2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

insallah basarili olursun ve sutun artar canim

evde yokuuuuuuz de bence arayanlara :))

Benimki başka hiçbir yerde yatmadigi için haberi yok düz yerde uyumak diye bir şeyin var olduğundan
Bizim için olmazsa olmaz yani reflü yatağı. Bebekten bebeğe değişiyor her şey.
Annesinin uğraşıyla hiçbir şeyi kalmayacak Ege'nin

Hahaha o da bir üst level yani :)

Kızlar siz bebişlerle nasıl vakit geçiriyosunuz?
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
Konuşuyorum devamlı ama sanki ikimizde sıkıldık artık :)
Başka aktivitelere ihtiyacımız var.fikirlerinizi bekliyoruz..

Babamız götürdü simdi bu üçüncü dr bakalım ne diyecek küçük bende kızım babada ayrı odalardayız evi havalandıriyorun filan
Bebekler cocuklar hasta olmasınlar yaa
Biz de öyle yapmıştık.. Ayşe uzun süre babasıyla kaldı mecbur.. birbirlerini de uyandırıyorlardı öksürüp zaten.. şimdi yatağına geçti ama uyur gezer gibi anlamsız bir saatte benim ya da babasının koynunda bulabiliyoruz hala :) Allah yardımcıları olsun.. bizim de tabi..

Benimki herşeyi yemeye çalışıp kendi kendine sinirleniyor canım.. o yüzden şimdilik nesneli oyunlar oynayamıyoruz fazla.. teyzesi zaten mütemadiyen konuşuyor, susma tuşu yok malesef.. bu da bütün gün onu dinliyor zavallı..:))

Egzersiz yapıyoruz, oyun halisinda oynuyor, şarkı söylüyorum, kitap okuyorum, çıngıraklarıyla oyuncaklarıyla oynuyor. Yetmediği yerde tekrarlıyorum bazılarını

Mert'te çok sinirleniyor yahu sinir hastası olacaksın diye kızıyoruz. Umarım bu sinirlerii geçicidir :)

Merhabaaaa :)
Çok yazamadığım doğrudur ama sizin yeriniz bende ayrı :)
Zaman ne çabuk geçiyor bebeklerimiz 4 aylık oldular :)
Ben yarı zamanlı işe başladım bile. Tam bir ay oldu. Babaannesi dedesi evde. Süt bırakıyorum eve. Yetişmediği yerde bazen mamada alıyor minnoşum.
Kuzum maşallah neşeli mutlu bir bebek. Sürekli konuşulmak istiyor. Bazen de etrafıyla ilgilenir, ellerine bakar, kendi kendine sesler çıkarır, naralar atar. Ama rahatsızlığı varsa ilgi bekler, gezmek ister. Sanırım erken diş çıkartacak. Son bir haftadır onun huzursuzluğunu yaşıyor. Atlattığı perianal apse rahatsızlığından dolayı küvet banyolarına çok alışık. Suyun içinde dakikalarca keyif yapar. Bende ona şarkılar söylerim küvetin başında :) Bu arada o hastalığı nüks etmedi çok şükür. Ama bizde alışkanlık oldu. Küvet banyolarına devam ediyoruz.
Ben ayağımda bebek sallamayı çok severim. Ama benim miniğim pek sevmedi sallanmayı. Eğer bir rahatsızlığı yoksa kendi kendine uyumayı tercih ediyor. Ben hep merak ederdim. Bazı bebekler nasıl kendi kendine uyuyabiliyor diye. Çünkü büyük oğlumu uyutmak için saatlerimizi verirdik.
Bizden böyle arkadaşlar. Çok şükür herşey yolunda. Rabbime her gün şükrediyorum. Onu bize verdiği için.
Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın

Egzersiz yapıyoruz, oyun halisinda oynuyor, şarkı söylüyorum, kitap okuyorum, çıngıraklarıyla oyuncaklarıyla oynuyor. Yetmediği yerde tekrarlıyorum bazılarını
Aşağı yukarı aynı :) Haa farklı olarak beşinci sınıfa giden oğlumdan tekrarlarını sesli olarak kardeşine yapmasını rica ediyorum. İyi tarafına gelirse yapıyor. Kuzu da ne anlıyorsa artık abisine kakır kakır gülüyor

bizim büyükler de yanımızda değil,esim tüm gün izin aldı kızımla o ilgilendi yoksa çok zorlanırdim yardımcı ablamız vardı hergun gelen onun da esi kaza geçirdi gelemiyor
Yani gerçekten Allah hem o yavrularin hem de biz anne babalarının oZellikle gurbette olanların yardımcısı olsun

Çok sağol canım benim, ben de bu konuda aklımda bişey kalmasın istiyorum, elimden geleni yapayım da yoksa biliyorum aşırı vicdan yapıyorum bu konuda bu benim seçimim olmasa bile. Deniycem ben de , inşallah işe yarar.

Canım geçmişi okurken gördüm,öncelikle geçmiş olsun, bugün biz de aynı tanıyı aldık -atopik egzama- benim doktorum banyo sabununu değiştirip banyodan sonra vücudu nemlendirmek için bioderma nın ürünlerini önerdi. Ancak bu beni tatmin etmedi, sonuçta bioderma bana kozmetik içerikli gibi geliyor, yani egzama olsa bi kaç yerde olur bu kadar hızlı yayılmaz kesin oryada alerjen bir sebep var bence. Yarın çocuk alerji uzmanına gidicem . Sana doktorun ilaç verdi mi , verdiyse hangi ilacı verdi, ne söyledi paylaşır mosın benimle.

prima nin külot bezini kullanan var mi kizlar?
reklamlarda goruyorum hep,rahat gibi geliyor da merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…