iyi fikir canim ama ya korkup da tamamen birakirsa benim bebe diye korkarim
solu istemiyor zaten. sagi da riske atmaya korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki doyuyordur ama cnm. Artık epey seyrek emmeleri lazım zaten.. kilosu nasıl şimdi?
Ya canım bence yanlış Beren de uykuya çok direnir ben çok çabalıyorum mesela uyuması için ama doyduğuna da eminim kilo alımı hep iyi oldu 2800 doğdu 4. Ay kontrolünde 6300 dü . Ama uykuya yenik düşmek diye birşey malesef söz konusu değil hep bir çabalama halindeyiz. Gündüz teması hiç kesmiyorum mesela uyuduktan sonra da kesersem 10 dakikaya uyanıyor eğitim verene kadar da böyle devam edeceğim çünkü uyumadıkça huysuzlanıp kısır döngüye giriyoruz.4700 gr canim.
@garipkedi yle de konustuk. 4 aylik birbebegin en fazla 2 saat hadi bilemedin 3 saat uyanik kalmasi gerekli.
benim 5 6 7 8 saat uyanik kaliyor.
tamamen doysa uyanik kalabilir mi,uykuya yenilir uyur diye dusunuyorum. yanlis mi bu dusuncem?
Sanki Emir için erken gibi geldi uyku eğitimi. Tabi bu benim okuduklarımdan edindiğim fikrim. Senin gerçekten meme reddi konusunda çözüm bulman lazım. Çok zor senin için de onun için de. Uyku rutini denedin mi belki gündüz uykularında yardımcı olur. Ay Emir ya, sınır tanımaz uşak uyku sınırlarını alt etti.sirayla cevaplayim canim.
uyurken emmiyor.
3-4 saat durabiliyor.
biraz emip biraktigi icin ve uzun sure uyanik kaldigi icin doymadigini dusunuyorum.
en az 500 gr almaliymis,500 gr aldi bu ay.
valla seytan diyor salla gitsin besiginde,sonra dur diyor oburu![]()
İki buçuk ay mıValla iki buçuk ay kaldı bizim düğüne cnm,, incecik olmam imkansız ama az biraz toparlansam iyi olur :)))
Teşekkür ederim canım cavabin için.Forumda kimsede bu durum olmamış sanırım ben en kısa zamanda bir doktorla goruseyimBende de ilk denemede çok acı oldu lekelenme gibi kanama da oldu sonraki denemelerde düzeldi. ama normal Doğum yaptım ben dikiş var ondan yani sezeryanda olmasını bilmiyorum belki o da normaldir.
Mutlaka doktoruna sor canım, ben de sezEryan oldum, bir sıkıntı yok bende, spiral falan mı taktırdın ondan mı acabaKızlar biraz özel olacak ama biz doğumdan sonra ilk kez 3. ayda ilişki denedik çok ağrım oldu ve biraz kan oldu sonraki ay ve bu ay tekrar denedim yine aynısı oldu .Doktora gidicem ama size de sorayim dedim bir tek bende mi böyle acaba bu arada sezeryan oldu doğumum.
Tabi canım 7 ayda istediğin kiloya gelirsin inşallahmasallah bu ne hiz:))
az kalmis. bizim ocakta nikah,temmuzda dugun. 7 aya eririm demi![]()

Uyuyacagi zaman yapıyor benimki deHümeyra da oyle yapiyor canim bayadır. Bir sure konusmayıp da ilk konusacagi zaman yapıyor dikkat ettim. Tam sistemi kavrayamadı ses cıkarmaya calısıyor diye yordum ben.
Tabi canım 7 ayda istediğin kiloya gelirsin inşallah
Kaç kilo fazlan var
Yok canım taktirmadim çocuktan hiç fırsat bulup bu konuyla ilgilenemedim bir türlü ama bir sorun var sanırımMutlaka doktoruna sor canım, ben de sezEryan oldum, bir sıkıntı yok bende, spiral falan mı taktırdın ondan mı acaba
Ya canım bence yanlış Beren de uykuya çok direnir ben çok çabalıyorum mesela uyuması için ama doyduğuna da eminim kilo alımı hep iyi oldu 2800 doğdu 4. Ay kontrolünde 6300 dü . Ama uykuya yenik düşmek diye birşey malesef söz konusu değil hep bir çabalama halindeyiz. Gündüz teması hiç kesmiyorum mesela uyuduktan sonra da kesersem 10 dakikaya uyanıyor eğitim verene kadar da böyle devam edeceğim çünkü uyumadıkça huysuzlanıp kısır döngüye giriyoruz.
Sanki Emir için erken gibi geldi uyku eğitimi. Tabi bu benim okuduklarımdan edindiğim fikrim. Senin gerçekten meme reddi konusunda çözüm bulman lazım. Çok zor senin için de onun için de. Uyku rutini denedin mi belki gündüz uykularında yardımcı olur. Ay Emir ya, sınır tanımaz uşak uyku sınırlarını alt etti.
Çok zor ya, Allah yardımcın olsun. Geçsin artık çok uzun sürdü ya, sen de yıprandın çok fazla.bugün artik boynumum agrisindan aglayacaktim. anneme dedim birak mutfagi gel al allah askina. cunku tasimiyor kollarim. agliyor ciyak ciyak. neyse annem vardi da verdim. yarin obur gun bu boyun agrisiyla bu red le napicam yalniz hic bilmiyorum.
su kitabi bitireyim diye hicbir sey denemedim canim.
Çok zor ya, Allah yardımcın olsun. Geçsin artık çok uzun sürdü ya, sen de yıprandın çok fazla.
Oo maşallah çok iyi az kalmış Doğum kilondan, rahat rahat verirsin canım o zamana, fit görümce olursundogum yaptigim kiloma 1 kilo,tedavi oncesi kiloma 6 kilo kaldi canim.
Oo maşallah çok iyi az kalmış Doğum kilondan, rahat rahat verirsin canım o zamana, fit görümce olursun![]()