2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar oğlum 4 ay 18 günlük henüz ayaklarını keşfetmedi endişeliyim bizimle donem olarak yakin olanlar sizlerde durum nedir nolur cevap verin ayrıca tam da dönmesi henuz

Kehribar sepetinden alan anneler iki sorum olacak.1 orjinallik testi yaptınız mı? Sertifikasi var gerçi ama klasik Türk anasiyim işte :) 2 boyutuna 32 cm yazmışlar bebislerinizin boynundan sarkmiyor değil mi?
Ben orjinallik testi yapmadım ama yapacağım merak ettim :)
Boynundan azıcık sarkıyor ama genelde yatar pozisyonda olduğu için arkaya doğru gidiyor. Boğulacak kadar sıkmadı hiç ama.

Arkadaşlar oğlum 4 ay 18 günlük henüz ayaklarını keşfetmedi endişeliyim bizimle donem olarak yakin olanlar sizlerde durum nedir nolur cevap verin ayrıca tam da dönmesi henuz
İpek de tam dönmedi daha 29 unda 5 bitiyor. Hiç endişelenme bireysel farklılıklar bunlar her bebek aynı zamanda aynı gelişimleri göstermeyebilir.

Ben orjinallik testi yapmadım ama yapacağım merak ettim :)
Boynundan azıcık sarkıyor ama genelde yatar pozisyonda olduğu için arkaya doğru gidiyor. Boğulacak kadar sıkmadı hiç ama.
İnsan uykusuz ve yorgun olunca birde buna duygusallik ve alinganlik eşlik ediyor sanırım .Kasıtlı değildir tabi ki gorulmemistirTeşekkür ediyorum siparis vereceğim şimdi

İnsan uykusuz ve yorgun olunca birde buna duygusallik ve alinganlik eşlik ediyor sanırım .Kasıtlı değildir tabi ki gorulmemistirTeşekkür ediyorum siparis vereceğim şimdi
Olabilir ya bu aralar ben de duygusal ve alınganım. Dönem dönem yaşanıyor böyle duygular. İnsanız doğamızda var. Rica ederim inşallah memnun kalırsın

Bizimki yarın 5 aylık ama düzeltilmiş olarak daha 11 günü var yani gelişimleri aynı sayılır ayak keşfi için sen tut ver ayağını eline sürekli :) bizimki de tam dönmüyor daha zamanla olacak hiç sıkma canını bol bol döndürme egzersizine devam

Orjinallik testi nasıl yapılıyormuş ki yapmadım bende. Ama boynundan sarkmıyor canım.

Baya bir kişi kolye almıştı bir arkadaşımın cevap vermesi beni mutlu ederdi.Teşekkür ediyorum.

Ben sabah yoğun bir gün yaşıyordum gördüm ama cevap vermedim nasılsa biri yazar diye kusura bakma
Test yapmadım ama yakarsam ip de yanar gerisi gelir diye korkuyorum. Ben kıyafetlerin iplerini bile yakmaya korkan insanım
Çıplak vücutta biraz sarkıyor ama ağzına girecek kadar değil.
Kizim da 4 ay 18 günlük, ayaklarını tutuyor ama tam donemiyor yana deviriyor kendini en fazla. Egzersiz yapıyor her gün dönme için geçen ay da ayaklarını tutsun ve keşfetsin diye çorapsız ayağını eline tutuşturuyordum
Yavaş yavaş öğreniyorlar ama biz de hareketlerle dedteklemeliyiz. Bir de her çocuğun öğrenme sırası değişiyor.

ya ben hic egzersiz yaptırmıyorum esasında ama kızım bu dönemlerde tutmuştu diye hatırlıyorum baba kız odada ateşli yatıyorken bir de buna kafam takıldı

bundan sonra ben de yapayım o halde
Teşekkürler cevap için

Ya aklıma su takıldı bir de keşfetmesi için ayağı corapsiz mi olmali bizde ikinci ayda geçirdiği bronsiolitten sonra hep çoraplı ayakları sizlerde nasil

Ya aklıma su takıldı bir de keşfetmesi için ayağı corapsiz mi olmali bizde ikinci ayda geçirdiği bronsiolitten sonra hep çoraplı ayakları sizlerde nasil
Valla ayaklarda corap ve patikli alt var...aksamlari bi kat daha giydiriyorum cunku cok soguk

Bizim 4.ay haftaya bitecek bu ay biz de yeteri kadar kilo almadik gibi boyu uzadi...

aynen bizim de boy uzadi kilo az.

saglik ocagindaki doktor : kilo alimi cok dusuk degil,daha iyi olabilir.

kendi doktorumuz : kilo alimi bu ay az. sutun mu az acaba yetmiyor mu

gecenlerde gittigimiz nobetci doktor : kilosu normal

hangisine inanmaliyim,bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…