2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Galactago diye bi damla var eczaneden mutlaka al ve dene cnm ben cok faydasini gordum dogum yaptgmda hemsirelee soylemisti bitkisel

Süpermiş canım annene rica et sen geç canım eve. Kilo neden hayal olsun yeterki iste başarabilirsin arkadaşım.
Ettim valla canım, o da başka yere gitmek istiyo zaten, bakalım kısmet :) aynı tip başka daireler de var sitede ama gitmiyo kimse ( kilo açısından hiç umudum yok ama,,, tam başlıyorum vermeye, bir hastalık bir sıkıntı başlayınca hazır yemeğe dönüyoruz ve sil baştan oluyor ( baharda inip spor yapmaya başlayacağım, belki fayda eder..

gorumce oluyoruz sekerim
incecik olmak sart
spor yapmak sart

İnşallah canım allah dileklerini kabul etsin hepimizin bende mart gibi diyestisyen eşliğinde vermeyi düşünüyorum sütümün azalmaması için bakalım nisanda da başlarım yürüyüşe.

Havadan dolayı uykusu ağır oldu heralde :)
Gece uyumaz kesin dedim ama 1 de uyudu 10; 30 da uyandı :)
Kızım bana çekmiş uykuyu seviyor demekki :)

İnşallah canım allah dileklerini kabul etsin hepimizin bende mart gibi diyestisyen eşliğinde vermeyi düşünüyorum sütümün azalmaması için bakalım nisanda da başlarım yürüyüşe.
Amin cnm, hepimizin hayırlı dilekleri kabul olsun inşallah :) sen de zaten gayet iyisin,, hem yüzünün güzelliği bile yeter sana :)

Kızlar biraz özel olacak ama biz doğumdan sonra ilk kez 3. ayda ilişki denedik çok ağrım oldu ve biraz kan oldu sonraki ay ve bu ay tekrar denedim yine aynısı oldu .Doktora gidicem ama size de sorayim dedim bir tek bende mi böyle acaba bu arada sezeryan oldu doğumum.

bizim sorunumuz bir sureden sonra emmek istememesi ve gunduzleri 5 6 saat uyanik kalmasi. 4 aylik bebek bu kadar uzun sure uyanik kalir mi hic.

gece beslenmesini kesmek icin bence de erken. benim minigimin daha cok yolu var,daha cok emmesi lazim.

sirayla cevaplayim canim.
uyurken emmiyor.

3-4 saat durabiliyor.

biraz emip biraktigi icin ve uzun sure uyanik kaldigi icin doymadigini dusunuyorum.

en az 500 gr almaliymis,500 gr aldi bu ay.

valla seytan diyor salla gitsin besiginde,sonra dur diyor oburu

Bende de ilk denemede çok acı oldu lekelenme gibi kanama da oldu sonraki denemelerde düzeldi. ama normal Doğum yaptım ben dikiş var ondan yani sezeryanda olmasını bilmiyorum belki o da normaldir.

B bursa_83 gunaydin canim kilo alimi nasil emir'in? @Gretchen Grundler dedigi gibi kilo alimi iyiyse bence de doyuyordur baska bi sebeple yapiyordur meme reddini. diye dusunuyorum :)

doktor normal dedi bu ay icin,500 gr.
ilk aylar daha iyiydi tabi.
besin alerjisinden de olabilirmis. cocuk gastro ya goturecegi 12sinde universiteye. bakalim ne cikacak.

Kızlar Kerem 2 gündür alt dudagini isiriyor nedendir sizce? Damaklari kasindigi için diye düşündüm yani inşallah oyledir
Hümeyra da oyle yapiyor canim bayadır. Bir sure konusmayıp da ilk konusacagi zaman yapıyor dikkat ettim. Tam sistemi kavrayamadı ses cıkarmaya calısıyor diye yordum ben.

ten temasiyla da denedim canim ama almadi. tamamen uyanikken zaten almiyor. iyice mayistiriyorum kucagimda pispislayip ondan sonra veriyorum. alirsa aliyor. o sirada da bende boyun kol bel kalmiyor

hepimiz ayni zorluklari yasiyoruz asagi yukari ama iste bu red denen sey beni cok yordu. bir an once bitsin gitsin diye bekliyorum. cunku o bitmeden emir doymayacak ve uyumayacak. bak bugun sabahtan beri 10 dk emdi emmedi o kadar.
off ne bileyim ya allah yardimcimiz olsun.

insallah egitimin basariya ulasir da bize de yazarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…