2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimki dedi ki :'En uzuuun gecede annecim kalk gecenin tadını çıkar.Uyumaya mi geldik bu dünyaya? Bu kiyagimi da unutma.'Teşekkürler evladım!

Bizimki de daha burnu tıkalıyken başladı vah vah ciğeri dolu diye, apar topar hastaneye gittik acile ona uyup, boşuna kafamız karıştı. Paniklemesem de sabahı bekleyip direk kendi doktoruna götürsem mevzu bu kadar uzamazdı belki. Adam alerji diye diye kafamızı bulandırdı..

Kızlar siz bebişlerle nasıl vakit geçiriyosunuz?
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
Konuşuyorum devamlı ama sanki ikimizde sıkıldık artık :)
Başka aktivitelere ihtiyacımız var.fikirlerinizi bekliyoruz..
Ne çeşit olursa olsun oyunlar oynaymak önemli sanırım, bazen evde gezip evdeki eşyalarla ilgili bilgiler veriyorum, bazen camdan dışarı bakıp gördüklerimi anlatıyorum, kısacası bol bol konuşmaya çalışıyorum. Gerisi aynı şarkılar , tekerlemeler, kartlar, hikaye kitapları.
Ben de müzik dinleyenlere neler dinlettiğini sorayım.

Kehribar sepetinden alan anneler iki sorum olacak.1 orjinallik testi yaptınız mı? Sertifikasi var gerçi ama klasik Türk anasiyim işte :) 2 boyutuna 32 cm yazmışlar bebislerinizin boynundan sarkmiyor değil mi?

Aynen bizde de durum öyle. Dr çok az dedi. Şuanda günlük 800 cc içmesi gerekmiş. Yani her öğün en az 150 cc. Deniz sadece gece uyandığında bitiriyor.

Dün gecenin en uzun gece olduğunu söylemişmiydim gerçekten sabah olmadı olamadı gün aymadı. Anne yorguuun anne uykusuuuz anne bitiiiik anne yinede ayakta şuanda miniği uyutup büyüğün yarınki beslenmesi için bişeyler hazırlayacak. Efendim kahvaltı mı yapmadın dediniz. Ooo sura ona gelene kadar evi toparla yemek yap denizle ilgilen sonra doruk okuldan gelsin onunla ilgilen yedir içir dersini yaptır sonra koca gelsin yemek hazırlansın sonra denizin uyku saati gelsin. Oh uyudu çok şükür biraz uzanıp dinleneyim dediğim anda ıngaaaaaa ve yansın geceeelerrrr
Ya kızlar artık kendimi enerjisi tükenmiş hiçbişeye yatişemeyen eksik bir anne eksik bir eş olarak görmeye başladım. Çok yorgunum ve sabrımın son demlerindeyim. Yardımcı olabilecek hiç kimse yok. Arada böyle oluyorum sonra yeniden toparlanıyorum. Ama bu seferki başka gibi. Sanırım atak haftamdayım kızlarToparlanmam gerek ama nasıl

Çok sevindim, tamamen düzelmesine çok az kalmış yaşına girmeden tedavisi tamamlanmış olacak. Artık her seyin farkındalar, en sevimli zamanları, bizim yerimize gıdısını öp kuzucugun annesi :)
Bu arada uyku tulumunu kullandık uyku bölünmeleri azaldi ama havalar cok soguk gece bir zamandan sonra üzerine bir sey örtmek sart gibi..

Gecmis olsun öncelikle. Bize de egzama dedi dr ve dr a gitme sebebim dediğin gibi bizde de artması özellikle kış ayları ciltleri baya kuruyor. Hipokort verdigi krem bir de nemlendirici bir krem verdi eve gidince onun da adını yazayım. Biz dün kullanmaya başladık inşallah faydasını görürüz, 2-3 gune kadar gecer dedi gecmezse tekrar götüreceğim gelismeleri yazarim..

Mavili Pembeli fazla oluyorum ama aklıma bişey takıldı bu incecik hortumu nasıl temizliycez peki, her mamadan sonra temizlemek gerekir , içinde kuruyp kalırsa bakteri üretir.
Rica ederim canım olurmu öyle şey. Ben 10 tane aldım. Zaten uygun fiyatı bir ben ikinci kez kullanmayı denedim oldu. Tazyikli suyun altında mamalar gidene kadar yıkadım sonra kısa süre kaynattım ama üçüncüyü yapmam diye düşünüyorum.

Ne güzel oyunlar oynuyorsunuz ben sizin kadar oynamiyorun sanirsam ama müzik olarak yabancı müziklerden açıp dans ediyorum kucağımda 50 kilo ya kadar düştüm. Birde aynada gözünü ağzını vs tanitiyorum sonra benimkileri

kendin için birşeyler yaparak . Mesela giydir bebegi dışarı çık biraz alışveriş yap . Akşam esinle bir film izleyin. Yanında uyut salonda uyandıkca ilgilenir filmide izlersin . Birde ben sevdiğim yemekleri tatlıları yapınca acayip motive oluyorum sen yine iyisin ben bebekleyen kızım okukdan geldiğinde onunla ilgilenemiyorum elini zor yıkayıp üzerini değiştiriyorum

Günaydın canım ne güzel benzetme bizde anneler olarak ataktayız hep birlikte.. zor ama gececek canım lütfen kendini eksik hissetme sen tam ve mükemmel bir annesin . İki çocukla artı ev işleri ve yemek tek başına başırıyor olman ne kadar biyük bir beceri biliyormusun çünlü yalnız çocuk büyütmek zor hele iki çocuk daha da zor.

Arayı hemen kapatıyor onlar zaten :) benimki de hastalanmadan önce dönmeye çalışıyordu, oturttuğumuzda mutlu olup kendi doğrulmaya çabalıyordu falan.. hastayken bırak ilerlemeyi kılını kıpırdatmaz olmuştu da şimdi ufaktan başladı tekrar.. Allah sağlık versin onlara, gerisi ha bir ay önce ha bir ay sonra.. anne gerektiği kadar kaliteli zaman geçirince çocukların gelişimi de hızlanıyor zaten...

kızlar ben dün doktora gittim kese göremedi sabah kan testi yaptırdı çok az yüselmiş bi haftada sağlıksız gebelikmiş umarım çok kötü şeyler yaşamam bu sefer herşey daha ağır geliyo yoruldum sanırım cevap yazamazsam kusura bakmayın lütfen.

Önemli olan bebeklerimizle kaliteli vakit geçirmek zaten ne yaparsak yapalım, bütün ilgimizin onlarda olması önemli.İster oyun, ister dans hepsi aynı amaca hizmet ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…