2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim esimde pek sarkı bilmez genelde ceddin deden neslin baban ile beraber koridorda volta attıriyor uyutmak icin severkende sallamasyon sarkılar ve onceden bana yolladıgı bir iki sarkı vardı hatirasi olan obları da kizina uyarladı anlayacağin benim pabuç da damda
Alerji testi için kan alındığında kan sayımı da yapıldı ben kızıma haftaya başlıyorum alt sınırda ve düşük çıktı.
Peki senin daha once veya hamilelikte var mıydı kansızlığın?

Bebeginin günduz uykuları bir saati gecen anneler size birkac sorum var cevaplarsaniz sevinirim.
Bebeginizi nasıl uyutuyorsunuz?
Ne aralikta?
Yedirip mi yoksa yedikten bir süre sonra mı?

O

Bizim mama kutusundada şuan içtiğinin iki katı yazıyor.ama ne kadarla doyuyorsa çocuk o kadar veriyorum.
Kilo alımıda gayet iyi.sizin kiloda sorun yoksa kafaya takma bence.
68cm 7.500 gr normal aslında ama Bu ay az almış 600 gr. Şuan önde gidiyormuş gelişimi ama gerçekten çok iştahsız üzüyor beni. Böyle giderse değil kilo almak verecek gibi

Sağmak için zaman ayırmam gerek. Günde 3-4 kez ancak sağabiliyorum o da kısa 10 dk. Her seferinde 30 cc ancak geliyor. Ama şu son bir haftadır okadar yorgun uykusuz ve gerginimki sütüm çok azaldı.

68cm 7.500 gr normal aslında ama Bu ay az almış 600 gr. Şuan önde gidiyormuş gelişimi ama gerçekten çok iştahsız üzüyor beni. Böyle giderse değil kilo almak verecek gibi

Bizimkide 64 cm en son 6800 dü.7000 kilo olmuştur heralde.
En son 4 gibi 120 cc yedi.daha sonra verdiğimde 60 cc yedi.
Daha hala acıkma belirtisi yok keyfi yerinde.
Bu aralar böyle ama dert etmiyorum.günde 1 2 öğün böyle iştahsız sadece.

Sağmak için zaman ayırmam gerek. Günde 3-4 kez ancak sağabiliyorum o da kısa 10 dk. Her seferinde 30 cc ancak geliyor. Ama şu son bir haftadır okadar yorgun uykusuz ve gerginimki sütüm çok azaldı.

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ya.
Zaman lazım sağmak için.
Bide bana sağma makinasını veren kişi geri istedi.manuel el pompasıyla sağıyorum.çok zorlanıyorum.göğsümüde yara yaptı.
10 cc ye düştü bu aralar sütüm.
Durumum içler acısı...

Doktorumuzu 4 ay aşıları oldğnda aradım sağlk ocağndan demir verdiler siz ne öneriyosunuz başlayalım mı dediğmde, bi ara görüşelim şimdi başlamayın demişti.iki gün önce soğuk aldığı için doktora götürdüm. Yanında kendisinin hocası profesör vardı iki doktorla görüşmüş oldum. Demir konusunda ikisi de verme dedi. Daha önce başlarız diye konuşmuştuk. Şu an bir aydır tekrar gündemde olduğunu ve tartışıldığını söylediler. Vücutta bir birikmeden bahsetti prof olan. (Yanıltmak istemem o yüzden yüzeysel bahsediyorum) sizler gibi istedğnde doktora gelemeyecek olan kişiler var. Önlem amaçlı devlet direk veriyor dedi. Kullanmanızı önermiyorum şu an için dedi. Bu vesileyle sizlerle de paylaşmak istedim.

Acı yemeye başladınız mı hanımlar? Ben hala süte etki eder mi diye geri duruyorum. Siz de durumlar nasıl ?

Hala uyumadi yoruldum koydum besigine eller ayaklar saniye durmuyor kıpır kıpır.Bir de kendi kendine oynayıp çığlık atıyor komşular şimdi kulaklarımızı cinlatiyorlardir kesin.

Hala uyumadi yoruldum koydum besigine eller ayaklar saniye durmuyor kıpır kıpır.Bir de kendi kendine oynayıp çığlık atıyor komşular şimdi kulaklarımızı cinlatiyorlardir kesin.
İki gündür benimkine de bi haller oldu değişti resmen .. uyuyunca koyardım yatağına şimdi mümkün değil uyumuyor yatağa koyunca uyanıyor 2 saattir mücadele veriyorum çok yoruldummmm

annem sagolsun yemegi halledip okula gidiyor. aksam 7.5ta geliyor. o zamana kadar da ben benden gitmis oluyorum. aksam da esim ya da annem uyutmaya calisiyor. allah sana da kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…