2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Egzersiz yapıyoruz, oyun halisinda oynuyor, şarkı söylüyorum, kitap okuyorum, çıngıraklarıyla oyuncaklarıyla oynuyor. Yetmediği yerde tekrarlıyorum bazılarını

Bende konuşup şarkı söylüyorum.oyun halımız yok ama dönencesine bakmayı seviyor.çıngırakları tutturuyorum eline.ama hemen bırakıyor elinden.daha oyuncak tutamıyoruz.
Bugün dans ettik,havalarda uçurdum biraz güldü hoşuna gitti :)

Küçük vak vak serisinde uyku zamanını beğenmedim Mutella haberin olsun istedim. Uyumak istemeyen küçük vak vak sürekli birşeyleri canavara benzetip korkuyor, annesi de ona onların canavar değil ateşböceği, baykuş....vs olduğunu anlatıyor her defasında. Çocuklara gece korkusunu öğretecek gibi geldi bana.

Aklima geldi bazen sırtım ağrıdığında yatağa yatıyorum Defne'yi havaya kaldırıyorum sağa sola aşağı yukarı oynatıyorum çok seviyor. Kolum yorulunca da dizilerimi karnıma çekiyorum, kızı dizlerimin alt kısmına koyuyorum tekerlemeler eşliğinde indirip kaldırıyorum onu da çok seviyor.

Canım onları da not ettim :) Alıcam onları da. Çok saol tavsiye için :))

Rica ederim canım .

Ne kadar içten ve güzel bir mesaj olmuş . Sık yazmasanda samimiyetin ortada arkadaşım. Bebeğinin sağlığına kavuşmasına çok sevindim. Allah tüm evlatlarımıza sağlık sıhhat ve huzur versininşallah.

Canım ben canavar kısmını değiştirip uyarlayıp okuyorum genelde.

Canavar yerine ne diyosun. mesela?

sagolasin canm,yardim ve desteğin için ayrıca teşekkür ederim
Enfluvir verdi bize de ayrıca antibiyotik ama Enfluvir için bizim de kullanmamız yönünde bisi demedi emzirirken sen de kullanabildin mi sakıncalı değil miydi
Eşimde de ateş başladı ona da geçti heralde çok kötüyüm dua edin nolur
Sizin kullandığınız enfluv

Bütün aileye yayılacak, tekrar ona bile dönebilir dedi bize cnm. Eve giren her yetişkin kullansın, izole olun, dışarı çıkarmayın ve yıkamayın dedi. Tabi bizde asıl Duru ilaç kullandığı ve ben de zaten onu emzirdiğim için benim de kullanmam fark yaratmamıştır. Sizdeki durum farklı bebeğe geçmediyse.. rica ederim bu arada, keşke gerçekten faydam olabilse.. çok iyi anlıyorum çünkü nasıl hissettiğini.. ama korkma, çok güçlü onlar..

tabiki hatirliyorum. senin adina o kadar mutlu oldum ki. insallah saglikla kucagina almak nasip olsun

Z Zsrp hosgeldin aramiza :)

Hosbuldum bunu duymamistim neden aceba bilen varsa bende bilgilenmis olurum .Kolye kisa zaten kizim farkinda degil henuz ve saglam duruyor suan koparamaya bilir fark etse bile
Ben kehribar kolyeyi doktora sormuştum gerçekten bir etkisi var mi diye çok istiyorsan kullan dedi bana ama çok sıkı bir iple bağla demişti.
Canım ayakta emzirmeyi denemiş miydin?Ben de emzirme de hep sorun yaşıyorum.Ayakta gezerek emzirmeye çalışıyorum ya da uyutuyorum öyle daha rahat ve çok emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…