2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ama hep söylediğim gibi ipek risk grubunda olmadığı için böyle düşünüyorum ben. Risk grubunda olsa şimdi yaptırırdım kan testini.
Şimdi diğer doktorunu aradım, o da tahlil yaptırmadan kullanma dedi. En azindan bir süre daha beklicem gibi ben de o zaman.

Bende bekliyorum. 6. ayda kan sayımı yapılacak,ondan sonra başlanacak.

sorun demiyor ama yasitlarini 6 ayla 1 yas arasinda yakalamasi lazim diyor. ilk aylar cok guzel aldi. sonra yavasladi. emmemek icin nasil direndigini bi gorseniz. daha yatar pozisyona getirince basliyor aglamaya. elleriyle ittiriyorbeni.
Ayakta emzirmeyi denedin mi? Daha once de yazmistim elektro gitar gibi verev tutup emziriyorum huysuzlaninca.zor oluyor sakinlesince oturuyorum.benimki emerek uyuuanlardan bir de.emmezse halimiz harap her turlu ne beslenme ne uyku kalir

Ayakta emzirmeyi denedin mi? Daha once de yazmistim elektro gitar gibi verev tutup emziriyorum huysuzlaninca.zor oluyor sakinlesince oturuyorum.benimki emerek uyuuanlardan bir de.emmezse halimiz harap her turlu ne beslenme ne uyku kalir
Ay benzetme müthiş

İnşaallah emeklerimizin karşılığı olarak hiç susmayan dır dır eden çocuklarımız olucak
Müzik olarak genelde çocuk şarkıları söylüyorum.mini mini bir kuş donmuştu şarkısını ellerimlede hareketler yaparak anlatıyorum.
Babası genelde ilahi okur kızıma :)
Bende bu aralar tarkanın beni çok sev şarkısını dinletiyorum :)
Artık aşk şarkılarını kızıma armağan ediyorum.bu bizim şarkımız diyorum
Babasının papucu damaaaa

Aynen bizde de durum öyle. Dr çok az dedi. Şuanda günlük 800 cc içmesi gerekmiş. Yani her öğün en az 150 cc. Deniz sadece gece uyandığında bitiriyor.

Bizim mama kutusundada şuan içtiğinin iki katı yazıyor.ama ne kadarla doyuyorsa çocuk o kadar veriyorum.
Kilo alımıda gayet iyi.sizin kiloda sorun yoksa kafaya takma bence.

Haklısın aslında.anne olarak istiyoruz ki gelişimi tam zamanında olsun.hatta erken olsunda geç olmasın.ama zamanla hepsi olucak inşaallah.
Bugün dikkat ettim.oyuncağını ona doğru uzattığımda iki eliyle alıyor.3 5 saniye tutup bırakıyor.

canim bende boyun duzlesmesi var. oturarak kolumun altina yastik koyup destekleyerek emzirmeme ragmen boyun ve kol agrim cok fazla. dayanamiyorum artik hatta,o derece. emirin emmek istememesiyle kendini geri atmasi sonucu onu zaptetmeye calisirken iyice zorlaniyor zaten. ayakta dayanamam.
senin anlayacagin fiziksel ve psikolojik olarak bitik durumdayim. son 3 senenin verdigi yorgunluklar,ustune (sanirim gecmeyen) lohusa depresyonu derken cok yiprandim. ilac kullanacak vaziyetteyim nerdeyse ama emzirmek icin gitmiyorum doktora. bu da ne kadar saglikli onu da bilmiyorum tabi.

Rabbim yaşadığın tüm acılarının karşılığında seni sağlıklı ve hayırlı bir evlatla mükafatlandırsın inşaallah.

İnşaallah gebeliğin çok sağlıklı ilerler.duamda olucaksın...

Kaç cc geliyor sütün canım?
Ben doğduğundan beri yaşıyorum meme reddini.kesinlikle almadı bastı çığlığı.
Öğürmeye yüzünü buruşturmaya başladı.
Ama bıkmadan şu zamana kadar hep sağdım.
Sağmak aşırı zor.sağmak için sana boş bir vakit lazım.anca uyucakki rahatça sağıcaksın.
Pes etme sakın.sağdıkça artar inş

Seni cok cok iyi anliyorum.iyi ki annem var.allah basindan eksik etmesin.yani oyle teshisi koyulmus bir rahatsizligim yok.ama sanirim agrilar dayanilir duzeyde oldugu icin o sekilde emzirmeye calisiyorum.cunku malesef sagmaya vaktim gucum tahammulum kalmiyor.20 gunluk oldugundan beri yalnizim ben

Iyi ki annen var yazmaya calismistim

Merhabalar ben kasim annesiyim. Oğlum 34 günlük. Sunnet ettirmek istiyorum. Istanbul avrupa yakasında var mı önerebileceğiniz bir doktor

Günde kac damla onerdi canim.
Bebeginin kilosuna göre mi
Kilosuna göre söyledi canım 6 damla
ben o doktoru kesinlikle kaçırmamanı tavsiye ederim. Şöyle söyleyim demir eksikliği çok çok önemli asla ihmal edilmemesi gereken bir problemdir. Ama aynı zamanda demir ağır metaldir fazlasının da bir çok zararı vardır. Bu yüzden ben tahlil yapılmadan verilmesine karşıyım. Bize doktorumuz başlayın dedi ama ben başlamadım kendi kararım tamamen 6. ayda tahlil yaptırıp duruma göre karar vereceğim.

Son düzenleme:
Alerji testi için kan alındığında kan sayımı da yapıldı ben kızıma haftaya başlıyorum alt sınırda ve düşük çıktı.

Aynen canım. Ben de biraz araştırdım ve öyle yapmaya karar verdim. Bize de doktor eğer ihtiyaç yoksa fazlasını vermeyi önermiyoruz sesi. Beklicez o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…