ayakli altin icine kisa corap giydiriyordum ki havalar boyle soguk degildi. o zaman vile ishal oluyordu hemen. simdi daha soguk. kulotlu corap olmadan usur.
rica ederim canim
Gecen ay kilo alimi yavasladi ama sorun yok dedi dr.bu ay haftaya gittigimizde 500 gr almis olsa sevincem o kadar yani.cok hareketli daha donmuyor ama el kol cene durmuyor
Ya aklıma su takıldı bir de keşfetmesi için ayağı corapsiz mi olmali bizde ikinci ayda geçirdiği bronsiolitten sonra hep çoraplı ayakları sizlerde nasil
Geçen haftaya kadar hava iyiydi çorapsız yaptırıyordum egzersizi ama hem hava soğudu hem hastalandı o yüzden ben de çoraplı yapıyorum. Bez değiştirirken yine de çoraplarını çıkartıyorum hava alsın ayakları diye, o sırada da tutusturuyorum eline yine, zaten alıştı artık kendisi tutuyor.
Arkadaşlar oğlum 4 ay 18 günlük henüz ayaklarını keşfetmedi endişeliyim bizimle donem olarak yakin olanlar sizlerde durum nedir nolur cevap verin ayrıca tam da dönmesi henuz
Doğa dönüyor tam olarak ama çok erken başlamıştı yan dönmeye oyüzden diye düşünüyorum her bebek farklıdır hiç endişe etme böyle şeyler farklılık gösterebilir
Ya aklıma su takıldı bir de keşfetmesi için ayağı corapsiz mi olmali bizde ikinci ayda geçirdiği bronsiolitten sonra hep çoraplı ayakları sizlerde nasil
Altını değiştirirken çoraplarınıda çıkartıp ayağını eline verirsen tutmaya başlar. Oğlum kıyafetleri varken ayağı arıyor, tutuyor ama ne olduğunu anlamadığı için bırakıveriyor.Çorapsız ayağını tuttuğunda baya bir oynuyor.
Gecen ay kilo alimi yavasladi ama sorun yok dedi dr.bu ay haftaya gittigimizde 500 gr almis olsa sevincem o kadar yani.cok hareketli daha donmuyor ama el kol cene durmuyor
sorun demiyor ama yasitlarini 6 ayla 1 yas arasinda yakalamasi lazim diyor. ilk aylar cok guzel aldi. sonra yavasladi. emmemek icin nasil direndigini bi gorseniz. daha yatar pozisyona getirince basliyor aglamaya. elleriyle ittiriyorbeni.
Bugün Ege'nin doktoruna hangi demir hapını kullanalım diye sordum. 6. ayda kan değerlerine bakarız ona göre başlatırız, şuan bir şey kullanma dedi. Aklım karıştı, her doktor farklı bir şey söylüyor. Dün konuşulmuştu bazı doktorlar kansızlık olabilir diyor, bazısı bekle diyor. Ne yapıcaz bilmiyorum. Çoğunuz kullanıyorsunuz sanırım. 6. Ayı bekleyen başka kişi var mı aramızda?
Bugün Ege'nin doktoruna hangi demir hapını kullanalım diye sordum. 6. ayda kan değerlerine bakarız ona göre başlatırız, şuan bir şey kullanma dedi. Aklım karıştı, her doktor farklı bir şey söylüyor. Dün konuşulmuştu bazı doktorlar kansızlık olabilir diyor, bazısı bekle diyor. Ne yapıcaz bilmiyorum. Çoğunuz kullanıyorsunuz sanırım. 6. Ayı bekleyen başka kişi var mı aramızda?
Ben doğumdan beri demir eksikliği yaşadığım için doğada da eksik olduğunu düşünüyorum oyüzden kullanıcam biraz büyüyünce de kan tahlili yaptırıp ona göre davranıcam