2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayakta emzirmek gerçekten bi süre sonra mahvediyor. Alıştırmak istemiyorum bende ama alıştı artkk benimki oturunca ağlıyor. Tğm koridoru kaç tur ediyorum bilmiyorum. En son uyuduğunda bende bitmiş oluyorum. Siz nasıl dayanıyorsunuz kolunuz beliniz ağrımıyor mu ?

İndirimden faydalandın mı sen burda arkadaşlar bir ara toplanıp indirimli aldılar ama ben bir araştırayım fiyatlar nasıl çok yabancıyım da konuya :)
Yok ben doğumdan sonra almıştım canım fiyatlar modele göre değişiyor sitesine bi göz at istersen :)

S SUU okadar mutlu oldum ki. Arada aklıma geliyorsun dua ediyordum sana şimdi daha çok edicem. Bu sefer bebeğini kollarına alacaksın inaşllah. Seneye bu zamanlar farklı şeyler konuşuyor olucaz:) sakin ol mutlu ol çok evham yapma herşey güzel olacak.bebeğinede kendinede iyi bak. Bizi de unutma arada haberdar et

Kızlar bu arada buhün 21 aralık. Yani yılın en uzun gecesi. Bu gece annelere bir güzellik yapıp uyusalar ne güzel olur değil mi. Aksini düşünmek istemiyorum şu uzuuuun gecede. Herkese güzel uykular tatlı rüyalar.

Biliyoruz cnm seni dualarimizdasin Allah bu sefer muavfak etsin insallah ara ara uğra buralara da iyi haberlerini bekliyoruz

İyi geceler kızlar bayadır giremedim 2bine yakın mesaj birikmiş okuyamadım umarım herkez iyidir iki çocuk derken fırsat kalmıyor yiğitte iyice huy değiştirdi çok ağlıyor uykuya zor geçiyor kucakta sallyrm napcagmı şaşrdm uykusu gelince cıldryr ve devamlı kucakta gezmek istiyor ins geçici bir durumdur

Irem 21 haziranda dogmustu tam 6 aylik en uzun gunduzden en uzun geceye

Ataktir cnm o

Mavili Pembeli fazla oluyorum ama aklıma bişey takıldı bu incecik hortumu nasıl temizliycez peki, her mamadan sonra temizlemek gerekir , içinde kuruyp kalırsa bakteri üretir.

Feysbuktaki analar gruplarında görüyorum ben de. Arada ürünlerle ilgili sorular olursa yorumları okuyorum merak edip. Iyi oluyor.
Bir de cekmek icin cocugu ayaga kaldiriyorsun tabi 1 yasindan sonra... gerci ben normal bezde de alt tarafi komple cikartiyorum. Ama ayaga kaldirma kismi iyi degil...

Bir de cekmek icin cocugu ayaga kaldiriyorsun tabi 1 yasindan sonra... gerci ben normal bezde de alt tarafi komple cikartiyorum. Ama ayaga kaldirma kismi iyi degil...
Genel olarak kullanışlı değil gibi demek...
ben de tamamen cikariyorum corabi ve alt giysiyi.

Aaa ben mi bi çıkarmıyorum:) bir şey giydirmek çok zor bizim kiza

Benim de öyle kollarim,belim çok ağrıyor oda benim oğlum çok kilolu bile değil .Ben biraz uyuklayinca oturup emzirmeye devam ediyorum.Emsin de amuda kalkıp emziririm valla yapacak bir şey yok.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…