Yoğun bir gündü yeni oturuyorum. Sabah gözlerimi açtığımda bir mesajla uyandım saat 12 de sendeyim diye. Nasıl fırladım yataktan doruğu okula gönder kahvaltı yap evi toparla ikramlık bişeyler hazırla denizi doyur oynat uyut oyala kucağında tut iki dk yalnız bırak gir mutfağa ıngaaaaaa sesi gelince tekrar içeriye koş. En son üstünü başını değiş saçını topla dindon zil sesi. Bugün extra bir huysuz deniz bey. Şimdi uyudu attım kendimi koltuğun üstüne biraz dinlenip masayı kaldırıcam. Neyse bugünde böyle bitti demeyi çok isterdim çünkü gece geliyor ve gün yeni başlıyor aslında:)zeyno_82 ben kosaca anlatayım ama en doğrusu google yaz videolu anlatımı var. Sadece beslenme kateterini alıyorsun netten. İnce ucunu göğsüne bantla yapıştır diğer ucunuda biberonun emzik kısmındaki delikten geçirip kapağını kapat. Zaten memeyi tutturmak önemli tuttuysa emmeye başlayınca hemen geliyor biberondaki süt. Bugün yoğunluktan tekrar deneyemedim ama yarın ısrarla başlıyorum. B bursa_83 relaktasyon meme reddinden çok azalan sütü arttırmak için. Deniz memeyi bıraktı dr bir dene dedi. Süt azsa bile emdikçe çoğalacaktır dedi. Deniyoruz bakalım memeyi tutturmak zor oluyor ama son şansım bu. Geriye dönüp baktığımda keşke şunuda yapsaydım bunuda deneseydim demek istemiyorum. Gerçekten bir aydır çok savaş verdim bir tek bu kalmıştı.
Oyy resmen okurken hızlı ve telaşlı bir şekilde okudum
Bu aralar hiç misafir gelsin istemiyorum ya
Gelicez gelicez diyip duruyolar daha çok geriyolar insanı :) ev aldı başını gitti zaten.evimi topluyum,çocuk mu bakıyım,ikrammı hazırlayım.
En iyisi kimse gelmesin sadece yatıyım
Benimki başka hiçbir yerde yatmadigi için haberi yok düz yerde uyumak diye bir şeyin var olduğundanG gunesli gunler B bursa_83Gretchen Grundler sağolun kızlar ben de 2 yaşına kadar kullanılmıyor diye biliyorum da bir arkadaşla konuştum şimdi 5 aylik olmuş artık yastıkla yatır dedi ondan bi danışayim dedim. Bu arada benimki reflu yastigini hiç bi zaman sevmedi ya boşuna aldigimiz 47384798630946 şeyden biri
Annesinin uğraşıyla hiçbir şeyi kalmayacak Ege'ninCanım son doktor kontrolünde doktor tedaviye çok iyi yanıt vermiş, çok az bir şey kalmış dedi :) Baya rahatladım ben de ama 2-3 ay daha devam edicem. Yalnız büyükçe egzersizlerini yaptırmak zorlaşıyor, kafasıyla falan baya direnç gösteriyor. Artık şarkılarla oyuncaklarla kandırmaya çalışıyorum. Erken fark edildiği çok iyi oldu, şuan yeni başlıyor olsaymışız baya zor olucaktı her şey. Ege bey izin verirse yakında atlatıcaz inşallah :)
Benim eşim biraz pimpirikli ondan sanırım:)))Ben ilerde çok daha zor olacak diye ikna ettim bide onlara ne ki gece kalkıp gidecek olan sensin o seni ikna etmeli ne ilginç kocalarımız var :)
Hahaha o da bir üst level yani :)Cok tesekkurler uyku egitimine az kaldı bir de kaarar verebilsem.
Insallah teyzesi yaa icime bir umut doguyor gibi oluyor sonra hemen pesimist style devam.
O baş agrıları ne zaman yakamizdsn düsecek acaba. Biz de benzeri bir gece gecirdik
Allah gülmekten ayırmasın hasta olmasınlar yeter ki ama az daha iyusalar noluuurrrr
Şu mesajı okuduguma ne kadar sevindim anlatamam. Dilerim bu sefer saglikla bebegini kucağına alırsın. Masallah size.
Çok gecmis olsun ya kıyamam. Neyseki daha iyisiniz insallah tekrar etmez.
Benim esim de ne zaman ücümüz beraber yatmaya başlıcaz diyor. Bir yaşına gelince onu ezmem dimi diyorbaşına geleceklerden haberi yok
evde yokuuuuuuz de bence arayanlara :))
Biz de öyle yapmıştık.. Ayşe uzun süre babasıyla kaldı mecbur.. birbirlerini de uyandırıyorlardı öksürüp zaten.. şimdi yatağına geçti ama uyur gezer gibi anlamsız bir saatte benim ya da babasının koynunda bulabiliyoruz hala :) Allah yardımcıları olsun.. bizim de tabi..Babamız götürdü simdi bu üçüncü dr bakalım ne diyecek küçük bende kızım babada ayrı odalardayız evi havalandıriyorun filan
Bebekler cocuklar hasta olmasınlar yaa
Benimki herşeyi yemeye çalışıp kendi kendine sinirleniyor canım.. o yüzden şimdilik nesneli oyunlar oynayamıyoruz fazla.. teyzesi zaten mütemadiyen konuşuyor, susma tuşu yok malesef.. bu da bütün gün onu dinliyor zavallı..:))Kızlar siz bebişlerle nasıl vakit geçiriyosunuz?
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
Konuşuyorum devamlı ama sanki ikimizde sıkıldık artık :)
Başka aktivitelere ihtiyacımız var.fikirlerinizi bekliyoruz..
Çok samimi bi ses tonuyla " ay tüh evde değiliz canım yaaa.ama mutlaka bekliyorum bak ne zaman isterseniz gelin "( çok kötüyüm)
Egzersiz yapıyoruz, oyun halisinda oynuyor, şarkı söylüyorum, kitap okuyorum, çıngıraklarıyla oyuncaklarıyla oynuyor. Yetmediği yerde tekrarlıyorum bazılarınıKızlar siz bebişlerle nasıl vakit geçiriyosunuz?
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
Konuşuyorum devamlı ama sanki ikimizde sıkıldık artık :)
Başka aktivitelere ihtiyacımız var.fikirlerinizi bekliyoruz..
Mert'te çok sinirleniyor yahu sinir hastası olacaksın diye kızıyoruz. Umarım bu sinirlerii geçicidir :)Benimki herşeyi yemeye çalışıp kendi kendine sinirleniyor canım.. o yüzden şimdilik nesneli oyunlar oynayamıyoruz fazla.. teyzesi zaten mütemadiyen konuşuyor, susma tuşu yok malesef.. bu da bütün gün onu dinliyor zavallı..:))
Hangi. Mamayı kullanıyorsun canımTabi mamaların içindede bir sürü vitamin var.bizimkinin içinde omegada var.
Ben sorarım doktora canım çok sağol.
Aşağı yukarı aynı :) Haa farklı olarak beşinci sınıfa giden oğlumdan tekrarlarını sesli olarak kardeşine yapmasını rica ediyorum. İyi tarafına gelirse yapıyor. Kuzu da ne anlıyorsa artık abisine kakır kakır gülüyorEgzersiz yapıyoruz, oyun halisinda oynuyor, şarkı söylüyorum, kitap okuyorum, çıngıraklarıyla oyuncaklarıyla oynuyor. Yetmediği yerde tekrarlıyorum bazılarını
Biz de öyle yapmıştık.. Ayşe uzun süre babasıyla kaldı mecbur.. birbirlerini de uyandırıyorlardı öksürüp zaten.. şimdi yatağına geçti ama uyur gezer gibi anlamsız bir saatte benim ya da babasının koynunda bulabiliyoruz hala :) Allah yardımcıları olsun.. bizim de tabi..
Çok sağol canım benim, ben de bu konuda aklımda bişey kalmasın istiyorum, elimden geleni yapayım da yoksa biliyorum aşırı vicdan yapıyorum bu konuda bu benim seçimim olmasa bile. Deniycem ben de , inşallah işe yarar.Yoğun bir gündü yeni oturuyorum. Sabah gözlerimi açtığımda bir mesajla uyandım saat 12 de sendeyim diye. Nasıl fırladım yataktan doruğu okula gönder kahvaltı yap evi toparla ikramlık bişeyler hazırla denizi doyur oynat uyut oyala kucağında tut iki dk yalnız bırak gir mutfağa ıngaaaaaa sesi gelince tekrar içeriye koş. En son üstünü başını değiş saçını topla dindon zil sesi. Bugün extra bir huysuz deniz bey. Şimdi uyudu attım kendimi koltuğun üstüne biraz dinlenip masayı kaldırıcam. Neyse bugünde böyle bitti demeyi çok isterdim çünkü gece geliyor ve gün yeni başlıyor aslında:)zeyno_82 ben kosaca anlatayım ama en doğrusu google yaz videolu anlatımı var. Sadece beslenme kateterini alıyorsun netten. İnce ucunu göğsüne bantla yapıştır diğer ucunuda biberonun emzik kısmındaki delikten geçirip kapağını kapat. Zaten memeyi tutturmak önemli tuttuysa emmeye başlayınca hemen geliyor biberondaki süt. Bugün yoğunluktan tekrar deneyemedim ama yarın ısrarla başlıyorum. B bursa_83 relaktasyon meme reddinden çok azalan sütü arttırmak için. Deniz memeyi bıraktı dr bir dene dedi. Süt azsa bile emdikçe çoğalacaktır dedi. Deniyoruz bakalım memeyi tutturmak zor oluyor ama son şansım bu. Geriye dönüp baktığımda keşke şunuda yapsaydım bunuda deneseydim demek istemiyorum. Gerçekten bir aydır çok savaş verdim bir tek bu kalmıştı.
Canım geçmişi okurken gördüm,öncelikle geçmiş olsun, bugün biz de aynı tanıyı aldık -atopik egzama- benim doktorum banyo sabununu değiştirip banyodan sonra vücudu nemlendirmek için bioderma nın ürünlerini önerdi. Ancak bu beni tatmin etmedi, sonuçta bioderma bana kozmetik içerikli gibi geliyor, yani egzama olsa bi kaç yerde olur bu kadar hızlı yayılmaz kesin oryada alerjen bir sebep var bence. Yarın çocuk alerji uzmanına gidicem . Sana doktorun ilaç verdi mi , verdiyse hangi ilacı verdi, ne söyledi paylaşır mosın benimle.Çok sağolun hanımlar,çok zor bir geceydi, ateşi düşmedi ve çok fena ağlama krizine girdi, ilk doğduğu anki ağlaması gibi . Oğlumu bir daha böyle görmemiştim. Tekrar apar topar hastaneye gittik idrar tahlili yaptırdık, eve geçtik tekrardan, bu arada dün çocuk dr una gitmiştik cildinde kızarıklık vardı geçmeyen. Mantar demişti dr, verdigi mantar kremini kullanmıştık gece daha kötü oldu lezyonlar, bu gün cildiyeye randevu alıp gittik meğer Atopik egzamaymış, kuru hassas bir cildi varmış. Eğer cildiyeye gitmeyip mantar kremine devam etseydim mahvolacakti oğlusun cildi. İki günde 4 kez hastane, 1 kez de sağlık ocağı gördük. Neyse iyi haber sabah tekrar calpol verdik ve ateşi düştü. Rabbim hepimizin yavrularını korusun, iyi drlarla karşılaştırsın. Dünden beri vicdanım rahat değildi çocuğu mantar ettim diye bir de bu ateş olayı geçti gitti çok şükür
Hangi. Mamayı kullanıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?