2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah canım, en büyük dileğim o.

allah yardimcin olsun canim. allahim sana ve enerjisini bitmek uzere tum analara guc kuvvet versin.

Bizim de son bir kaç gecedir uykularımız çok sık bölünüyor. Ege'yi en uzun gece değil, en uzun 10 gece çarptı sanırım. Bizde de "aman sabahlar olmasın." D
Aynen :) insanları da sakin.. seviyorum ben de.. bu yaz epey karşılaşacağız demek ki :)
inşallah karşılaşırız canım. :)

canim allahim hayirli zamanda nasip edecek insallah.
doktor ne dedi?

eger sagliksiz gebelik oldugu kesinse esinle genetik test yaptirmanizi oneririm canim. onceki gebelikten dolayi yaptirsaniz daha iyi.

Bugün gidicem bakalım ben de alerji uzmanına nasıl bir yol izleyecek. Zaten kremlerin geçici çözüm olduğunu , altında yatan sebebin bulunmadı gerektiğini okudum netten. Ben şimdilik süt alerjisinden şüpheleniyorum, sanırım en çok bizim gözlemlerimiz daha önemli. Ne yedikten sonra bu kızarıklıklar artıyor onları gözlemlemeye çalışmalıyız bence. Sadece bir tüp mü kan alıyorlar.Sizin kaç aylıkken çıktı alerji?

kilo alimi az diye doktor mu onerdi?
sen kendin mi basladin?

ben de azalacak diye korkuyorum

3 aylikken once kaşlarinsa ve yanaklarinda oldu kendi ddoktoruna goturdum alerjili bir bebek ve alerji egzamasi olmus dedi mustelanin bi nemlendiricisini verdi atopik ciltler icin daha sonra kafasinda bitmeyen konak ve git gide cogalan kizariklar oldu ve kasinmaya basladi sonra kulaklarinda kasintilar basladi 2 tup kan aldilar herseyine bakildi iyir alerji uzmanina gittim profesordu ama dedgim gibi cok kucuk oldugu icin cikmadi ve o gun hastaneden eve dondugumde mamayi kestim sut urunlerini yemedim 1 gunde hersey normale dondu inanamadm hatta doktor bile bukdr kisa surese bu bi mucize dedi ama gozlemledigim
Kadariyla sadece sute degil baska seylerese alerjisi var mesela ihlamur ictim ertesi gunu gozunun etrafi kabarik kasinmaya basladi

Buarada oglum gercekten cok beyaz tenli doktor genelde bukadar beyaz tenli bebeklerin yuzde 80 i alerjili olur zaten dedi ozel mama verdi ona bile alerjisi oldugunu gorduk allahtan mamayi gunde sadece 1 kere ve 100 cc veriyodum simdi mamayi bic vermiuorum ama surekli kafamda acaba doyuyomu acmi gece uykular cok kotu saat basi uyanmaya basladi buda acaba acmi yoksa atak yuzundenmi diye anlicagin kafamda deli sorular:)

Aynen bizimki de çok beyaz tenli . Alerjili bebeklerde kilo kaybı da gözükebilirmiş, çok şükür şimdilik yok ama zaten alerji yeni başladı bizde. 3 yaşından sonra tamamen bitebildiğini söylüyorlar inşallah kalıcı olmaz , biz de atlatırız ne diyeyim.

Şştt kimse duymasın.Ben de geç uyumuştum, bi baktım 5 olmuş nerdeyse saat , şaşırdım.
Maşallah maşallah.artık bebişler uykuyu sevmeye başladı :)
Benimkide 1 de yattı 9 da kalktı.karnı doyunca yine uyudu yeni kalktık :)
Şuan altına yapmakla meşgul :) bende dikkatini dağıtmamaya çalışıyorum

Bizdede kilo kaybi olmadi cok sukur aynen canim
İnsallah yoksa onlar icinde bizim icinde cok zor

Sanırım çocuk doktorları bunu çok önemsemiyorlar. Bizim doktor da banyo sabununu değiştirp, banyodan sonra sürmem için nemlendirici krem verdi sadece. Ben zaten mustelayı almıştım, kullandığımı ama geçmediğini söylememe rağmen , pek oralı olmadı açıkçası. Bir dahaki ay dermatoloğa yönlendiririz olmadı dedi.Belki alerji testi yapılır dedi. Ben 15 gün sonra tekrar geleyim dediğimdeyse gerek yok dedi.Bir ay boyunca bu çocuk kızaracak nolacak umrunda değil..Bazen renkleri sönüyor,bazen alevleniyor o zaman iyice endişeleniyorum ben.Nette Beşer yapım bakım onarım da Gizem in emzirme notlarında şöyle birşey yazıyor Alerjiden tetiklenen egzamalı bir bebeğiniz varsa doktordan doktora tenis topu gibi savrulabilirsiniz. Dermatolog egzamayı kortizonlu kremlerle iyileştirmeye çalışacak, çocuk doktoru geçeceğini düşünerek dermatoloğu boşvermenizi söyleyecek, alerji uzmanı ise şikayetleri azaltmaya çalışacaktır.
Sanırım haklı.

D vitaminiyle ilgili...

Eklentiler

• B9E6B8E0-7479-41DE-9D11-8988303B51C1.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 3CB7F57B-08D6-4EB9-8A7F-CCAAD14DBE37.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 55
ben zaten altini komple cikartiyorum. o yonden sotun olmaz ama yayilma kismini kullanmadan bilemicem:))
Yanlardan yirtilarak cikartiliyorsa ;yirttiktan sonra simdki bezlerden ne farki olabilir? Denemek lazim
kilo alimi az diye doktor mu onerdi?
sen kendin mi basladin?

ben de azalacak diye korkuyorum
4.ayda en az kac kilo almali bu ay ben de korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…