyle ayıracağım. Gerçi daha karar veremedim önce uyku eğitimi sonra oda değişimi mi yoksa ikisi birlikte mi diye. Benim de eşim sıcak bakmıyordu. Sonra bir gün araştırmış, 6 aydan sonra ayırmak daha zor olur diye de okumuş, sonra geldi ne zaman istersen ayirabiliriz odasını dedi. Eğer eşin uzun süre aynı odada yatmayı destekleyen biri değilse buradan vurabilirsin, şu aralar ayırdık ayırdık sonra direnecek diyebilirsin.

Merhaba arkadaslar hamileligimin ortalarında takip etmeye başladım ama yazmak bugune nasipmis sizin yazdıklarınızdan çok şey ögrendim başta herkese cok tesekkur ederim ve hasta olan kuzulara acil şifalar diliyorum . Bu aralar okudugum kadariyla herkes cocugunun gece uykularindan muzdarip bende ayni durumdaydim ama sanirsam cozumunu buldum.Bi arkadasimin gecen yıl kızına kehribar kolyesi taktıgını gormustum ne icin taktigini sordugumda dis cıkarmasini kolaylastiriyor icerisinde dogal antibiyotik oldugunu , agriyi azalttigini ,dis cikarmayi kolaylastirdigini soylemisti ve gercekten kizi atessiz ve normal bir sekilde dişlerini cıkardi tabi ben ihtimal versemde belki de yapı meselesi de olabilir demistim boyle çıkarmasina. Kizimda salya akitmaya , surekli agzina birseyler goturmeye baslayinca ve en onemlisi gece uyumamaya baslayinca aklima geldi ve uyumamasini agrisina bagladim cunku gun icindede cok huzursuz olmaya baslamisti. Aldim kehribar kolyesini denemeye baslayali 10 gun oluyor ve gece saat basi uyanan kizim sadece 2 kere 3 kere uyanmaya ondada emip uyumaya basladi eskisi gibi yani ve salyasi yok denecek kadar azaldi kullanmadan once surekli Önünü ıslatıyordu salyasiyla. Onun uyumaması beni cok yormustu surekli uyku hali vardi. Sizin yazdıklarinızı gorunce kendi halim gozumun onune geliyor o yuzden bunu paylasmak istedim denemek isteyen olursa diye herkese sevgilerimle.

Benim tavsiyem önce oda değişimi ve bir iki hafta sonra da uyku eğitimi. Genelde bu şekilde öneriliyor çünkü.
Evet 6 ay 1 yaş ayırmak için idealmis. Yalnız 7-9 ay arası anneyi kaybetme korkusu var. O zaman zor olur mu acaba bunu merak ediyorum.
Eşimle henüz ciddi ciddi konuşmadık ama pek ayırma yanlisi değil. Ikna etmem gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…