2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimki dedi ki :'En uzuuun gecede annecim kalk gecenin tadını çıkar.Uyumaya mi geldik bu dünyaya? Bu kiyagimi da unutma.'Teşekkürler evladım!
Az önce arkadaşimla konuştum daha nasılsın demeden aynı şeyi söyledim; dün en uzun geceydi biliyor musun? Ben her anını doya doya yaşadım dedim. Böyle önemli günler kaçırılmaya gelmiyor sanırım bebek dünyasında o da aynı şeyden dert yandı uyumamis gece. Eğer çoğu bebek aynı durumdaysa gerçekten etkiledi diyeceğim 21 Aralık. Sanki 21 Aralık 2012 de Mayalar'ın kehanet, herhangi bir tarih işte

Ben kendi dinlediğim şarkılardan dinletiyorum ezgisi güzel olanları. Yeni Türkü yağmurun elleri, Bülent Ortaçgil yüzünü dökme küçük kız, Ezginin Günlüğü Fayton falan.
Okurken yoruldum. Kolay gelsin. Uykumu alamadığım günler ben de aynı hissediyorum.

Aslında hiç bişey yap ak isemiyorum sadece biraz dinlenmek uyumak uzanmak istiyorum o kadar. Ama pek mümkün olmuyor

Çok geçmiş olsun

Canım teşekkür ederim güzel mesajın için. Şimdi daha iyiyim sabah çok gergindim yazarken. Arada gelip gidiyorlar bana:) bu aralar biraz fazla yoruldum sanırım.

buyur iste yaa,bir de dr bile boyle net ciğeri dolu diyemez yani,hastalık anında dediğin gibi soğukkanlı davranmak çok önemli ama ben malesef panigim

Hakkında en hayırlısı olsun . İnşallah çok güzel haberler alırsın kendini sıkıntıya sokma canım

buyur iste yaa,bir de dr bile boyle net ciğeri dolu diyemez yani,hastalık anında dediğin gibi soğukkanlı davranmak çok önemli ama ben malesef panigim
Ben de her defasında (Ayşe’den beri) bir daha gitmem gece hastaneye, sabaha kadar dayanıp kendi doktoruna diyorum; sonra yine soluğu orada alıyoruz (

Canım çok saol güzel dileklerin ve ilgin için :) İnşallah yakında tamamen iyileşecek dediğin gibi :) Uyku tulumu için de memnun kalmana sevindim aklımdaydı. Ben de alayım o zaman, gen zaten kollarını kundaklamak için ekstra bir battaniye örtmeyi düşünüyordum ben, o şekilde kullanırım o zaman.

Merhaba arkadasim gecmis olsun benim oglumdada kozarikliklar ve kasintilar vardi alerji uzmanina goturdum alerjintesti yaptirdi ama yaptirirken de daha alerjisi cikmayabilir cunku daha kucuk dedi yani bosu bosuna oglumn canini yaktilar kan alarak ve dedigi gibi testte cikmadi ama oglum resmen alerjik bi bunyeye sahip bunu kendim deneye deneye anliyorum neye alerjisi oldgunu he buarada evet bizede verdiler kortizonli krem oda cozum degil bir kac gun rahatlatiyo ama sonra tekrar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…