2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim de öyle kollarim,belim çok ağrıyor oda benim oğlum çok kilolu bile değil .Ben biraz uyuklayinca oturup emzirmeye devam ediyorum.Emsin de amuda kalkıp emziririm valla yapacak bir şey yok.:)
Öyle tabi canım yeter ki emsin diyorum bende . Hayır oturduğumu nerden anlıyor acaba .

Öncelikle herkese merhaba, malum konudan sonra foruma anca girebildim ve yazma fırsatım oldu. Girmediğim zaman içerisinde söz hakkı doğmuş. Konuyu daha fazla uzatmak değil derdim. Sadece açıklama yapıp bir daha konuyu açmak istemiyorum. Şunu da belirteyim ki kimseyi kırmak üzmek değildi niyetim. Bazılarınız niyet okuyuculuğu yapmışya onlara gelsin bu lafımda. Şayet birilerinin kalbinde kırıklık yarattıysam özür dilerim. Kimseye de kırılacağı laf etmemeye çalışıyorum (sınırlarımı zorlamadığı taktirde). Şimdi burdaki amaç ağız dalaşı değil, bebeklerimizin sorunlarına çözüm olmak birbirimizin motivasyonunu yükseltmek vs. o yüzden amaçtan uzaklaşmayacağım, uzaklaştırmak isteyen şahısları da görmezden geleceğim. Hiçbirimizin kötü enerjilere harcayacak vakti de yok zaten. Karşılıklı birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama burada herkesin açıp okuduğu bir platformda saygılı olmak zorundayız- zorundasınız. Ha bu arada yeni gelen arkadaşlarım lütfen içeriğin başka yerlere çekilmesiyle sizi istemiyormuşuz gibi algıya kapılmayın hepiniz HOŞGELDİNİZ Eski kan yeni kan mevzusuda bence çok sıkmış, insanlar bahsettiğim amaçtan çıkıp nispet yapar gibi konuşmaya başlamış. Neyse biz işimize bakalım açıklama yapma ihtiyacı duymuştum ve yaptım :)

Teşekkür ederim canım yorumunu paylaştığın için.

Deniz çok iştahsız zorla içirmeye çalışıyorum ama çok az içiyor mamayı. Bir tek gece bitiriyor. Sizde durum nasıl. Ve günde kaç kez kaç cc veriyorsun.

Ben her öğün 120 cc veriyorum.ama bu aralar bizimkide iştahsız acaba atak mı bu?
Önceden hemen bitirirdi.şimdi 30 40 cc bırakıyor.çoktan 150 ye geçmemiz gerekirdi belkide ama hepsini bitirmiyor son zamanlarda..
Bide biberonla oynuyor dişlerini kaşır gibi yapıp gülüyor :)

Benimki çıngırakları da yiyor :)

Bizimki ellerini geç keşfetti biraz.
Ameliyattan sonra elini ağzına almasın diye hep tuttuk.ellerine eldiven taktık.
Sonra baktım ki elini ağzına denk getiremiyor unutmuş.
Şimdi denk getiriyor ama daha oyuncak tutmada hakim değil.
Hep yumuşak çıngıraklar aldım.yarasına vurmasın diye.

Bende çok yapıyorum onu :)
Çok gülüyor salyalarını toplayamayıp üzerime şıp şıp damlatıyor

bu acıdan bakınca sen de haklisin valla:))
geçen haftasonu ablamız aradı kızımı rüyasında görmüş ama kötü onu anlatiyo nasıl diyo tamam iyi not etme belki ama etkilemiyorum yani ve iste üç. Gün sonra bu hastalik cikti

Seron44 Ben salyada cok faydasini gordum uykudada etkisi oldugunu dusunuyorum tam emin olamamakla birlikte. Ipi saglam gorunuyor zaten aralara dugum atilmis saglam olmasi acisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…