Merhaba arkadaslar hamileligimin ortalarında takip etmeye başladım ama yazmak bugune nasipmis sizin yazdıklarınızdan çok şey ögrendim başta herkese cok tesekkur ederim ve hasta olan kuzulara acil şifalar diliyorum . Bu aralar okudugum kadariyla herkes cocugunun gece uykularindan muzdarip bende ayni durumdaydim ama sanirsam cozumunu buldum.Bi arkadasimin gecen yıl kızına kehribar kolyesi taktıgını gormustum ne icin taktigini sordugumda dis cıkarmasini kolaylastiriyor icerisinde dogal antibiyotik oldugunu , agriyi azalttigini ,dis cikarmayi kolaylastirdigini soylemisti ve gercekten kizi atessiz ve normal bir sekilde dişlerini cıkardi tabi ben ihtimal versemde belki de yapı meselesi de olabilir demistim boyle çıkarmasina. Kizimda salya akitmaya , surekli agzina birseyler goturmeye baslayinca ve en onemlisi gece uyumamaya baslayinca aklima geldi ve uyumamasini agrisina bagladim cunku gun icindede cok huzursuz olmaya baslamisti. Aldim kehribar kolyesini denemeye baslayali 10 gun oluyor ve gece saat basi uyanan kizim sadece 2 kere 3 kere uyanmaya ondada emip uyumaya basladi eskisi gibi yani ve salyasi yok denecek kadar azaldi kullanmadan once surekli Önünü ıslatıyordu salyasiyla. Onun uyumaması beni cok yormustu surekli uyku hali vardi. Sizin yazdıklarinızı gorunce kendi halim gozumun onune geliyor o yuzden bunu paylasmak istedim denemek isteyen olursa diye herkese sevgilerimle.