Benimki herşeyi yemeye çalışıp kendi kendine sinirleniyor canım.. o yüzden şimdilik nesneli oyunlar oynayamıyoruz fazla.. teyzesi zaten mütemadiyen konuşuyor, susma tuşu yok malesef.. bu da bütün gün onu dinliyor zavallı..:))
Egzersiz yapıyoruz, oyun halisinda oynuyor, şarkı söylüyorum, kitap okuyorum, çıngıraklarıyla oyuncaklarıyla oynuyor. Yetmediği yerde tekrarlıyorum bazılarını
prima nin külot bezini kullanan var mi kizlar?
reklamlarda goruyorum hep,rahat gibi geliyor da merak ettim.
Bende merak ediyorum.kullanışlı rahat görünüyor.takipteyim
Eylul annelerinde kullanan var.cok memnun..7 kilodan itibarenmisprima nin külot bezini kullanan var mi kizlar?
Aklima geldi bazen sırtım ağrıdığında yatağa yatıyorum Defne'yi havaya kaldırıyorum sağa sola aşağı yukarı oynatıyorum çok seviyor. Kolum yorulunca da dizilerimi karnıma çekiyorum, kızı dizlerimin alt kısmına koyuyorum tekerlemeler eşliğinde indirip kaldırıyorum onu da çok seviyor.Bende konuşup şarkı söylüyorum.oyun halımız yok ama dönencesine bakmayı seviyor.çıngırakları tutturuyorum eline.ama hemen bırakıyor elinden.daha oyuncak tutamıyoruz.
Bugün dans ettik,havalarda uçurdum biraz güldü hoşuna gitti :)
Ben de dün gittim o filme eğlenceliydi gerçekten :)kizlar yazmayi unuttum. birkac saat de olsa kafa dagitmak icin "aile arasinda" ya gidebilirsiniz,gulse birsel in filmi
Canım onları da not ettim :) Alıcam onları da. Çok saol tavsiye için :))
Merhabaaaa :)
Çok yazamadığım doğrudur ama sizin yeriniz bende ayrı :)
Zaman ne çabuk geçiyor bebeklerimiz 4 aylık oldular :)
Ben yarı zamanlı işe başladım bile. Tam bir ay oldu. Babaannesi dedesi evde. Süt bırakıyorum eve. Yetişmediği yerde bazen mamada alıyor minnoşum.
Kuzum maşallah neşeli mutlu bir bebek. Sürekli konuşulmak istiyor. Bazen de etrafıyla ilgilenir, ellerine bakar, kendi kendine sesler çıkarır, naralar atar. Ama rahatsızlığı varsa ilgi bekler, gezmek ister. Sanırım erken diş çıkartacak. Son bir haftadır onun huzursuzluğunu yaşıyor. Atlattığı perianal apse rahatsızlığından dolayı küvet banyolarına çok alışık. Suyun içinde dakikalarca keyif yapar. Bende ona şarkılar söylerim küvetin başında :) Bu arada o hastalığı nüks etmedi çok şükür. Ama bizde alışkanlık oldu. Küvet banyolarına devam ediyoruz.
Ben ayağımda bebek sallamayı çok severim. Ama benim miniğim pek sevmedi sallanmayı. Eğer bir rahatsızlığı yoksa kendi kendine uyumayı tercih ediyor. Ben hep merak ederdim. Bazı bebekler nasıl kendi kendine uyuyabiliyor diye. Çünkü büyük oğlumu uyutmak için saatlerimizi verirdik.
Bizden böyle arkadaşlar. Çok şükür herşey yolunda. Rabbime her gün şükrediyorum. Onu bize verdiği için.
Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın
Küçük vak vak serisinde uyku zamanını beğenmedimMutella haberin olsun istedim. Uyumak istemeyen küçük vak vak sürekli birşeyleri canavara benzetip korkuyor, annesi de ona onların canavar değil ateşböceği, baykuş....vs olduğunu anlatıyor her defasında. Çocuklara gece korkusunu öğretecek gibi geldi bana.
Canım emekleme ve sıralamaya başladıkları dönemlerde zaptetmek çok zor oluyor ben 2-3 ay ayakta bezlediğimş bilirim o dönem için düşünülebilir.reklamlarda bezden kaciyor ya bebekler
Canavar yerine ne diyosun. mesela?Rica ederim canım .
Ne kadar içten ve güzel bir mesaj olmuş . Sık yazmasanda samimiyetin ortada arkadaşım. Bebeğinin sağlığına kavuşmasına çok sevindim. Allah tüm evlatlarımıza sağlık sıhhat ve huzur versininşallah.
Canım ben canavar kısmını değiştirip uyarlayıp okuyorum genelde.
Benimki çıngırakları da yiyorBende konuşup şarkı söylüyorum.oyun halımız yok ama dönencesine bakmayı seviyor.çıngırakları tutturuyorum eline.ama hemen bırakıyor elinden.daha oyuncak tutamıyoruz.
Bugün dans ettik,havalarda uçurdum biraz güldü hoşuna gitti :)
Tahmin etmiştim çünkü çok fena salgın vargeçmiş olsun cnm. Biz enfluvir kullandık virüs için. Enfeksiyondan dolayı makrol; ayrıca bricanyl + sekrol. Günde 4 kere de buhar verildi. Ventulin + floxide + antrovent şeklinde. Ayrıca bütün aile bireyleri ve bakıcı da enfluvir tablet kullanıcak dedi doktor. Hepimiz 5 gün kullandık. Sizinki erken belli olmuş Allahtan. Bizimki anca son testte pozitif çıkınca anlaşıldı. İnşallah daha çabuk atlatırsınız. Bol sıvı tüketsin büyüğün bir de.. onun da çok faydası olacaktır..
Ben büyükte kullanmıştım da değiştirmesi sıkıntılı gelmişti, ilk pakette vazgeçtim direk :)prima nin külot bezini kullanan var mi kizlar?
Bütün aileye yayılacak, tekrar ona bile dönebilir dedi bize cnm. Eve giren her yetişkin kullansın, izole olun, dışarı çıkarmayın ve yıkamayın dedi. Tabi bizde asıl Duru ilaç kullandığı ve ben de zaten onu emzirdiğim için benim de kullanmam fark yaratmamıştır. Sizdeki durum farklı bebeğe geçmediyse.. rica ederim bu arada, keşke gerçekten faydam olabilse.. çok iyi anlıyorum çünkü nasıl hissettiğini.. ama korkma, çok güçlü onlar..sagolasin canm,yardim ve desteğin için ayrıca teşekkür ederim
Enfluvir verdi bize de ayrıca antibiyotik ama Enfluvir için bizim de kullanmamız yönünde bisi demedi emzirirken sen de kullanabildin mi sakıncalı değil miydi
Eşimde de ateş başladı ona da geçti heralde çok kötüyüm dua edin nolur
Sizin kullandığınız enfluv
selamün aleyküm kızlar ben hamileyim 2018 ağustos annesi olucam allahın izniyle kaybettiğim bebeğimin doğum günüyle aynı tarihim eğer sağlıklı kavuşursam nolur bana dua edin dün az kanamam oldu akşam doktora gideceğim lütfen dua ederken beni unutmayın adım aynur beni hatırlarsınız bende 2017 ağustos annesiydim bebeğimi 37.haftafada kaybetöiştim problemli olduğu için.
kehribarı okadar faydası oldumu gerçekten bende mi alsam acabaMerhaba. Hoşgeldin . Kehribar kolye biz de almıştık gerçekten salya baya azaldı inş diş çıkarırken de etki eder :)
Ben kehribar kolyeyi doktora sormuştum gerçekten bir etkisi var mi diye çok istiyorsan kullan dedi bana ama çok sıkı bir iple bağla demişti.Hosbuldum bunu duymamistim neden aceba bilen varsa bende bilgilenmis olurum .Kolye kisa zaten kizim farkinda degil henuz ve saglam duruyor suan koparamaya bilir fark etse bile
Yoğun bir gündü yeni oturuyorum. Sabah gözlerimi açtığımda bir mesajla uyandım saat 12 de sendeyim diye. Nasıl fırladım yataktan doruğu okula gönder kahvaltı yap evi toparla ikramlık bişeyler hazırla denizi doyur oynat uyut oyala kucağında tut iki dk yalnız bırak gir mutfağa ıngaaaaaa sesi gelince tekrar içeriye koş. En son üstünü başını değiş saçını topla dindon zil sesi. Bugün extra bir huysuz deniz bey. Şimdi uyudu attım kendimi koltuğun üstüne biraz dinlenip masayı kaldırıcam. Neyse bugünde böyle bitti demeyi çok isterdim çünkü gece geliyor ve gün yeni başlıyor aslında:)zeyno_82 ben kosaca anlatayım ama en doğrusu google yaz videolu anlatımı var. Sadece beslenme kateterini alıyorsun netten. İnce ucunu göğsüne bantla yapıştır diğer ucunuda biberonun emzik kısmındaki delikten geçirip kapağını kapat. Zaten memeyi tutturmak önemli tuttuysa emmeye başlayınca hemen geliyor biberondaki süt. Bugün yoğunluktan tekrar deneyemedim ama yarın ısrarla başlıyorum. B bursa_83 relaktasyon meme reddinden çok az
Canım ayakta emzirmeyi denemiş miydin?Ben de emzirme de hep sorun yaşıyorum.Ayakta gezerek emzirmeye çalışıyorum ya da uyutuyorum öyle daha rahat ve çok emiyorYoğun bir gündü yeni oturuyorum. Sabah gözlerimi açtığımda bir mesajla uyandım saat 12 de sendeyim diye. Nasıl fırladım yataktan doruğu okula gönder kahvaltı yap evi toparla ikramlık bişeyler hazırla denizi doyur oynat uyut oyala kucağında tut iki dk yalnız bırak gir mutfağa ıngaaaaaa sesi gelince tekrar içeriye koş. En son üstünü başını değiş saçını topla dindon zil sesi. Bugün extra bir huysuz deniz bey. Şimdi uyudu attım kendimi koltuğun üstüne biraz dinlenip masayı kaldırıcam. Neyse bugünde böyle bitti demeyi çok isterdim çünkü gece geliyor ve gün yeni başlıyor aslında:)zeyno_82 ben kosaca anlatayım ama en doğrusu google yaz videolu anlatımı var. Sadece beslenme kateterini alıyorsun netten. İnce ucunu göğsüne bantla yapıştır diğer ucunuda biberonun emzik kısmındaki delikten geçirip kapağını kapat. Zaten memeyi tutturmak önemli tuttuysa emmeye başlayınca hemen geliyor biberondaki süt. Bugün yoğunluktan tekrar deneyemedim ama yarın ısrarla başlıyorum. B bursa_83 relaktasyon meme reddinden çok azalan sütü arttırmak için. Deniz memeyi bıraktı dr bir dene dedi. Süt azsa bile emdikçe çoğalacaktır dedi. Deniyoruz bakalım memeyi tutturmak zor oluyor ama son şansım bu. Geriye dönüp baktığımda keşke şunuda yapsaydım bunuda deneseydim demek istemiyorum. Gerçekten bir aydır çok savaş verdim bir tek bu kalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?