4700 gr canim. @garipkedi yle de konustuk. 4 aylik birbebegin en fazla 2 saat hadi bilemedin 3 saat uyanik kalmasi gerekli.
benim 5 6 7 8 saat uyanik kaliyor.
tamamen doysa uyanik kalabilir mi,uykuya yenilir uyur diye dusunuyorum. yanlis mi bu dusuncem?
4700 gr canim. @garipkedi yle de konustuk. 4 aylik birbebegin en fazla 2 saat hadi bilemedin 3 saat uyanik kalmasi gerekli.
benim 5 6 7 8 saat uyanik kaliyor.
tamamen doysa uyanik kalabilir mi,uykuya yenilir uyur diye dusunuyorum. yanlis mi bu dusuncem?
Ya canım bence yanlış Beren de uykuya çok direnir ben çok çabalıyorum mesela uyuması için ama doyduğuna da eminim kilo alımı hep iyi oldu 2800 doğdu 4. Ay kontrolünde 6300 dü . Ama uykuya yenik düşmek diye birşey malesef söz konusu değil hep bir çabalama halindeyiz. Gündüz teması hiç kesmiyorum mesela uyuduktan sonra da kesersem 10 dakikaya uyanıyor eğitim verene kadar da böyle devam edeceğim çünkü uyumadıkça huysuzlanıp kısır döngüye giriyoruz.
Sanki Emir için erken gibi geldi uyku eğitimi. Tabi bu benim okuduklarımdan edindiğim fikrim. Senin gerçekten meme reddi konusunda çözüm bulman lazım. Çok zor senin için de onun için de. Uyku rutini denedin mi belki gündüz uykularında yardımcı olur. Ay Emir ya, sınır tanımaz uşak uyku sınırlarını alt etti.
Bende de ilk denemede çok acı oldu lekelenme gibi kanama da oldu sonraki denemelerde düzeldi. ama normal Doğum yaptım ben dikiş var ondan yani sezeryanda olmasını bilmiyorum belki o da normaldir.
Kızlar biraz özel olacak ama biz doğumdan sonra ilk kez 3. ayda ilişki denedik çok ağrım oldu ve biraz kan oldu sonraki ay ve bu ay tekrar denedim yine aynısı oldu .Doktora gidicem ama size de sorayim dedim bir tek bende mi böyle acaba bu arada sezeryan oldu doğumum.
Hümeyra da oyle yapiyor canim bayadır. Bir sure konusmayıp da ilk konusacagi zaman yapıyor dikkat ettim. Tam sistemi kavrayamadı ses cıkarmaya calısıyor diye yordum ben.
Ya canım bence yanlış Beren de uykuya çok direnir ben çok çabalıyorum mesela uyuması için ama doyduğuna da eminim kilo alımı hep iyi oldu 2800 doğdu 4. Ay kontrolünde 6300 dü . Ama uykuya yenik düşmek diye birşey malesef söz konusu değil hep bir çabalama halindeyiz. Gündüz teması hiç kesmiyorum mesela uyuduktan sonra da kesersem 10 dakikaya uyanıyor eğitim verene kadar da böyle devam edeceğim çünkü uyumadıkça huysuzlanıp kısır döngüye giriyoruz.
temasi kesmiyorum derken canim,kucaginda mi uyuyor?
ay bilmiyorum canim ya ne dogru ne yanlis. ben boyle hayal etmedim. cok cok emecek sandim. cevremde hic boyle bir sey duymadim. buraya uye olmasaydim da muhtemelen hic bilmeyecektim.
Sanki Emir için erken gibi geldi uyku eğitimi. Tabi bu benim okuduklarımdan edindiğim fikrim. Senin gerçekten meme reddi konusunda çözüm bulman lazım. Çok zor senin için de onun için de. Uyku rutini denedin mi belki gündüz uykularında yardımcı olur. Ay Emir ya, sınır tanımaz uşak uyku sınırlarını alt etti.
bugün artik boynumum agrisindan aglayacaktim. anneme dedim birak mutfagi gel al allah askina. cunku tasimiyor kollarim. agliyor ciyak ciyak. neyse annem vardi da verdim. yarin obur gun bu boyun agrisiyla bu red le napicam yalniz hic bilmiyorum.
su kitabi bitireyim diye hicbir sey denemedim canim.
bugün artik boynumum agrisindan aglayacaktim. anneme dedim birak mutfagi gel al allah askina. cunku tasimiyor kollarim. agliyor ciyak ciyak. neyse annem vardi da verdim. yarin obur gun bu boyun agrisiyla bu red le napicam yalniz hic bilmiyorum.
su kitabi bitireyim diye hicbir sey denemedim canim.
Selamlar çok yorucu bir gündü tek yardımcım eşimde gitti yılbaşına yanlız giriyoruz kızlarla.. Nasip napalım sağlık olsun. Yeni yıla bol ödevli bol mızmızlı giricez inşallah.